קרא בבקשה שוב את התגובה שלי. כתבתי (ואל תדלג על השורה הבאה, היא חשובה לתגובות הבאות שלך) שלכל דעה תמצא תומכים, ושגם אם היה רוב לברקוביץ - הרוב לא תמיד קובע. לא אמרתי לרגע שאין רוב לברקוביץ' בסקרים, אבל זה גם לא משנה מה חושב הרוב. אל תנפנף בדברים שלא נאמרו, בבקשה.
בסדר, בבחירות גם קובעים איך תיראה הממשלה (פחות או יותר). מה התוצאה? שמדי פעם מגלים שהעם מטומטם ולא צריך לתת לו להכריע יותר מדי דברים.
אבי לוזון אמר שהוא רוצה מאמן מנוסה,והוא מנהל מו"מ עם מאמן שהרקורד שלו זה שישה משחקים טובים בקיץ 2006,וחצי עונה כושלת בבאיירן. מוזר
ואת כל השיטה ואת כל הטכניקה ואת כל המחשבה השקיע קלינסמן. לאוו הוא תוצרת של כל הדברים הללו, הוא שיפר את עצמו תחת קלינסמן. קיצר כצמד הם השלימו אחד את השני, כיחידים שניהם בינונים
קליסנמן היה המוטיבטור, אבל ראינו בבאיירן שזה לא מספיק. הוא נכשל בענק בניגוד ללאוו שממשיך להצליח. מאמן צריך להשתפשף וקלינסמן חסר ניסיון, כמו באבל לדוגמא וברקוביץ' הוא גם מקרה כזה ואף חמור יותר, כי לו גם אין הרבה שכל.
איך אתה יכול להגיד למישהו להתחבר למציאות, אם על סמך הסקרים שבאתרי הספורט(אופירע ו-ONE) החלטת שברקוביץ' הוא "בחירת העם"? ואהבתי איך שהצגת את ה"עובדה הפשוטה" שברקוביץ' יבוא כדי לנצח, במיוחד כשאתה יודע בבירור שהוא מעולם לא אימן ואתה לא יודע איך הוא יתנהל במידה ויאמן. מזל שלא כל העם חושב שאם לא הולך טוב צריך ללכת על הכי שכונה שיש - אייל ברקוביץ' לא יהיה מאמן הנבחרת בקמפיין הקרוב בוודאות.
לא התייחסו לזה כאן אבל אבי לוזון דחה את מועמדותו של סוון גוראן אריקסון בגלל שלפיו אריקסון מבוגר מדי. אנחנו עדיין לא במעמד לדחות מאמן כמו אריקסון אפילו שגילו (62) לא תואם את דרישותיו של לוזון, אני הייתי שמח לראות אותו כאן הוא בטח מועמד טוב יותר מברקוביץ' וקלינסמן.
לא ראיתי ידיעה על זה שהוא דחה את אריקסון בטענה הזו, אבל אם הוא באמת אמר את זה - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
פורסם בידיעות אחרונות השבוע ששפיגלר הציע ללוזון את אריקסון שלפי מה שהבנתי היה מסכים להגיע אבל לוזון לא רצה אותו בגלל הגיל.
השאלה אם זה עניין של גיל בגלל גיל, או גיל בגלל נושאים אחרים - כמו רעב. אני, האמת, לא הייתי מביא את אריקסון. זה חוסר התאמה משווע.
אבי לוזון קשקשן שכל. הוא לא רוצה את אריקסון בגלל הגיל? מעניין, אריקסון בן 62. פאביו קאפלו בן 64, גם חוס הידינק בן 64, ולא נראה לי שהגיל הפריע להתאחדויות באנגליה ורוסיה כשהן מינו אותם. כמו שזה נראה לי - אם אכן היתה הצעה לאריקסון הוא אפילו לא הגיב, ואבי לוזון נשמע כמו ערס צעצוע, שדקה אחרי שההוא שהכניס לו סטירה עזב את המקום הוא יגיד "יש לו מזל שהוא עזב, אחרת הייתי מפוצץ אותו".
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/international/2010/02/11/medien-berichten/mfbq-klinsi-israel__14922846__MBQF-1265900801,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.Xxx עם מאמן כמו איווניר או עטר לצידו יש תקווה! בשביל להיות מציאותי אני יגיד שהסיכויים שקלינסמן יסכים למשרה קלושים. הוא מאוהב בארה"ב הילדים שלו לומדים שם ואישתו שללה את גרמניה על הפרק, אז ישראל?! למרות זאת יכול להיות מרתק! הוא מאמן עם שיטות חדשניות, עם ניסיון כשחקן, הוכיח את עצמו במונדיאל שהיה לצידו מאמן שהתאים לו ובבאיירן הוא נכשל בעיקר בבחירת המאמן שיעבוד לצידו.