נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראיון של גוטמן לידעיות פשוט מביש. עם עיני לא מפטר אותו אחרי שהוא זורק את האחריות על כולם מעל עצמו אז אני בכל לא יודע מה כן צריך לקרות.
    החרטטן הלאומי עקף את גרנט בסיבוב גנבת הדעת.

2. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/dmain/ms/gg1202341.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1202342.Xxx

מהאינסטגרם של שחקני מכבי. טסים לווגאס.
    "ככה אנחנו נראים, מפסידים בבוסניה והם טסים עם חיוכים", אמרו בנבחרת.
    "לפחות תצניעו, מגיעה לכם החופשה, אבל לא צריך לירוק על כולם".

עוד כמה לכלוכים:
    על נאתכו - "כל משחק אותו דבר, איבודי כדור, מסירות לא מדויקות"
    על דגני ובן-הרוש - "שני שחקנים מבוהלים שאשמים בשערים"
    על טל בן-חיים(הבלם) - "שבר את קו הנבדל בשער הראשון, חושב שהוא מסוגל להוביל כדור"
    על ייני "הבלוף התגלה, חלש במיוחד, טוב שהוחלף אחרי המחצית הראשונה, לא מתאים לרמות האלה"

הטוקבקים ברשת - תומר אלמגור:
    "צריף להרים דחוף טלפון לרג'וב שיגיש עוד בקשה להדיח אותנו מפיפ"א. עדיף לנו להיות בחוץ"

3. DRORIKO Member

לא סובל את דסקל. הוא פופוליסט שרוכב על אופנות. למשל באמצע העונה שעברה כשהדיבור היה על זה שבאיירן הולכת לקחת את הצ׳מפיונס בהליכה הוא כתב על פפ טור שהוא כבר לא השתפכות אלא פורנו, מיותר לציין שמאז ועד היום הוא די צינן את היחס אליו בלשון המעטה, או למשל שבמשך שנים הוא לא כתב מילה על הליגה האיטלקית אבל כשיובה חזרה לצמרת האירופית הוא נהייה מומחה לסריה. אגב מעניין שאחרי ששמנו שלישיה לבוסניה הוא לא כתב כתב אישום לכדורגל הישראלי. סתם פופוליסט מושתן.

Ice Cream אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

לא מבין את הקטע של ההאשמות האלה.
    אפשר לחשוב שאיזה נבחרת עם סגל נוצץ במיוחד הפסידה הפסידה את מקומה בפליאוף לאסטוניה.

חלאס עם השטויות האלה, אנחנו פחות טובים משמעותית מבוסניה וגם מויילס.
    כדי להגיע לטורניר גדול היום צריך שיהיו לך בסגל קצת יותר משניים וחצי שחקני הרכב בברוז' ובצסקא. גם כשעולות 24 נבחרות.

בלי קשר וכתבתי את זה פה גם בעבר, אני חושב שלעלות לטורניר גדול זה לא חזות הכל.
    מה הלחץ הכל כך גדול לעלות לטורניר גדול? שנפסיד שלושה משחקים ונגיד "חבל שעלינו"?
    אפשר לחשוב מה כבר יש לנו למכור אם נניח נגיע ליורו.
    זה הכל פה עניין של אגו וזקפה לאומית ויעני להראות לעולם ש"הנה גם אנחנו יכולים". לא הרבה מעבר לזה.

אם במוקדמות המונדיאל הבא נניח נקבל בית מוות ותבוא לפה צרפת ונדע בכל רגע שאין לנו סיכוי לעלות אבל ניתן משחק טוב בטדי ונוציא תיקו למשל, זה יעורר גאווה לא פחות גדולה. הרי גם ככה זה כל העניין.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/15
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דסקל מהכתבים הבולטים והאיכותיים ביותר שיש במדינה בתחום הספורט.
    הוא משלב בכתיבה שלו כל כך הרבה אלמנטים וכל כך הרבה דברים, בניגוד לרוב הכתבים הישראלים, שכל כתבה שלו גורמת לך לחשוב על הכדורגל מצד אחר.
    כותב מאוד מגוון שכתב דברים דומים לטור למעלה כבר לפני מס' שנים (זוכר כתבה שלו על ההבדל הגדול בינו לבין אירופה בין איך אנחנו תופסים את המונח "שחקן כישרוני" לבין איך הם תופסים את המונח "שחקן כישרוני").

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

אני לא אומר שהוא לא אינטיליגנט. מפריע לי שהוא כל הזמן הולך עם הזרם. חסר לי בישראל הפרשן שיהיה מצד אחד מבין כדורגל אבל מצד שני גם פרובוקטור שמדי פעם ישחט איזה פרה קדושה. דסקל לא כזה, הוא שמרן ופחדן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

אני אתן לך דוגמא. רק לפני חצי שנה כשריאל דרסה כל מה שזז דסקל,קופר ודומיהם היללו את הקבוצה הזאת עד השמיים. לא עברה חצי שנה והם שוחטים אותה לגמרי. פתאום אנצ'לוטי לא יודע לאמן, פתאום רונאלדו הוא לא כזה אגדי. לזה בדיוק אני מתכוון בפופוליזם. אז איך אתה רוצה שאני אתייחס ברצינות לטורים שלו. מחר גוטמן ינצח את בלגיה בחוץ והוא יכתוב טור הפוך למה שהוא כתב עכשיו.

8. סמואל אטו Member

הבן-אדם יורד על כדורגל הישראלי עם נתונים מדעיים אם זה לא לשחוט פרה קדושה אז מה כן? אתה רוצה שהוא מתלהם כמו קופמן וישלט את גוטמן כי זה כיף?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

הכדורגל הישראלי הוא פרה קדושה?

10. DRORIKO Member

לדעתי דסקל דמגוג. הוא מביא מדינות בסדר גודל שלנו שהכדורגל שם עולה על שלנו,אבל לא מביא את כל המדינות שלא(שמספרם גדול בהרבה). הוא גם דורש שבישראל יותר ילדים ישחקו כדורגל,אבל לא מפרט איך לעשות את זה. לדרוש מהעיריות להגדיל עוד יותר את החובות שלהן בשביל לבנות חוגי כדורגל מפוארים? לדרוש מהמדינה להגדיל את תקציב הספורט? ועל חשבון איזה משרד?משרד הרווחה?משרד החינוך? משרד הבריאות? הרי דסקל יהיה הראשון שיכתוב בפייסבוק "אין מספיק מיטות בבית חולים! הכל בגלל ביבי הקפיטליסט המרושע הזה!"(כל מי שעוקב אחריו בפייסבוק מבין על מה אני מדבר). או שאולי הוא בכלל מתכוון שצריך להטיל סנקציות על הורים שלא שולחים את הילדים שלהם לחוגי כדורגל.

ונמאס כבר מהאיסלנד הזה, בוא נבחן אותם עוד 20 שנה,לא אחרי 2 דקות(פופוליזם כבר אמרתי?)

11. סמואל אטו Member

יש ספק בכלל?
    90% חיים פה בסרט שאנחנו מועמדים לגיטימיים להעפלה לכל טורניר.
    אנשים מתאכזבים מכל הפסד כאילו זה לא ברור, והפרשנים בתקשורת באים עם יציאות כמו ״ בסדר משחק בלאציו, רץ עובד, אבל לא שחקן גדול״ או ״ הם לא יותר טובים מאיתנו״( על כל נבחרת שמתמודדת נגדנו).

נ.ב.

הבן-אדם כותב טורים על איך מדינות קטנות הפכו לנבחרות חזקות, ואתה רוצה שהוא יתן דוגמא למדינות שלא עשו את זה? למה?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

1.כן הכדורגל הישראלי הוא לא פרה קדושה. למעשה אין דבר יותר ישראלי מבדיחות על הנבחרת.

2.שצריך לבחון את ישראל ביחס לכל המדינות שבסדר גודל שלה,ולא רק ל-2-3 שהצליחו קצת יותר. זאת דמגוגיה.

3.הוא מציין למשל את וילס בתור מדינה שאנחנו צריכים ללמוד ממנה. מעניין שהפופוליסט לא כתב את זה אחרי הקמפיין הקודם כשהם סיימו מקום חמישי.

4.אני באמת מחכה לשמוע איך הוא או אתם מתכוונים להגדיל פה את מספר הילדים שמשחקים כדורגל. זה יהיה משעשע.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/15
  13. aviran11 Member

ממתי הכדורגל הישראלי הוא פרה קדושה?
    אין כתב או ליצן חצר בתקשורת שלא קוטל אותו ואת הנבחרת.
    רוב אוהדי הכדורגל בארץ יגידו לך שהכדורגל פה הוא שכונה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

14. ייא Member

איפה נמצאים האנשים האלה שמתאכזבים מכל הפסד? פה בפורום יש 20 מגיבים קבועים בכדורגל הישראלי נגיד. לא ראיתי 1 שניבא ניצחון חוץ או עלייה מהמקום ה2... . לפני בוסניה חוץ 95% מהאוהדים ופרשנים חזו הפסד מעל גול. מיהם 5 %המאוכזבים הקבועים ולמה קולם לא נשמע?

מה שאותי מאכזב שליורו הזה יעלו 8 נבחרות מפתיעות וחדשות ואנחנו לא ביניהן. למה פארו תוקעת את יוון פעמיים ואנחנו בחיים לא נעשה משהו כזה? רק זאת האכזבה. לא מצפה מאיתנו לעלות אבל כן קצת להתקדם משנת 92...

15. DRORIKO Member

השאלה מה זה להתקדם. כמה מדינות אתה מכיר שב-92 היו בינוניות ומאז ועד היום ביססו את עצמן במועדון הגדולות עם גרמניה,צרפת,הולנד וכו'? יש כל מיני בולגריה או טורקיה כאלה שפתאום צומח להן דור זהב אבל אחרי שהדור הזה יוצא לפנסיה הן חוזרות לחורים שלהן.

מצב נושא:
הנושא נעול.