נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני ממש מקווה שגוטמן סתם עושה לוחמה פסיכולוגית עם הבוסנים או משהו כי אם הוא יעלה עם ורמוט זה פשוט .. אין מילים ..

Nigel de Jong, EsheD and kufsa like this.
  2. השולס עולה Member

המשחק הזה לא יחרב כלום. גם הפסד 4-0לא מדיח אותנו. המשחקים נגד ווילס יכריעו מקום 3 .הרי מראש חזינו גג נקודה מ12 נגד בוסניה ובלגיה אז מה הלחץ?

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

http://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/65.Xxx ישראל-בוסניה http://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/60094.Xxx

תאריך: 16.11.14
    איצטדיון: "סמי עופר"
    שופט: אנטוניו מיגל מתיאו להאוז
    שעה: 21:45

זוהי טבלת הבית לפני משחקי המחזור הנוכחי:

http://www.uefa.com/imgml/flags/50x50/ISR.Xxx
    הנבחרת הישראלית מגיעה כאשר היא מדורגת במקום השני בבית כאשר במאזנה כ 6 נקודות. הלו הושגו לאחר ניצחונות 2:1 על קפריסין ו4:1 על אנדורה. הנבחרת של גוטמן יודעת כי אומנם הקמפיין נפתח בשני ניצחונות, אך הן הושגו על נבחרות נחותות מזו הישראלית, ולכן על מנת באמת לעשות את קפיצת המדרגה ולהיות בעמדת העפלה, עליהם לנצח גם נבחרות בכירות יותר מזו הישראלית, בוסניה היא דוגמא מצויינת לכך.
    בנוגע לסגל, אריאל הרוש שסובל מחום גבוה, ומונאס דאבור שלא הצליח להתאושש מהפציעה בשריר, שוחררו מהסגל. בוריס קליימן שוער במקומו של השוער. תומר חמד, שחש אתמול ברע ונטש את האימון, הרגיש הבוקר טוב יותר ונכון לכתיבת שורות אלו נשאר בסגל.
    מי שבולט בהיעדרותו הוא קשרה האחורי של מכבי תל אביב, גל אלברמן. האחרון מצטיין העונה בעמדתו, ולמרות זאת מעדיף המאמן הלאומי לבחור בניר ביטון שלא מרבה לשחק בסלטיק, ובשירן ייני שמשחק במכבי תל אביב בעמדת המגן הימני, השמאלי, בלם ואפילו כשוער, אבל לא כקשר אחורי.
    מבחינה מקצועית, נראה שגוטמן עדיין לא סגור על ה 11 הפותחים שלו, זאת בעיקר בשל הקושי של המאמן לדעת את המערך איתו מתכנן המאמן הבוסני לפתוח בשל הפציעות הרבות. למרות זאת, נראה כי מרבית ההרכב כבר גובש.

הרכב משוער: אופיר מרציאנו, אייל משומר, איתן טיבי, טל בן חיים, עומרי בן הרוש, שירן ייני (ניר ביטון), ביברס נאתכו, ערן זהבי, טל בן חיים, ליאור רפאלוב (גילי ורמוט), עומר דמארי.

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/320/198.Xxx
    רפאלוב. יקבל את המושכות גם בנבחרת הלאומית?

http://www.uefa.com/imgml/flags/50x50/BIH.Xxx
    בוסניה אולי עד כה מוגדרת כנבחרת המאכזבת של בית ב'. תחת מאמנה סאפט סושיץ' הנבחרת השיגה עד כה שתי נקודות בלבד משלושה משחקים כאשר הפסידה במגרשה הביתי 2:1 לקפריסין,וסיימה בתיקו 1:1 עם ווילס וב 0:0 עם בלגיה.
    עבור הנבחרת הבוסנית, אי העפלה תחשב ככישלון חרוץ, כך שהלחץ על חזרה עם 3 נקודות מארץ הקודש בהחלט מורגשת.
    בנוגע לסגל, הבוסנים ייצטרכו להסתדר ללא שניים משחקני המפתח שלהם - החלוצים אדין דז'קו ו-ודאד איבישביץ' הפצועים ששוחררו. עוד בגזרת הפצועים, השוער אסמיר בגוביץ',שנחשב לאחד השוערים הטובים בפרמיירליג, היה בספק גדול למשחק אך נראה שלבסוף יפתח בין הקורות.
    עוד בנוגע להרכב, למרות הפציעות של שני החלוצים שלו, המאמן אמר אתמול שהוא יפתח עם שלישייה קדמית. המוזמן הטרי לסגל, זוראן קברז'יץ' מרייקה הקרואטית, עשוי להיכלל בהרכב למרות חוסר הניסיון שלו (שתי הופעות בינלאומיות בלבד), אבל סושיץ' מתלבט לגביו. איזט האירוביץ' מוורדר ברמן ואדין וישצ'ה מבאשאקשהיר הטורקית בכל מקרה אמורים לפתוח. סנאד לוליץ' - קשר בימים כתיקונם - כנראה ישחק כמגן שמאלי. בקישור מסומן מוחמד בשיץ' הצעיר כאחד הכישרונות הגדולים במדינה. באברטון הוא אינו זוכה לדקות רבות, אך בנבחרת הוא עוגן מרכזי יחד עם האריס מדוניאנין. קצת לפניהם ישחק האיש ממנו נבחרת ישראל צריכה להיזהר, מיראלם פיאניץ', שחקנה של רומא האיטלקית.

אלו הם כנראה עשרת השחקנים שיפתחו בוודאות:
    הרכב משוער: אסמיר בגוביץ', מנסור מוידז'ה, טוני שוניץ', אמיר ספאחיץ', סנאד לוליץ', מוחמד בשיץ', האריס מדוניאנין, מיראלם פיאניץ', אדין וישצ'ה, איזט חאירוביץ'.
    השחקן ה-11 שיעלה בהרכב ככל הנראה ייבחר מבין אנל האדז'יץ' (קשר אחורי), סאנין פרצ'יץ' (קשר התקפי) וזואן קברז'יץ' (שחקן ענף).

http://msc.wcdn.co.il/w/w-300/1688966-18.Xxx
    סאפט סושיץ. יוביל את נבחרתו לניצחון ראשון בקמפיין?

שיהיה בהצלחה לנבחרת וערב כדורגל מוצלח לכולם!

EuropeGuy and Nave like this.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הגונב דעת הזה אי אפשר לדעת, אני לא חושב שיש הבדל כזה גדול בין ורמוט לרפאלוב ובוזגלו אבל הם בכושר טוב ממנו ומעצבן שהוא מתעלם מזה כי ורמוט ״שחקן שלו״ אז אוטומטית הוא מקבל עדיפות. ואותו דבר יקרה גם בחילופים ששכטר יהיה חילוף ראשון ובן שהר לבטח גם מתחמם. אולי כדאי לבדוק מה עם דני בונדר כי אנחנו צריכים גם מגן ימני. אשכרה מייצג את הפועל ולא את ישראל.

בקישור האחורי פשוט ביזיון ענק מצידו של גוטמן ואף אחד בתקשורת פח שלנו לא מדבר על זה. גוטמן מעדיף מגן ימני ושחקן שלא מתלבש אפילו על פני הקשר האחורי הטוב בליגה. ועזבו את זה שייני וביטון שחקנים סופר בינוניים(ביטון מהשקרנים הגדולים ששיחקו כאן) אין סיבה היגיונית להתעלם מאלברמן, שגם מבחינת אופי ומנהיגות הוא שחקן שכל מאמן היה רוצה אצלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hbs7 and Nave like this.
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תודה רבה על הכתיבה הנהדרת שי.

על רקע אי-הבהירות בנוגע לשחקן ה-11 שייפתח באגף ימין, שוחח אתמול ליאור רפאלוב עם אלי גוטמן בבקשה לדעת מראש מי הולך לפתוח. השיחה הודלפה לתקשורת ורפאלוב נשמע מאוד עצבני על כך "לא מבין איך שיחה שלי עם גוטמן מודלפת לתקשורת", למרות שאמר שהשיחה נעשתה על כר הדשא מול כל השחקנים, ולא ב4 עיניים.

רפאלוב סבור שלא ייפתח בהרכב וכאמור מאוד מאוד מאוכזב על כך.

הערת הכותב: כולנו מאוכזבים על כך.

6. yros1 Member

חבל שהערב הראשון של הנבחרת באצטדיון בחיפה יסתיים עם 3:1 או 2:0 לבוסניה, אבל זה מה שאני מעריך תהיה התוצאה.

7. riquelme1 Member

לא מובן לי העדפה של ורמוט על רפאלוב. רפאלוב בכושר פנטסטי, ובכלל הוא שחקן טוב לטעמי מגילי, בטח בכושר הנוכחי של השתיים. ורמוט לדעתי כבר מעבר לשיאו, גם בהפועל העונה הוא לא מרשים מי יודע מה.

לא מובן, אבל עושה רושם שגוטמן לא מאמין ברפאלוב מאז שמונה.

8. Love Is Red Member

גוטמן לא מאמין גם בבוזגלו שנמצא בכושר פנטסטי כבר שנתיים ולמעשה הוא הולך כמו עיןור אחריי שכטר&ורמוט וכו' כלומר את שכטר לא הייתי מזמן בכלל ובמקומו אני מביא את גל אלברמן

9. עידן444 Member

כמובן שאני מקווה שהנבחרת תעשה תוצאה טובה אבל בעיני מה שהכי חשוב במשחק הזה הוא מה שיקרה אחריו. מאוד מקווה שאם ננצח לא יחשבו שכרטיס העליה בכיס שלנו, ובעיקר, אם נפסיד חלילה- לא לשמוע שוב מכל הפרשנים שזה נגמר...
    הגיע הזמן להפסיק עם השטויות האלה!
    אבל תקשורת הספורט בארץ כבר מזמן מקרה אבוד...
    ברור לי שהציפיות שלי הן לשווא...

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מובן לי למה צריכה להיות התלבטות בין רפאלוב לורמוט, מכיוון שמדובר בשחקנים מאוד שונים. בכללי הייתי דווקא מעדיף את גילי למשחק כזה, ההגנה הבוסנית איטית מאוד ולכן כדורי עומק כמו שהוא יכול לתת יכולים להשאיר את בן חיים או דמארי באחד על אחד מול השוער הבוסני, והשליטה שלו בכדור יכולה להועיל נגד משחק לחץ של הבוסנים, אם נראה אחד כזה.

אבל בכושר הנוכחי שלהם אין מה לדבר בכלל. רפאלוב כוכב בבלגיה, במועדון בכיר שם, וזה לא מעמד שנהיה לו מהיום להיום אלא שכבר כמה שנים, למעט תקופות קצרות פה ושם, שהוא כוכב בברוז׳ ונחשב לאחד משחקני ההתקפה הטובים בבלגיה. אני אישית מת עליו, הוא שחקן התקפה קלאסי לדעתי שיעשה צרות לכל יריבה, ובכושר שלו הוא חייב אבל חייב לפתוח. שלישייה התקפית שתכלול את רפאלוב ובן חיים באגפים ודמארי באמצע היא קטלנית והטובה ביותר שלנו מזה המון זמן.

אבל בסופו של דבר הכל יקום ויפול על הלגיונרים הבכירים, דמארי ונאתכו. אם שניהם ישחקו כמו שהם משחקים באירופה, הם יסחפו את כל הנבחרת אחריהם ויהיה טוב.

11. EuropeGuy Member

אם כבר עידן הזכיר את המצב בטבלה, הפער בינינו לבין הבוסנים הוא קצת אופטי וזה מגדיל את החשיבות לניצחון ביום ראשון. הבוסנים בניגוד לווילס, בלגיה ואלינו עדיין לא שיחקו מול אנדורה החלשה. מנגד הם הוציאו תיקו בחוץ מול ווילס, תוצאה שיהיה לנו בכלל לא קל להשיג. תחליפו את המשחק שלנו מול אנדורה במשחק מול ווילס בחוץ, ולחלופין את משחק החוץ של הבוסנים מול ווילס בחוץ באנדורה, ויש מצב טוב שהבוסנים אפילו מעלינו בטבלה כרגע (אומנם עם משחק עודף, אבל זה נותן קצת פרופורציות לטענה שבוסניה מחוץ למירוץ אם תפסיד לנו)

בנוגע להתלבטות בקישור, הדבר החיובי היחיד שאני מוצא בלפתוח עם ורמוט זה שזה יאפשר לנו כוח משמעותי מהספסל. רפאלוב הוכיח שמסוגל לשנות מומנטום עם האיכויות שלו כשהוא עולה מהספסל, בעוד שגילי לא יבוא כמעט לידי ביטוי במצב שכזה. אני בטוח שגוטמן לקח את זה בחשבון. גם להיכרות של ורמוט עם דמארי יש פה איזשהו משקל.

12. Civil Anti Madridista

על הנייר נראה שכל הסממנים נוטים לטובתנו, הנבחרת של אלי גוטמן קיבלה את כל מה שאפשר לבקש כדי לנצח את בוסניה ואולי אפילו להוציא אותה מהמירוץ. דז'קו ואיביסביץ' הפצועים הותירו את הבוסנים ללא אף חלוץ אמיתי בסגל, ויש דיווחים על כך שגם בגוביץ' השוער לא כשיר לחלוטין וקיים סיכוי שגם הוא ייעדר מהמשחק. אבל כל למרות החיסורים המשמעותיים אין כל סיבה להיכנס לאופוריה, הבוסנים עדיין עולים עלינו בכל פרמטר על המגרש ככה שכל מי שכבר הוציא מחשבונים כדי שירד לקרקע ומהר.

http://up413.siz.co.il/up1/ty3ntwzxiqmj.Xxx http://up413.siz.co.il/up1/vowdmkew4nk5.Xxx
    ההרכב בסה"כ טוב. הרבה משחקני הנבחרת נמצאים בכושר טוב מאוד בקבוצות שלהם, ונקווה שהם יוכיחו את זה גם במדים הלאומיים
    מלבד ורמוט וייני אין לי טענות. יש כבר קונצנזוס שאלברמן היה צריך להיות באנקר בקישור, ורפאלוב או בוזגלו במקום החבר ורמוט.
    מחזיקים אצבעות לנבחרת, כי אם לא עכשיו אימתי.

Last edited: Nov 14, 2014
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצם זה שיש את הלוקסוס לבחור בין ורמוט,בוזגלו ורפאלוב אומרת הכול ומועודדת מעוד.
    מה שמצעבן זה שהשיקולים הם לא לגמרי מקצועיים,מה גם שזה אומר שלא בטוח שבכלל שהוא ישלב אחד מהם מספסל כי גם החילופים קבועים מראש. שכטר ושהר יעלו ולא משנה מה תהיה התוצאה. בקטע הזה גוטמן פשוט מצליח לתסכל אותי כל פעם מחדש.

or_cohen
    לא הייתי מציע לבנות על היכולת של נאתכו,הוא כבר הוכיח שבנבחרת הוא לא תורם כלום והרבה פעמים לשחק איתו זה להתחיל את המשחק ב-10 שחקנים. הכושר הטוב שהוא מראה ברוסיה לא מעודד אותי כי היינו כבר בסרט הזה.
    עוד אחד שמקבל קרדיט מוגזם ומספק רק אכזבות.
    דמארי לעומתו יחד עם בן חיים אלה שחקנים שבאמת יכול לעשות את ההבדל ומביאים את היכולת שלהם גם לנבחרת.
    מאוד מקווה לראות את בוזגלו משחק,אם לא בהרכב אז לפחות חילוף,הוא גם מסוג השחקנים שמשנים משחק בפעולה אחת טובה או בכדור נייח,יתרון שצריך לדעת לנצל.

14. סמואל אטו Member

אני אוהב את ההרכב של גוטמן, שילוב טוב בין שחקנים שעובדים, שחקנים מוסרים ושחקנים של תנועה.
    הדבר היחיד שהייתי מחליף זה ייני לעמדת המגן הימני ואלברמן לאמצע, הייתי מת לשמוע מגוטמן את ההסבר להעדפה של ייני/ביטון על אלברמן.

yakar likes this.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

שמתם לב לשת״פ של ההתאחדות עם אפליקציית FanZone?
    דרך האפליקציה ניתן לקבל הנחה של 50% על נסיעה ברכבת ישראל למשחק ובנוסף להירשם להסעות אוטובוסים מכל הארץ בעלות של 40₪ הלוך-חזור.

כל הכבוד שהציבו תחלופה רישמית גם לרכבות, לפי מיטב זכרוני בפעם הראשונה.

מדברים גם על הפנינג גדול מאוד לפני המשחק. מקווה שהכל יילך כמו שצריך !

השולס עולה likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.