נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

עם כל הכבוד לבוסנים אני לא מצליח להבין את השחצנות שלהם. הנבחרת שלהם חטפה בסיבוב הקודם 3:0 בישראל, ובקמפיין הנוכחי הם ניצחו עד עתה רק את אנדורה אם אני לא טועה ואפילו הפסידו בבית לקפריסין.

2. עידן444 Member

אין לנבחרת אף שחקן שיכול לתפוס יום ולהוביל אותנו לתוצאה מזהירה. כתוצאה מכך מבחינתי שחקן המפתח הוא אלי גוטמן. למרות כל ההכפשות וכל הססמאות על חזרה 20 ו 40 שנה אחורה- אלה המשחקים של אלי גוטמן. אלי שקדן. אלי טקטיקן. אני בטוח שאלי יודע בדיוק מה הנקודות החזקות ומה הנקודות החלשות בנבחרת הבוסנית. אני מקווה ומאמין שאלי העביר את זה לשחקנים ואם הם יבואו מרוכזים הם יחזרו עם תוצאה טובה.
    תוצאה טובה ואני מנחש שהמצטיין יהיה אלי גוטמן. סביר להניח שגם אופיר מרציאנו ושחקני ההגנה.
    התחושה שלי לא שונה משל האחרים- שזה אומר הפסד קטן ואולי אפילו נהיה מרוצים, אבל אני מתחיל להתמלא תחושות שכנגד כל הציפיות הולכת להיות היום הפתעה.

3. ייא Member

אם ננצח אני מזמין טיסה למונפלייה דרך איזיגט כבר מהיום בלילה... ולמה עדיף לנו להיות דרג 4 ולא2?ככה או ככה לא נעלה למונדיאל הבא

4. סגול בדם Member

גוטמן לשחקנים "אל תעיפו סתם כדורים". הבקשה הזאת קצת בעייתית , עם ההרכב שהוא מעלה , הוא מזמין את הבוסנים ללחוץ אותנו מהפתיחה.
    במשחק כזה תומר חמד חייב לפתוח , הוא היחיד שיוכל להחזיק את הכדור עם הגב .
    לי נמאס מגוטמן ושיטת המשחק ההגנתית שלו, לשחק זהיר זה דבר אחד
    אבל לעשות בונקר כזה זה כבר מגעיל..

5. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

אל תעיפו כדורים זה כמו המשפט הידוע ״צריך להיזהר מ...״. איך עושים את זה? לא יודעים. אבל תיזהרו.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אהיה בהלם מוחלט מכל תוצאה שהיא לא הפסד בהפרש של שני שערים ומעלה.
    המאמן הלאומי וחניכיו הכינו את הקרקע להפסד במשך כל השבועיים האחרונים, איך יהיה להם אוויר לרוץ על הדשא אחרי כל הדיבורים אני לא יודע.

7. Bon Argumentum Ad Hóminem

נבחרת ישראל תמיד הייתה נבחרת שמגיעה למשחקים בדיוק כמו המאמן שלה. נבחרת שהצל של המאמן תמיד שידר על השחקנים.
    אצל שרף הם היו מלאי-ביטחון עצמי ותקפו כמו משוגעים, לפעמים קיבלו חמישיות ולפעמים נתנו כאלה.
    אצל נילסן זאת הייתה נבחרת חכמה יותר, אבל לא מספיק מגוונת.
    אצל גרנט הם היו מנומנמים, ממושמעים ומביאים את התוצאות שהן הרע במיעוטם.
    אצל גוטמן זאת נבחרת שכל שחקן בה מכיר מ-א' עד ת' את היריב שלו ועדיין זאת נבחרת נוירוטית-משהו, שחקנים לא יחברו שלושה פסים ברצף, לא כי הם לא יכולים, אלא כי מנטלית הם לחוצים כמו המאמן המיוזע שלהם על הקווים ומכאן עד איבוד שליטה על המשחק המרחק קצר. לכן גם תגובת השחקנים על המגרש לדינאמיקה היא כמו התגובות של גוטמן בחילופים - תגובות לא שקולות ולא טובות.

8. Raulito Madridista

הפער בין התחושה לפני שני משחקי הבית נגד ווילס ובלגיה לבין התחושה לקראת המשחק היום - מאוד גדול, אשכרה פאלטה של הנבחרת והקמפיין הזה גם עלול ללכת לפח. אני לא אופטימי במיוחד מכמה סיבות - הסיפורים הידועים על 'מתי בפעם האחרונה ניצחנו בחוץ נבחרת ש... וכולם יודעים שהתשובה היא צרפת; הכישלון הקבוע במצבים הנייחים, אפילו בקמפיין הזה; הביטחון ירד אחרי שני המשחקים הקודמים ושלא יספרו לכם סיפורים; וכמובן הכושר הגרוע של שחקני המפתח. זהבי גם לא בכושר הבקעה טוב, דמארי לא הגיע ל-2015 והשחקן היחיד שבפורמה, מאור בוזגלו - לא נספר.
    לדעתי שני פרמטרים יכריעו את המשחק - ראשית, ההתמודדות של רמי גרשון וטל בן-חיים עם דז'קו הרעב ואימת המצבים הנייחים(כך אני מקווה שיהיה מרכז ההגנה, והציפיות מגרשון אחרי עונת שיא - גבוהות מאוד), וגם היכולת של טל בן-חיים ובן סהר הסילונים לצאת קדימה למתפרצות. לא יהיו לנו הרבה הזדמנויות אז כדאי שננצל מצבים וכאן זהבי צריך לבוא לידי ביטוי ולנצח משחק גדול בנבחרת. המהירות הזו היא השיקול העיקרי של גוטמן בבחירת טב"ח ובן-סהר שהם גם כן שני חלוצים לכל דבר לדעתי. מה, עוד פעם נגיד שה-3:0 על בוסניה לא שיקף ושנוצרה אפשרות לניצחון הענק הזה? - זה ברור לנו. שיהיה לנבחרת ולגוטמן בהצלחה.

9. Telkiyski Member

נקווה לא לקבל איזה 4+

אני אופתע אם לא נהיה בפיגור כבר ב10-15 הדקות הראשונות, אפילו של שני שערים.

10. DRORIKO Member

כולם פה נורא משקשקים מדז'קו,חלוץ ענק ואני האחרון שאזלזל במישהו שמשחק קבוע בסיטי. אבל זה לא סוארס, לא דייגו קוסטה,לא זלאטן ואפילו לא גארת בייל שביקר פה לפני חודשיים. אפילו בסיטי הוא כינור שני לאגוארו. לנטרל אותו זה לא איזה מדע בדיוני. להזכירכם בעבר ניטרלנו את רונאלדו,שחקן "קצת" יותר טוב ממנו. עם משמעת טקטית נכונה ועם 100 אחוז מחויבות אפשר להוציא נקודה,ואולי אפילו לגנוב יותר. בוסניה היא לא מפלצת,כמו שגם ראינו במונדיאל.

11. oranfu Member

"כינור שני לאגווארו" כאילו יש יותר משלושה חלוצים בעולם שהם לא יהיו כינור שני לאגווארו...

מה שכן, הוא חלוץ שיותר תלוי בשחקנים אחרים שייצרו לו מצבים.

12. DRORIKO Member

אורן,תקרא את המשפט הראשון שלי,אני ממש(ממש) לא מזלזל בדז'קו. אני לא חושב אבל שהוא איזה מפלצת שאי אפשר למצוא פיתרון איך לעצור אותו. אם נניח זה היה סוארס,אז הייתי מציע לבן חיים וגרשון לא להקדיש את השבוע האחרון לאימונים אלא להקדיש אותו לתפילות הכותל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לפני שריקת הפתיחה:
    - האוהדים בוסניים דורכים על דגל ישראל ענק.
    - האוהדים הבוסניים מצדיעים במועל יד כאשר הנבחרת עולה לחימום.
    - האוהדים הבוסניים צועקים "פלסטין פלסטין" בזמן החימום.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ניטרלנו" את רונאלדו, חחחח עוד אגדה אורבנית שתתפוס כאן כנראה עוד הרבה שנים.
    להזכיר לך שספגנו באותו משחק 3 שערים ובשער השני של פורטוגל רונאלדו טייל בחצי שלנו כאילו הוא בסיבוב ברים בברלין? שלא נדבר על עוד כמה מצבים בטוחים לשער שרונאלדו היה מעורב בהם.

* משהו שעכשיו חשבתי עליו, יש מצב שהעונה לא שיחקנו בכלל משחקי ידידות?
    אם כן מישהו זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה אם בכלל שהנבחרת לא קיימה משחקי ידידות לאורך עונה שלמה?

15. DRORIKO Member

כי זה רונאלדו. להזכירך גם במשחק הראשון שלנו נגד ריאל בחצי ניטרלנו אותו לגמרי,ועדיין עם כל הדאבל אפים הוא הצליח להסתנן לרחבה ולכבוש. בגלל זה הוא השחקן מספר 2 בעולם, ואולי באמת נתתי פה דוגמא לא טובה. על כל אופן אני לא חושב שדז'קו הוא בלבל הזה. אפשר להוציא אותו מהמשחק.

מצב נושא:
הנושא נעול.