נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

אריאל הרוש (מחלה) ומואנס דאבור (פציעה) שוחררו מהסגל, בוריס קליימן הוזעק לשמש כשוער השלישי.
    בגדול מסתמן שההרכב של אלי גוטמן כמעט סגור, כשנותרה רק שאלה אחת והיא מי מבין השלושה ורמוט\בוזגלו\רפאלוב יפתח בקישור
    אני אישית מקווה שההכרעה תיפול בין רפאלוב לבוזגלו, מועדון החברים של גוטמן יכול לחכות גם לאחרי המשחק.

2. adirda Member

מקווה שזה יהיה ככה :)
    רק מעצבן שהם עדין לא ענו לי בפייס, אשלח להם עוד פעם.

לא מכניסים כלום בקופון אחי, פשוט שיהיה לו כרטיס ויזה CAL, בחר תמקומות ואז אתה ממלא פרטים של הויזה, על כל כרטיס ויזה CAL אפשר להזמין שני כרטיסים.

3. השולס עולה Member

כן אבל נכנסתי לאתר ובשביל להזמין הוא ביקש ממני קוד קופון...

4. adirda Member

לא צריך, הנה עכשיו עשיתי סתם, בחרתי ביציע 239 - סימנתי 2 כסאות, לחצתי על השלמת ההזמנה, אחרי זה אתה מועבר למילוי פרטים אישיים, ואחר כך אתה ממלא פרטים של הכרטיס..

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי פותח עם בוזגלו ואני מקווה שגם אם הוא לא פותח הוא יהיה בין החילופים וגוטמן לא יבוא עם חילופים מהבית כמו שכטר, בן שהר וביטון.

מישהו יודע אם אפשר כבר לקנות כרטיסים לבלגיה, ואם כן מאיפה.
    תודה.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אי אפשר עדיין.

7. סגול בדם Member

איציק זוהר הוא פרשן בדיחה, ולא האמנתי שאגיע למצב שאני מסכים איתו , אבל מה שהוא אמר אתמול נכון בהחלט. למה אנחנו מפחדים להצליח כאן ? , למה במקום לחזק את הנבחרת שלנו רק מפחידים אותנו מבוסניה ? אז בואו אני אגלה לכם משהו בוסניה {גם עם איבוסביץ' ואדין ממש לא נבחרת גדולה } אז בטח שבלי הכוכבים שלה והסקוררים כמעט היחידים שלה. אנחנו בבית מול 30 אלף איש במגרש {להוציא את טדי } הכי ביתי בארץ חייבים לשחק כדורגל ולנצח!!

8. adirda Member

טוב ההתאחדות ענו לי - 236 זה יציע של אוהדי ישראל. :)

השולס עולה אוהב/ת את זה.
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השוער של בוסניה השחקן הכי טוב בסטוק ואחד השוערים הטובים בפריימרליג. המגן השמאלי שלהם שחקן הרכב בלאציו. צמד הבלמים שלהם שחקני הרכב בבונדסליגה. בקישור יש להם את מיראלם פיאניץ' כוכב רומא, בסיץ' שאברטון שילמה עליו הקיץ סכום ששולם על שחקן ישראלי אולי פעמיים בהיסטוריה(ברקוביץ' ואולי בניון) והאירוביץ' שהוא כישרון מוכר שהגיע הקיץ לורדר ברמן ומשחק שם בהרכב.

בסגל "החסר" שיגיע לישראל יש 4-5 שחקנים שכמעט כל חובב כדורגל מכיר את השם שלהם. לישראל יש אפס שחקנים שחובב כדורגל ממוצע מכיר. תשאל מישהו אובייקטיבי מאירופה מה יחסי הכוחות והוא יגיד לך שבוסניה פייבוריטית ברורה.

אבל איציק זוהר אמר.

שי, Civil, Bluekipper ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

נוצרו כל התנאים להפסד מפואר של הנבחרת במאני טיים בפעם ה - 4545346436
    1) מגיעים אחרי 2 ניצחונות רצופים(עזבו שעל נמושות, אבל יש "מומנטום טוב" כביכול)
    2) היריבה מגיעה אחרי תוצאות מאכזבות ועם בעיות בסגל.
    3) צפוי איצטדיון מלא.

יש את כל הבילדאפ בשביל לחרבן במכנסיים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/14
    Nave אוהב/ת את זה.
  11. השולס עולה Member

אין ספק שתיקו יהיה הישג לדעתי. בכל מקרה לגבי ההרכב אני אנטי פוזאלוב בנבחרת אבל לא חושב שגילי זה שחקן לבנות עליו במשחק כזה. היתי פותח עם ליאור ואם ניכנס לפיגור משלב את גילי במקום ייני. טוב שביטון לא בתכניות.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כל החטא של רפאלוב שהוא לא שיחק בהפועל תל אביב תחת אלי גוטמן.

oranfu, שי ו-alexshw אוהבים את זה.
  13. Civil Anti Madridista

@סגול בדם איציק זוהר גם הימר על 3:0 קל לישראל. על הנייר קיבלנו כל מה שאפשר לבקש כדי לנצח סוף סוף נבחרת שהיא בדרג מעלינו, עם זה החיסורים המשמעותיים אצל הבוסנים וההתעוררות מצד הקהל באצטדיון חדש שאמור לתת את האקסטרה לשחקנים
    ובכל זאת לא הייתי מכנה אותנו כפייבוריטים נגדם, יש לנו עודף ניסיון לחרב קמפיינים ברגע האמת ולכן אני לגמרי בלי ציפיות.

@Bluekipper יש גוטמן יש חברים.

14. Raulito Madridista

הדקה האחרונה במשחק נגד אוסטריה ברמת-גן תיזכר לדיראון עולם. אבל אני לא חושב שהיה מצב בו כמעט כל שחקני הנבחרת באמת בכושר שיא. תראו את כאב הראש בחלק הקדמי למשל. אני גם חושב שגם במידה ומשהו משתבש - עדיין לא הכל אבוד. אני לא מקבל את הגישה שלכם, בכל-מקרה. אף-אחד לא מדבר על עשרה משחקים נגד בוסניה. מדברים על משחק אחד בבית, עם דחיפה גדולה של הקהל, שהבוסנים מגיעים גם לחוצים. והנה, למזלה של הנבחרת - יש לבוסניה את הצרות המקצועיות שלה. אין לנו שחקן הגנה שמסוגל להתמודד עם דז'קו - והוא לא יהיה ביום ראשון. אז מה, אם הם היו באים בהרכב מלא - היה עדיף לא להופיע? מספיק עם התבוסתנות הזו. אני לא חושב שניצחון על בוסניה יהיה סנסצייה, אבל גם אם יש כאלה שחושבים שכן - בכל העולם ובכל הליגות יש הפתעות. קפריסין ניצחה את בוסניה, אז למה שאנחנו לא נתעלה פעם אחת ברגע האמת?
    לא מצפה ל-3:0 ולא חושב שאנחנו כאלה גדולים, אבל זה לא שחור או לבן. זה לא או הטמטום של איציק זוהר ואופטימיות מוגזמת - או פסימיות.

מבחינה מקצועית - ורמוט לא פקטור לדעתי, התלבטות קשה בין בוזגלו לבין רפאלוב. אני מרגיש אצל בוזגלו את הטירוף והוא קלף במצבים הנייחים.

אני הולך למשחק אגב, חבר אירגן כרטיסים ב-100. עד עכשיו לא ראיתי ניצחון של הנבחרת(2:2 עם שוויץ והפסד 2:1 לקרואטיה). נראה מה יהיה...

15. Hapoel B"s Member

אפשר הסבר הגיוני למה גל אלברמן לא בסגל?
    לא רק שהוא צריך להיות בסגל,הוא גם צריך להיות בהרכב.הקשר האחורי הכי טוב בליגה ביי פאר.

yakar ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.