נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raulito Madridista

התבטאות אומללה של זהבי, אין ספק בכלל, אבל קחו דברים בפרופורציות. אף-אחד לא אמר שהוא צריך לשחק בריאל מדריד או בבאיירן מינכן. הוא לא ניימאר ולא אריאן רובן. אני לא רוצה לעשות השוואות, בטח לא עם שמות כמו בניון, ברקוביץ' או רביבו - אבל מספר השערים המכריעים שהמוכר בורקס הזה מרמת-השרון כבש הוא בלתי-נתפס. הוא משחק כאן חמש שנים ולא קריירה שלמה כמו אבי נמני. אגב, הרזומה שלו הוא קצת יותר מגולים נגד עכו ורעננה. הוא היה טוב מאוד בעונה שעברה בליגה האירופית, הוא כבש במדי הפועל נגד זלצבורג בגומלין, הוא כבש צמד נגד בנפיקה ושער אדיר נגד ליון. הוא יצא לחו"ל ונכשל בדיוק פעם אחת, אולי הוא מתכנן משהו בהמשך. השידוך שלו ושל מכבי הצליח הרבה מעל המצופה מבחינת שני הצדדים ולכן לא מיהר לעזוב גם אם לדעתי העונה הוא טעה והיה חייב ללכת לבאזל. עם כמה שאני לא אוהב אותו - הוא ווינר גדול והכדורגל הישראלי צריך עוד דמויות כמוהו

2. עידן444 Member

אולי ברוך אסולין...
    איזה אש? מישהו יודע איפה הוא בכלל בשנים האחרונות?

3. oranfu Member

אשקלון.

הייתי צריך לרשום "משך", זה היה יותר מדויק.

4. עידן444 Member

משך אש במגרש כי הוא טיפוס חרא. זה הכל...
    לא מעבר...
    והאמת שאני יודע איפה הוא, וגם איפה הוא התחיל את העונה ובעונה שעברה גם ראיתי אותו מקרוב...

ההתעסקות בזהבי ברמה אחרת לגמרי מעבר לשחקנים בעבר, שהיו פרובוקטורים ומלוכלכים פי כמה!

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתם אומרים בלתי נסבל וזה יכול לחרפן.
    בחור סופר שאפתן ותחרותי, שעובד קשה יותר מכולם ושומר על רעב, שהוא דמות מנהיג חיובית ואהודה בחדר ההלבשה במכבי, שמאמנים מסתדרים איתו מצוין, שלא מסתכסך עם אף אחד (חוץ מכל מיני שי אבוטבולים למיניהם).

הוא ספורטאי למופת ואיש בסדר גמור שבדרך כלל שומר על לשון נקייה ומידי פעם זורק הערה קצת "יהירה" שנתפסים אליה. מה כזה בלתי נסבל חוץ מזה שהוא מרחיב את החור לשחקני הגנה של הקבוצה שאתם אוהדים?

עידן444 likes this.
  6. Turgi Guest

אם זהבי היה בחיפה או בהפועל היו אוהבים אותו בקבוצות האלה.

הקנאה מובנת. אם היה כזה שחקן בקבוצה אחרת כובש בלי סוף גם אני הייתי מקנא.

7. סמואל אטו Member

לדעתי הוא רק הוכיח כמה הוא יכול להשתלב שם. לי לא היה ספק גם לפני.
    העניין הוא שהקבוצות שהוא רוצה להגיע אליהן לא יקנו שחקן ישראלי מליגת העל.

אני מבין שאתה רגיל לראות אותו מוסר לעצמו ומבקיע בליגת העל, אבל ברמה קצת יותר גבוהה שחקן כדורגל לא תלוי רק בעצמו.

8. Turgi Guest

מזמן היה צריך להיפתח פה תת פורום ערן זהבי. ולא בגלל האוננות של אוהדי מכבי עליו.

9. alexshw Member

סמואל אטו איך הוכיח שהוא שווה פרמייר ליג? הוא התמודד מול הרבה שחקנים משם במשחקים האלה, אבל ראו עד כמה קשה לו. הוא יצר בעיטה אחת באמת מסוכנת(היתר לא היו מסוכנות לקורטואה).
    זה רמה גבוהה מדי בשבילו.

ברור שכל האוהדים פה רצו לראות אותו משחק בקבוצה שלהם, פשוט מצחיק איך הוא מפחד לצאת לחו"ל, למרות שרואים שהליגה קטנה עליו. לכן הוא לא גדול באמת, ובטח שלא שאפתן.

Don Joan Roman and oranfu like this.
  10. עידן444 Member

יש לך ספק לגבי זה שהוא יכול לצאת ולעשות עונות טובות בליגות כמו בלגיה, הולנד ופולין אבל באופן די מובן מעדיף להישאר בארץ עד שלא יקבל הצעה מקבוצה בליגה בכירה? הרי 80% מהשחקנים שיוצאים לכל מיני ליגות סוג ג' באירופה או קבוצות סוג ב' בליגה סוג ב' כמו בלגיה הולכים בגלל הכסף ולא אכפת להם גם להתעסק שנתיים-שלוש בגירבוץ...
    לא יודע כמה החוזה של זהבי רחוק מהחוזה של רפאלוב, ולגיטימי לגמרי להעדיף את מכבי ת"א על קבוצות בבלגיה, הולנד ואפילו קבוצות כמו צ'ארלטון וק.פ.ר... כל אחד וההחלטות ומה שטוב לו. זה לא חייב לנבוע מפחדנות...

11. alexshw Member

מי שמעדיף את מכבי ת"א או כל קבוצה ישראלית אחרת על ברוז' או אנדרלכט וזה קבוצות שלא גדולות על זהבי, הוא אידיוט.

12. סמואל אטו Member

ברור שיהיה לו קשה, ציפית שיהיה לו קל?
    סה״כ הוא עשה את מה שהוא רגיל לעשות. לא ראיתי שהמשחק הזה היה גדול עליו פיזית, ופעמיים הוא הצליח לסחוט הצלות מהשוער הטוב בעולם. לא ראיתי את בן-חיים או שהר עושים את זה ובצדק.
    אם הוא ישחק ברמות האלו באופן קבוע הוא רק ילך וישתפר. אך קח בחשבון משהו פשוט: לא משנה עד כמה זהבי טוב הוא תמיד יהיה תלוי ב-10 שלידו.
    ניר ביטון היה מעולה, אבל זה לא מנע מאיתנו להפסיד. ככה שגם אם זהבי היה משחק ברמה הכי גבוהה בעולם נגד הבלגים זה לא היה הופך את הפאסים של נאתכו לטובים יותר או את קבלת ההחלטות של טב״ח לטוב יותר.

13. עידן444 Member

אני לא יודע אם היו לזהבי הצעות מברוז' או אנדרלכט...
    ואם היו והוא העדיף לא ללכת מניח שהיו לו את השיקולים שלו. לא נראה לי שפחדנות היה מה שהנחה אותו...
    כולנו יודעים שעוד 200 אלף אירו מעל החוזה שלו במכבי ת"א והוא עובר לשם בדילוגים.
    אגב, לדעתי בינואר היה משקל בהחלטה גם ללא לנטוש את מכבי ת"א באמצע העונה שזה דווקא דבר שראוי להערכה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהבי בגיל די עדין מבחינת יציאה לחו"ל, 28 בעונה הבאה. מצד אחד, אפשר לומר שזו הזדמנות אחרונה לנסות והכל. מצד שני, השאלה אם בשלב הזה הוא רוצה לקחת סיכון שמה שאמורות להיות השנים הכי טובות שלו בקריירה יהיו כאלה, אולי, של מאבק מחודש על הסתגלות למדינה, לקבוצה, למאבק על מקום בהרכב - שעלולים לגרור גם פגיעה בסיכוייו להשתלב בהרכב הנבחרת. למצות את מה שיש לך עד תום או לנסות לעשות משהו אחר שיכול להיות גדול הרבה יותר או להתגלות כתקופה אבודה.

15. alexshw Member

עידן, בהחלט מעבר לאירופה בינואר זה קשה יותר מאשר בקיץ ופחות מומלץ. אני מתכוון לקיץ.

אמיר, זהבי השיג הכל בליגה המקומית ויש לו את היכולת לשחק ברמה גבוהה יותר וללמוד עוד דברים בכדורגל. אין סכנה שהוא יפספס קריירה. תמיד אפשר לחזור שוב לארץ.

Don Joan Roman likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.