נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

דפור ולוקאקו יעדרו מול ישראל

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פחות אחד יותר נחמד, פחות 2 נחמד כפליים, אבל זו בלגיה, היא לא נשענת על חלוץ אחד כמו בוסניה. יש לה עוד תותחים, ייקל על ישראל אבל ממש לא משנה את יחסי הכוחות.

3. Civil Anti Madridista

לא יודע מה היה תוכן השיחה בין עטר לגוטמן, אבל ההדלפה מצד גוטמן לתקשורת נותנת לגיטימציה מעתה לכל שחקן לצאת לתקשורת.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. עצוב בעיני שאלי גוטמן הדליף את השיחה עם עטר לתקשורת.

עצוב בעיני שגוטמן מזמן שחקנים לפי קירבה ולאור אותה תקופה בהפועל ת"א לפני שנים רבות ולא על בסיס כושר נוכחי.

המזל הגדול של גוטמן הוא שמדובר בטקטיקן מצוין, בשורה הראשונה לדעתי של המאמנים בארץ מבחינת ההשפעה שלו על הקבוצות אותם הוא מאמן, מה שפעמים רבות מחפה על זימון כזה או אחר.

2. דגני היה חלק העונה גם מההגנה החלשה של הפועל ת"א וגם מההגנה החלשה של מכבי חיפה.
    בשתי הקבוצות דגני לא הרשים אותי ואני לא מבין מדוע הוא ראוי לקבל זימון לנבחרת ישראל.

אלי דסה הוא תוצר של הרצון לראות שחקן מבית"ר י"ם בנבחרת.
    ראיתי אותו השנה בבית"ר ועדין מדובר בחור הגנתי, קרוב מאוד לטוואטחה בסגנון המשחק.

המגן הימני הטוב בישראל היום, במרחק ניכר מכל השאר, הוא בן ביטון.
    אם הוא היה היום באחת הגדולות ולא בבאר שבע, הוא היה מוזמן לנבחרת בלי ספק, אבל כשמשחקים בבאר שבע אז קל לפספס אותך (אופיר דוידזאדה הוזמן לנבחרת רק אחרי שנים של יציבות ואיכות בהרכב הראשון שלנו).

בן ביטון הוא היחידי מהמגינים הימנים הישראלים שמשלב גם יכולת הגנתית וגם יכולת התקפית, והבאנקר הכי גדול בהגנה החזקה של באר שבע העונה.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה תגובה חריפה של ההתאחדות על אלירן עטר. מזמן לא נתקלתי בדבר כזה מצמרת הספורט הישראלי (ואני מדבר על תגובות רישמיות).

אני בכללי מסכים עם @rivaldo , מי אתה אלירן עטר שבכלל תפצה את הפה על מעמדך בנבחרת אחרי ששנתיים ומשהו אתה שחקן ספסל בצרפת ?! אבל מצד שני, נודף כאן ריח מסריח של הדלפה מצד גוטמן וזה, רבותיי, בעייתי עוד יותר ..

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז ששלומי ברזל שם אני יכול למנות לא מעט תגובות תוקפניות מצד ההתאחדות.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ייתכן, לא זכורה לי אחת כזו שעשתה כל כך הרבה הד תקשורתי.

8. עידן444 Member

השורה השניה היא הסיבה שדסה צריך להיות זה שישחק.
    אני יש לזכור שגוטמן מאמן טקטי ואם הוא חושב שדגני מתאים יותר במאצ'-אפ הוא ילך עליו.

9. Civil Anti Madridista

מה עושה גל שיש בימים אלה?

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לפי מיטב זכרוני עדיין נמנה על הסגל של וולין מאוקראינה.

11. השולס עולה Member

יותר מדי מתעסקים בחרא עטר גוטמן. מצידי שישעה פנקנסות וששכטר יהיה המנקה בשירותים והלץ הראשי. תנו לי 3/6 ותרדו על גוטמן עוד ועוד. לא מענים המאמן,השחקנים,השיטה,הדרך. רק מבחן התוצאה. ניצחון בשבת מעל הכל!!

12. alexshw Member

פצוע. סך הכל שותף העונה ב - 5 משחקים במדי וולין - 4 בליגה ו - 1 בגביע

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני עדיין לא מבין איך דני בונדר לא בסגל.

oranfu, EO11 ו-EsheD אוהבים את זה.
  14. עידן444 Member

קראתי עכשיו ׳בידיעות׳ את דוח הסקאוטינג על נבחרת ווילס ומדברים שם על החשיבות של מגינים שיודעים לשחק גם כבלמים מה שאמור לתת עדיפות לבן הרוש ודגני בשל העובדה שבייל משחק בעמדת מוצא מרכזית(חלוץ או מתחת לחלוץ) אבל רוב הזמן בורח לצדדים ומסוכן בעיקר במשחק המעבר(מה שישאיר תמיד את אחד המגינים מאחור ויש חשיבות ליכולת הסגירה שלו לכיוון האמצע).
    אם אכן כך יהיה ואת החוליה האחורית של הנבחרת ירכיבו טיבי, בן הרוש ודגני- הרי זו גאווה גדולה למחלקת הנוער(וקבוצת הנוער בפרט) הלא מספיק מוערכת(ואף מוכפשת מבית)שלנו ששולחת שלושה שחקני הגנה להרכב הנבחרת. באופן לא מפתיע אף אחד מהם לא במכבי נתניה מה שמראה את מצב המועדון בשנים האחרונות...
    בתוספת שיר צדק יכולה היתה להיות לנו ההגנה הטובה בארץ עם שחקנים תוצרת בית בלבד מה שמוכיח שמכבי נתניה לא צריכה בעלים שישקיע יותר ממיליונים בודדים בשנה כדי להביא את הקבוצה הזו להישגים.
    מקווה שיעמדו במשימה בשבת.

אגב משחק מול נבחרת כמו ווילס הוא כאב ראש לא קטן. מצד אחד ברור שהם מסוכנים בעיקר במשחק המעבר. מצד שני אנחנו נבחרת עדיפה(בטח בבית) שצריכה ליזום. התפקיד של אלי גוטמן הוא בראש ובראשונה למצוא את האיזון.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אלי גוטמן מספר במסיבת עיתונאים בשידור חי בדיוק מה נאמר בשיחה של עטר מולו ב4 עיניים. ואז עוד מוסיף ״אתם הרי יודעים שאני לא הדלפתי״. איכס, בושה וחרפה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/15
מצב נושא:
הנושא נעול.