נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

לא מבין למה בחיפה לוקחים קשה את אי זימונו של בניון. להיפך צריך לשמוח כי הוא לא מסוגל לתת 90 דקות מלאות בליגה מבלי להתעייף. למה הגוף שלו צריך עוד את העומס של הנבחרת? שיפרוש ממנה.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע איך זה אצלנו במדינה..אם היו מזמנים אותו היו אומרים שהוא לא יכול לעמוד בעומס,כשלא מזמנים שואלים איך זה יכול להיות בכושר טוב...
    לא שוה התייחסות.

3. alexshw Member

בייל ו -12 שחקני פרמייר ליג זומנו לסגל ויילס
    Vokes recalled for Wales' Euro bid - BBC Sport

אומנם שניים מהשחקנים - השוערים הנסי ווארד יושבים על ספסלי קבוצותיהם. זו עמדה בהחלט חלשה בנבחרת - אין יורשים באופק לסאותהול ואפילו לא לפול ג'ונס. גם בעמדת חלוצי החוד לא רואים שחקנים שמתקרבים לאגדות כמו ראש וספארקי וגם לא לבלאמי.
    הבלם ג'יימס צ'סטר מהאל סיטי פצוע ויעדר

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סגל נחמד מאוד. בהגנה הם די מסודרים. אשלי וויליאמס הוא הקפטן ועמוד הטווח של סוונסי, לידו קולינס? לא יודע, איבד את המקום בהרכב של ווסטהאם העונה אבל כן מקבל דקות (שיחק נגד ארסנל השבוע 90 דקות) דיוויס מגן מצויין, אני זוכר אותו מסוונסי - אמנם לא עקבתי אחריו בטוטנהאם אבל אני לא חושב שהוא הדרדר יותר מדי.

קישור בעייתי יותר. לדלי הוא הקשר האחורי הבולט בפאלאס לצידו של האוסטרלי (יידניק או משהו כזה) והוא בתקופה טובה כמו כל פאלאס. לידו אני מניח אלן וכמובן ראמזי שחזר לכושר. השאר לא מוכרים לי.

בהתקפה לא נראה שיש שם משהו מלבד בייל.

אפורים מאוד אבל לא פראיירים.

Sir Alex Ferguson, alexshw and Igi like this.
  5. השולס עולה Member

לא אמרו שגו אלן לא משחק נגדנו בגלל צהובים? מה החוק אומר? יש לו 2 צהובים כבר. יעדר או ישחק?

6. alexshw Member

צהוב שלישי גורר השעיה ואחריו חמישי

7. השולס עולה Member

0-0 רוכש כעת בשמחה וששון

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. יש שאלה של מצוי ורצוי.
    בנבחרת שבה בלם משחק כמגן השמאלי הפותח (בן הרוש), והמגן השמאלי השלישי שזומן הוא בכלל קיצוני שלא יודע לעשות הגנה (טוואטחה) אז יתכן ואין לגוטמן ברירה אלא לזמן את דוידזאדה שנמצא בעונה נוראית (בדיוק כמו שלנו אין ברירה אלא לפתוח עם אופיר בהרכב).
    אופיר דוידזאדה הוא המצוי היום ולא הרצוי.

2. בן ביטון הוא המגן הימני הכי טוב בארץ.
    דסה עושה כותרות בגלל הגול שלו ובגלל שהתקשורת מחכה בקוצר רוח לשחקן ראוי מבית"ר י"ם, אבל הוא מזכיר מאוד את טוואטחה, וכל משחק של בית"ר הוא חור הגנתי.
    בכל מקרה, להעדיף גם את משומר שלא משחק כבר תקופה ארוכה (ובמשחקים האחרונים אפילו לא נכלל בסגל של מכבי חיפה) זה טעות.

3. אליניב ובוזגלו הוזמנו בעיקר בגלל שהם יכולים להביא את האקסטרה ברמות האלה. בוזגלו מבחינת מספרים, אליניב מבחינת הניסיון (למרות שלאחרונה הוא בכושר מצוין).

4. אין ספק שחלק מהזימונים של גוטמן הם בגלל קבעון על אותה קבוצת הדאבל של הפועל ת"א (ורמוט פצוע כבר תקופה ארוכה ובכלל לא משחק ומקבל זימון ואף צפוי לפתוח לפני רפאלוב שנמצא בכושר נפלא, שכטר כבר כמה שנים לא מבקיע ועדין מוזמן לפני עטר שהוזמן רק ברגע האחרון, ידין שאחרי שני משחקים וחצי במכבי חיפה פתאום מקבל זימון).
    אין ספק שגם יש ניסיון לייצר סוג של קבוצה בנבחרת (עם ההזמנה של בן חיים שמתייבש על הספסל אצל פאקו כבר תקופה ארוכה, עם משומר שמיובש ביציע) וגם את זה צריך לקחת בחשבון.

5. אני חושב שגוטמן מצליח למרות הקיבעון שלו בבחירת הסגל.
    אלי גוטמן הוא טקטיקן מצוין, הוא מקצוען מהשורה הראשונה, הוא בשורה הראשונה לדעתי של המאמנים בארץ מבחינת ההשפעה שלו על הקבוצות אותם הוא מאמן.
    טביעת האצבע של גוטמן מורגשת מאוד בנבחרת, והיא פעמים רבות מחפה על זימון כזה או אחר.

אנחנו יכולים וצריכים לנצח את ווילס בבית. מדובר בנבחרת שלמעט בייל ורמזי, אין לה יצירתיות בחלק הקידמי, בטח לא בחוד, ובמשחקי החוץ מחפשת בעיקר להתגונן.
    רוב המשחק שלה בנוי על למסור את הכדור לבייל ועל הגנה קשוחה ששולחת כדורים ארוכים למעלה. וכן גם על מצבים נייחים וקרנות.
    אנחנו צריכים לפתוח חזק ולשלוט במשחק כמו שעשינו מול בוסניה. המשחק לא יהיה פשוט ומדובר בנבחרת שתלחם על כל כדור אבל כדי לעלות ליורו אנחנו חייבים לקחת את שלוש הנקודות בבית.

9. השולס עולה Member

10. alexshw Member

11. השולס עולה Member

תודה וחבל. מי אצלנו עם 2 צהובים?

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חיפשתי וחיפשתי טבלה מסודרת באתרים הרישמיים (UEFA וההתאחדות) ולא מצאתי כזו שדומה לטבלה המסודרת שיש לכרטיסים הצהובים בליגת העל. גם בויקיפדיה אין.

למישהו יש לינק כזה?

13. alexshw Member

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ידעתי שלא הגיוני שלא יהיה עמוד כזה. תודה.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

Sir Alex Ferguson

אני דווקא בעד הזימון של ידין,הוא הקשר האחורי הטיבעי היחיד בסגל מלבד ייני.
    אני באמת מקווה שגילי לא יפתח,הוא לא שיחק כבר חודש ועם כל הערכה שלי אליו רפאלוב עדיף על פניו. אני מקווה לראות את בוזגלו בהרכב על חשבון בן חיים.

Thread Status:
Not open for further replies.