נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אצילי וזהבי הם כרגע הישראלים בכושר הכי טוב מבחינה התקפית, הם צריכים לפתוח.

בקשר לאלמוג כהן...זה שהוא משחק בבונדסליגה לא אומר שהוא באמת טוב. יש שחקנים שמשחקים באינטר ולא הייתי מזמן אותם לנבחרת ישראל.

amn ו-Civil אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

מצחיק שאצילי ללא אף הופעה בנבחרת עדיין.

3. Melikson24 Member

אבל הוא כן טוב, היה מהמצטיינים נגד קרואטיה (?) כשאלון חזן אימן ומאז לא ראה דשא. סיפור הזוי.

אם כבר יש ליגיונר שלא היה צריך להיות מזומן זה ניר ביטון שאיבד את המקום בסלטיק והאוהדים ממש לא אוהבים אותו.

4. קשר שמאלי Member

ביטון לא איבד את המקום בהרכב של סלטיק, הוא היה פצוע.

amn ו-yakar אוהבים את זה.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

המשחק ההוא נגד קרואטיה זה לא בדיוק אינדיקציה, גם מכיוון שהוא התרחש לפניי הרבה זמן יחסית, גם מכיוון שמדובר במשחק אחד וגם מכיוון שהיריבה שיחקה על ניוטרל ולא התאמצה כל כך. אני לא חושב שאלמוג כהן שחקן כזה טוב, אנחנו נוטים להמעיט מערך הכדורגל שלנו אבל קבוצה כמו אינגלשטאט לא מחזיקה אצלה שחקנים יותר טובים משחקנים שיש במכבי או ב"ש, בטח אחריי שראינו את היכולת של ב"ש מול קבוצות טובות ברמה היבשתית.

אם נחזור לדוגמה של אינטר נגיד - יש לנו שחקן צרפתי בשם ביאביאני שקיבל לא מעט דקות בעונה האחרונה. אין לי שום בעיה וספק להגיד שאצילי, ובטח שזהבי, דאבור או רפאלוב, טובים ממנו.

עידן444 ו-amn אוהבים את זה.
  6. Blanco 7 Member

הדבר שהכי עצוב לי בקשר לנבחרת זה לא הזימונים ההזויים, לא המאמן ההזוי. משחקה האחרון של הנבחרת היה במאי נגד סרביה. משחק אחד בלבד עם המאמן החדש וישר קופצים למים במשחק מוקדמות מול איטליה. הזוי לגמרי שהנבחרת לא קיימה עוד משחקי אימון בפרק הזמן הזה, אחר כך יגידו שלא היה זמן לגבש את הסגל.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי כבר היה אפשר לשחק בזמן הזה? יש לא מעט נבחרות שסיימו יורו ופותחות את המוקדמות עם מאמן חדש גם ללא משחקי הכנה, זה לא משנה כלום לדעתי.

כמה זימונים בינוניים של אלישע...לשחקנים כמו גולסה, איינבינדר, מוגרבי וייני אין מקום בנבחרת, את נאתכו אני גם לא יכול כבר לראות.
    הייתי אומר גם שגם השוערים לא צריכים להיות שם אבל אין באמת חלופות, כולם בינוניים ואלישע צריך לבחור את הבינוני המועדף עליו ולרוץ איתו כמו שגוטמן עשה עם מרציאנו.

כמעט ואנחנו לא רואים חידושים או תהליך הצערה כמו שאוהבים לומר למרות שאין סיכוי לעלות וזה הזמן להריץ שחקנים צעירים יותר על חשבון כאלה שלא עשו את זה בהזדמנות שלהם. זה הזמן לומר יפה שלום לנאתכו, ורמוט, מליקסון, בוזגלו, בניון, ברדה, ייני ועוד ולהתחיל לתת את הבמה לשחקנים אחרים. שחקנים כמו קלטינס, לביא, דנינו, דור פרץ ואחרים צריכים לקבל את ההזדמנות שלהם, אצילי וקהת שחקני הרכב מבחינתי לכל דבר, גם קני סייף צריך לקבל יותר הזדמנויות.

מהסגל הנוכחי ההרכב שהייתי רוצה לראות:

גורש/הרוש/קליימן (לא באמת משנה כולם לא משהו)
    צדק - גרשון - דסה - דוידזאדה
    ביטון - כיאל - קהת
    זהבי - חמד - אצילי

8. ייא Member

גם מיכה לא ברור איך לא זומן?

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק שכחתי ממיכה, גם שחקן שצריך לבנות עליו לשנים הבאות.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גולסה ואייבנדר הם זימונים מוזרים מאוד. חסר לי בפנים בן סהר שבכושר מצוין ויכול להוסיף המון לנבחרת וכמובן אלמוג כהן שהוא לדעתי עולה על גולסה ואייבנדר.

yakar אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

גולסה זה באמת זימון מוזר, מניח שאלישע שומר לו אמונים מחיפה

12. yedidel Member

יש לי איזה תחושת בטן מוזרה שאם מוגרבי נשאר בסכנין הוא לא בסגל

EO11, amn, שי ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מופתעים מהזימון של אייל גולסה כאילו רק אתמול התחלתם לעקוב אחרי הכדורגל בארץ.

אייל גולסה זומן כי הוא שחקן מכבי ת"א. עוד כמה משחקים טובים של פירס מוגרבי וגם הוא יקבל זימון. אפילו דין מורי עשוי לקבל זימון אם ביתר ירושלים תרוץ בצמרת, לא משנה כמה זוועתי הוא יהיה. אם מחר אלמוג כהן יחתום במכבי ת"א וינסר לעצמו את שתי הרגליים, הוא בכל זאת יקבל זימון. לא הבנתי כל כך ממה כולם מופתעים.

amn, Nigel de Jong, oFiRzZz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. Butragueño מנהלים

אני חושב שאייבינדר יכול לתת הרבה בנבחרת, כמובן שלא מול איטליה, שמולה הרבה שחקנים שלנו יהיו מוגבלים.
    בסופו של דבר, לא כל השחקנים משחקים, וחלקם הגדול לא מתלבש, וכנראה שאייבינדר, שיש לו חתיכת תחרות על ההרכב, יכול למצוא את עצמו בחוץ, כמו גולסה. כרגע כיאל וניר ביטון מועדפים. את ביברס הייתי משאיר ברוסיה. מודה שלא עקבתי אחרי ייני, אבל אני לא יודע באיזה עמדה הוא אפילו ישחק, קשר אחורי זה קטע של גוטמן. בן סהר נהדר, אבל כשדמארי נשאר בחוץ, זה לא מפתיע. אגב, צוין שקני סייף הוא אחד הזימונים בעמדת הקישור, אבל הוא בסך הכל על המשבצת של סהר. ככה שסה"כ אי הזימון שלו נראה הוגן.

לי אגב מוזר שזומנו רק 2 בלמים, ורמי גרשון שמשחק בעמדה זו ובעמדת המגן השמאלי לסירוגין.
    מה יקרה אם אחד מהם נפצע במהלך המשחק? אימון חימום? חולה? איפה טהאא?

עוד משהו משמח ועצוב, לויטה לא זומן. מצד אחד, אני לא מבין מאיפה העדיפות הברורה של הרוש על לויטה, או חיימוב שכמעט ולא שיחק לאחרונה, כאשר החיפאי נותן תצוגות מרשימות. מצד שני, די ראינו בשנים האחרונות שכל שוער חדש שזומן לנבחרת, יורד ברמה שלו (הרוש, מרציאנו, חיימוב וקליימן).

15. oFiRzZz Member

מוגרבי כבר זומן לסגל הנוכחי */aaarofl

כל פעם אני אומר "אין , זה הסגל הכי גרוע שראיתי" ואז הסגל שאחריו שובר שיא .
    העניין עם פיראס וגולסה מזכיר לי שלפני כמה שנים חן עזרא נתן עונה ענקית בנתניה
    אחרי שתי עונות קודמות טובות ולא קיבל אפילו זימון מסכן אחד . עבר לחיפה והופ !
    לפני שהספיק לשחק שם משחק אחד קיבל זימון . או שמליקסון בזמנו היה אחד השחקנים
    הטובים בליגה ולא קיבל זימון כי הוא שיחק בב"ש (שאז עוד לא ספרו אותה לגמרי) .
    הכדורגל פה כל כך מסריח והמינוי של אלישע אפילו עוד יותר .
    לא יצא לי לכתוב פה באמת על המינו הזה אז הנה -
    עד שהייתה לנו הזדמנות אמיתית לעשות קמפיין בלי לחץ ובלי מטרות עלייה\פליאוף
    אלא נטו פיתוח צעירים,צבירת נסיון והתרגלות לשיטות משחק הנחיתו את אלישע
    החסר מושג במקום להביא מאמן רציני (זר) שיתחיל עבודה של שנתיים בלי שום ציפיה .
    במקום זה סגרו קומבינה והביאו את אלישע והנה הלכו להן עוד 4 שנים שלא נתקדם בהן
    לשום מקום . מאכזב ומעצבן .

Maccabi Diamond ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.