נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. amn Member

עצם העובדה שאנשים כל כך מתעקשים ומנסים בכוח להקטין ולהפחית מערן זהבי, רק מדגיש בעיני עד כמה הוא שחקן גדול.

כל השחקנים ששיחקו איתו בקבוצה (למעט שי אבוטבול וסלים טועמה, ואני חושב שצריך לשלוח לשניהם זר פרחים מהודר בכל 21 בינואר), מספרים עד כמה הוא השחקן הכי רעב, שמגיע הכי מוקדם לאימון ועוזב הכי מאוחר. שלא משנה מה גודל המשכורת שלו (בניגוד לשחקן הישראלי הממוצע שרגע אחרי חתימה על חוזה משודרג לוקח לעצמו הפסקה מנטלית), הוא תמיד עובד הכי קשה באימונים, ולא מוריד את הרגל מהדוושה לרגע.

צודקים, ממש יניב קטן, אחד לאחד. קטן הוא ה"ישראבלוף" בהתגלמותו.

כל המתוסכלים פה שהוא לא עוזב, רוצים שיעזוב לא כדי שהוא יהיה "גדול כמו רפאלוב" (נגיד, אני ממש לא חושב שאת רפאלוב יזכרו יותר בעוד 15 שנים, על אף האליפות השנה), אלא כדי שהם לא יצטרכו להתמודד איתו במסגרת המקומית.

2. Butragueño מנהלים

הדומיננטיות שלו מחוץ למגרש מתבטאת בנתיים בבכינויות שלו, אכלו לי - שתו לי, "הרגשתי כמו ברמאללה", הם משחקים כמו בונקר וכו'. שוב, שלא נסיר ספקות, הוא ראוי להיות קפטן נבחרת ישראל, בדיוק כמו קדמיו, וכמו קטפנים רבים, בגלל הדומיננטיות והיכולת שלו על המגרש ותו לא.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

לא מבין מה בעיה. אני מזהה בנבחרת אותה גישה אצל שניהם. זהבי עושה טובה שמופיע. ככה הוא משדר כל הזמן.

Fabio Junior, ייא ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Butragueño מנהלים

אני לא חושב שיש פה מישהו שסותר את מה שאתה אומר. לכן אני לא מבין את הסיבה לנאמר.
    פרובוקציה מיותרת.

5. קשר שמאלי Member

רפאלוב אליל בבלגיה
    עלק לא יזכרו אותו עוד 15 שנה

מישל פרודום מאמן ברוז':''ליאור הוא האקס פאקטור שלנו, אני מקווה שבעוד 12 שנים יהיו הרבה ילדים שייקראו על שמו של רפאלוב".

Fabio Junior, oranfu ו-Butragueño אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

ששאלו את אוהדי איאקס מי זה זהבי אף אחד לא ידע בכלל. למי אכפת מה קורה בארץ.
    את רפאלוב הם בטוח מכירים.

7. amn Member

יזכרו. לא חושב שיותר מאת זהבי, גם אם כף רגלו של זהבי לא תדרוך יותר מחוץ לארץ, כולל במשחקים באירופה עם מכבי.

8. Butragueño מנהלים

אצטט את @amn הגדול
    עצם העובדה שאנשים כל כך מתעקשים ומנסים בכוח להקטין ולהפחית מליאור רפאלוב, רק מדגיש בעיני עד כמה הוא שחקן גדול.

9. DRORIKO Member

למה שאוהדי אייאקס יתעניינו בליגה הבלגית?

10. amn Member

אני ממש לא מוריד מרפאלוב, ולראיה:

רפאלוב שחקן ענק, ויחד עם דאבור, הוא הראשון שהייתי מביא למכבי אם הייתי יכול.
    ברור לי שזה לא ריאלי, ויותר מזה, אני גם לא רואה סיטואציה שבה כשהוא יחליט לחזור לארץ, הוא יבוא לכל קבוצה שהיא לא מכבי חיפה, גם בפחות כסף.

האנשים שמשחקים עם זהבי וחיים אותו ואיתו יום יום על ומחוץ למגרש, הם עדי האופי הכי טובים. ולכולם (חוץ משי אבוטבול וסלים טועמה), או לפחות לכל מי שהתבטא בעניין, יש רק דברים טובים להגיד עליו.

קפטן ראוי. על המגרש בזמן משחק, וכנראה שגם במגרש האימונים.

מה שהוא עושה בזמנו הפנוי (והוא עושה הרבה, גם אם זה לא מתפרסם), זה עניינו האישי. ושוב, מהמעט שאני יודע, גם שם יש המון דברים שהוא עושה שהופכים אותו לדמות ראויה לחיקוי ולאישיות לדוגמא.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

בישראל הוא יזכר,אבל בעיקר בזכות זה שהוא הטביע את חותמו גם בארץ. זה כמו שאת שלום תקווה זוכרים על נתניה והפועל,ואף אחד לא זוכר שהוא לקח אליפות בבלגיה.

ומה שפרודום אמר על רפאלוב זה עוד ליקוק של מאמן לכוכב הקבוצה שלו. בוא נגיד שבבלגיה לא יזכרו את רפאלוב כמו את דה ברוינה. אעלק יקראו לילדים על שמו של רפאלוב.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/16
  12. yedidel Member

שחקן שמלכלך על חבריו לנבחרת ולא יודע להפסיד זה האחרון שראוי להיות קפטן.

אבל שיתנחם בתואר היחיד שיש לו השנה

Fabio Junior, oranfu, rivaldo ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא השחקן הכי גדול בליגה שלנו ואין ויכוח על זה, הוא בין הישראלים המצליחים היום, אבל קפטן בנבחרת אסור לו להיות. שחקן שלא אכפת לו מיחסים טובים עם חבריו לנבחרת, לא אכפת לו ללכלך בתקשורת, גם אם הוא צודק, שחקן שחצי עונה, חוץ מלכבוש שערים, אסור בלבכות, לא ראוי להיות קפטן. קפטן אמור לחבר בין חלקי הנבחרת, קפטן אמור לשמור בכח על כל יחידות הנבחרת מגובשות ומחוברות, קפטן אמור לדאוג לטובת הנבחרת גם אם זה על חשבונו, וזהבי האחרון שיעשה משהו על חשבונו. הוא לא קטפן, הוא שחקן גדול, נגיד גם הכי טוב בנבחרת, אבל להנהיג הוא לא יודע (במכבי תל אביב משלמים לו, כנראה הוא שם הוא מתאמץ להנהיג, בנבחרת זה בחינם, אז על הזין שלו יחסים טובים ואחד בשביל כולם גולם בשביל אחד).

אבל לדעתי זה באמת עניין פעוט, לא באמת משנה מי יענוד את הסרט בנבחרת... לא משמעותי ביחס לפערי היכולות המקצועיות.

Fabio Junior, שי ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

לא חושב שזהבי זורק בנבחרת, במשחקים נגד וילס ובלגיה כן ראית אותו נע הרבה ומנסה, ההגנות שם פשוט חנקו אותו. אם הוא היה זורק לא היינו נותנים לבוסניה 3 בבית.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא התכוונתי מבחינה מקצועית. מבחינה מקצועית הוא ווינר והוא בכל משחק נותן את הנשמה כדי לנצח, גם במכבי תל אביב וגם בנבחרת. התכוונתי מבחינה חברתית ומבחינת המרקם.

מצב נושא:
הנושא נעול.