נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לביא חייב לקבל, אבל אם פרץ קיבל אחריי עונה כל כך בינוני וקלטינס ואיינבינדר לא, זה אומר היטב על כמה המאמן של הנבחרת עוקב אחריי הכדורגל כאן.

2. DRORIKO Member

אם אלישע היה הולך לפי הייפ הוא היה מזמין את קלטינס במקום פרץ. ואני לא נכנס עכשיו למי יותר ראוי מביניהם,אבל זה ברור שלקלטינס יש יותר הייפ מלפרץ.

3. DRORIKO Member

-העיקר שאמרו שצריך להצעיר את הנבחרת. לא הצערה ולא בטיח,מה שהיה הוא שיהיה. מזמן את דקל קינן במקום את עומר דנינו/עיאד חבשי. מזמן את זהבי ונאתכו שחוץ מהמשחק ההוא נגד בוסניה לא תרמו כלום לנבחרת(ועוד ממנה את זהבי לקפטן.....) בסופו של דבר אלה אותם שמות, אותם פרצופים,בלי שום בשורה ובלי שום רעננות.

-הזימון של מליקסון מעניין בואו נגיד..... אנחנו הרי זוכרים שאלישע לא ידע לנצל את היכולות שלו בב"ש, למה שבנבחרת זה יהיה שונה?

-אי הזימון של דסה וביטון הוא על גבול ההזיה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה קלטינס צריך להיות מזומן? הוא אמנם נתן עונה טובה עד הפליאוף. מאז? שום שחקן בביתר לא הגיע לפלייאוף. אין צורך לזמן אותו. אני די מתפלא שדור פרץ זומן זה הכי לא מובן ולא ברור, למה מגיע לדור פרץ שרשם עונה רעה להיות בפנים? נראה לי הוא התבלבל עם אליאל פרץ!!!

לה אלי דסה לא זומן? המגן הימני הכי טוב ביי פאר. זה לדוגמא עוד משהו לא ברור.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלטינס היה חייב לקבל זימון,גם אלמוג כהן !
    גם לי לא ברור מה אלישע מתכנן לעשות בלי אף מגן ימני בסגל..אולי לשחק 3 בלמים..אבל לזמן את דקל זה כבר באמת הזייה.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו מדברים על משחק ידידות שלא משפיע על כלום נכון?
    רק רציתי לוודא. כי התגובות פה היו כאילו אנחנו לפני משחק גורלי ממש בשיא הקמפיין.

עומר אוהב/ת את זה.
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בניגוד למשחק הקודם שבאמת לא השפיע על כלום, פה אנחנו כן רואים הכנה לקראת הקמפיין.

ואם אלישע לא עשה את הזימונים האלה במחשבה לעתיד אז זו בעיה חמורה אחרת...

amn אוהב/ת את זה.
  8. ManUnd Member

השאלה האמיתית איך יוסי בניון לא זומן?!הרי הוא אמר במפורש שיש נבחרות שמשחקים בהם שחקנים בני 35 ומעלה.
    והוא צריך להגדיל את שיא ההופעות שלו בנבחרת!

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להבין..נפצע בתקרית עם האוהד אתמול.

DRORIKO ו-עומר אוהבים את זה.
  10. Raulito Madridista

הישראליות במיטבה - אלישע לוי מאמן הנבחרת דקה וחצי וכבר פוסלים אותו ואת המינויים שלו. נו, זה רציני?
    קלטינס רשם עונה טובה מאוד אבל מעבר לכך שיותר קל להשתלב בבית"ר מאשר במכבי חיפה - לא מדובר כאן באיזה פירלו, הוא לא יהיה ההבדל, ושוב - מדובר במשחק ידידות. הנה, יש שמות שנשארו בחוץ - איתי שכטר ובצדק כמובן, עומר דמארי - ובצדק כמובן. קצת קרדיט לאלישע לא יזיק. לא אוהב את הזימון של דור פרץ אבל נחיה עם זה.
    הרבה יותר מפריע לי שאליניב ברדה לא זומן. דיברו על זה במגרש פתוח וזריהן אמר שהוא מניח שנערכה שיחה בין השניים ומדובר בעניין של עייפות, אבל רז זהבי אמר שהוא פנה לברדה שאמר שאלישע לא שוחח איתו והגיב בנימה אופטימית - 'מקווה להיות בסגל להמשך'.
    גם להאשים את אלישע בכושר של מליקסון בעונה שעברה זה הזייה. הוא נתן לו לשחק כל הזמן והעלה לו את הביטחון. ברור שבנבחרת זה יהיה אחרת.
    אפשר היה לזמן סגל יותר טוב, אבל אין מאמן שלא ספג ביקורת. ואם זה יקרה במשחק מכריע אני אהיה הרבה יותר ביקורתי. עדיין לא. אגב, גם דנינו שאני תומך בזימון שלו - סיים את העונה רע, ככה לפחות לפני הפלייאוף. חלק מההתפרקות של מכבי פ"ת שהפסידה טריליון משחקים.

Roma אוהב/ת את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם בטוחים שאין משהו שאנחנו לא יודעים..? לגבי דסה? כיאל? באופן כללי? יש פה סימני שאלה הזויים.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לתת ביקורת לגיטימית = הישראליות במיטבה.

רק עכשיו אני רואה שדסה ופאקינג בירם כיאל, אחד משחקני העונה בצ׳מפיונשיפ, בחוץ. יש כל כך הרבה זימונים הזויים בסגל הזה (לביא לא אחד מהם), כך שגם אם ננסה לא נוכל להימנע מביקורת.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ככה מכינים נבחרת ליורו 2020 = )

ייא אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

חסר לי בסגל את גדדדדדירררר

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. ייא Member

ואם כיאל ובן ביטון יזומנו אז ננצח את ספרד? באמת שזה קמפין בו המטרה לקבל בראש ושאלישע יעוף מח 4 כדי שיהיה זמן להביא מאמן חדש ולתקן לקראת 2020...

מצב נושא:
הנושא נעול.