נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עדיין לא. אני מניח שזה נסגר בשעות האחרונות וכנראה יפורסם בבוקר בקולומביה, שזה באיזור 3-4 אחה"צ אצלנו.

2. ייא Member

גמר הצמפיונס יום לפני... ריאל בגמר ואין חאמס. מבין רבש אוחנה ולוזון אני מעדיף תאחרון. כל דבר מעל 1 מ18 מול דרגים 1-3 יהיה הישג על

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נכון להיום לא נראה שזידאן בכלל סופר את חאמס ברוב טימטומו.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מתן כהן קפטן נבחרת הנערים של ישראל עזב למכבי תל אביב וחזר ביחד עם שבירו למרות שהיה שחקן הרכב (אולי אפילו קפטן) בנערים של מכבי.

מחלקת הנוער שלנו לא באיכות של מכבי חיפה ומכבי תל אביב, לא באיכות השחקנים שהיא מוציאה ולא באיכות התוצאות, אבל ממה שאני רואה, לא רק בקבוצת הנוער אלא גם בקבוצות הנערים, יש שינוי גדול במחלקה, וכמובן שלהגדלת התקציב של המועדון ולהצלחה המקצועית של הבוגרים יש חלק חשוב בזה (היום שחקנים בולטים לא עוזבים את באר שבע, בדיוק להפך, שחקנים מהמרכז ומהצפון הצטרפו לקבוצת הנערים שלנו השנה).

מדובר בתהליך שיקח לא מעט זמן, אבל כמו בבוגרים, אני חושב שבסוף התהליך אנחנו לא ניפול ממכבי תל אביב ומכבי חיפה, כי התקציב גודל כל שנה ולכן גם איכות האנשים שעובדים במחלקה עולה (ניסו אביטן שהיה מאמן מחלקת הנוער ועזב את קבוצת הנוער על מנת לאמן קבוצת בוגרים חזר למועדון כמאמן קבוצת הנערים, מה שמלמד על השינוי בשכר ועל המיתוג החדש של המועדון) וכמובן גם איכות המחלקה.

בנוגע לנבחרת ישראל, לא יודע, אני מאוד הייתי רוצה לראות את גיא לוזון, שנראה לי מאמן מעניין מאוד בזמנו בתקופה שלו במכבי פתח תקווה ובלגיה, ושהוא צעיר בגיל מאלישע לוי ולכן פתוח יותר לקידמה.
    אם זה אוחנה או אלישע כמובן שהייתי מעדיף את אלישע על אוחנה שלא זכור לי מקום אחד שהוא הצליח בו בקרירה...

5. amn Member

אם זה אחד מהשלושה, לראשונה מזה 6 קמפיינים אני חושב שלא רק שאני לא אעשה מנוי, אני גם לא מאמין שאטרח לראות את המשחקים בטלוויזיה. מדכא מדי.

לגבי גיא לוזון - לא מבין מה אנשים מוצאים בו. למעט מהקבוצה של המשפחה, פוטר מכל מועדון שעבד בו (אולי בני יהודה לא?), לא מאמין בטקטיקה או בהכנה ליריב (שני אלמנטים שאני חושב שקריטיים באימון נבחרת, בעיקר ההכנה ליריב). חוץ מלהיות "מוטיבטור" ושלפחות מעליו לא תרחף חרב הפיטורין, אני לא מבין מה הוא יביא איתו לתפקיד. מעבר לזה שמוטיבציה מוביאה לשיפור ביצועים לזמן מוגבל וקצר מאוד (גם בספורט) - שחקן שצריך שהמאמן יתמרץ אותו בשביל לשחק בנבחרת הלאומית, לא צריך להיות בסגל. וזה לא משנה אם קוראים לו ערן זהבי או גל שיש.

אתמול בבוקר נזפתי בחבר שאמר שהיה רוצה לראות את לוזון, והופעתי לגלות שעלתה כמה שעות אחר כך כתבה שאמרה את מרבית הדברים שאני אמרתי (היו לי עוד כמה תוספות) של אורי קופר - ynet לוזון נשאר לוזון - ספורט

בין המאמנים הישראלים היחיד שהייתי שוקל להביא זה גרנט (בכר, סילבס, שאבו, ואפילו מימר (בעיקר על סמך התקופה בראשון לציון, אני עוד לא ממהר לשפוט אותו על כפ"ס (חוץ מזה שבשני המבחנים שכביכול דומים לסיטואציה של הנבחרת, במשחקים נגד מכבי (בגביע) ונגד ב"ש (בליגה) - הקבוצה שלו די התפרקה ברגע שספגה גול / לא ידעה מה לעשות ברגע שהיא פתאום עלתה ליתרון) - אולי יהיו מתאימים ביום מן הימים. יש להם עוד הרבה קילומטראז' לצבור לפני שהם צריכים להיות מוזכרים כמועמדים לנבחרת לדעתי).

היום זה כמובן לא רלוונטי, אבל פאקו יכול היה להיות מועמד מצויין, ואני לא יודע אם הוא היה לוקח משכורת גבוהה בהרבה מזו של גיא לוזון או אלישע לוי למשל (בטח אם ניקח בחשבון את אלמנט המיסוי).
    הראה שהוא יודע להעמיד קבוצה בצורה מצויינת, להשיג תוצאות, ולא פחות חשוב - לקדם שחקנים (פרץ, מיכה ובן-חיים עשו התקדמות משמעותית בעונה שעברה).

EsheD אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

אין בלוזון שום בשורה. מוטיבטור מעולה וזהו לכן הוא תמיד מצליח לטווח קצר של מספר חודשים, עד שאפקט הדירבון שלו נמוג.

7. ייא Member

מבין 3 הסופים העדפתי לוזון. אני לא חושב שהוא יביא בשורה אבל מנגד גם עם מוריניו לא נעשה כלום בקמפיין הזה שכולו הולך להיות מביש ולעיני 2000 צופים במשחקים עם אלבניה ומקדוניה

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוזון זה יהיה שיא השאים. מקווה שנשאר לנו עוד קצת כבוד וגאווה לאומית.
    הלוואי ופאקו היה מגיע באיזה שהיא דרך במקבלי לעבוד שלו בוולנסיה. ולא כי הוא לא יכול להשפיע בצורה דרסטית,רק בגלל שהוא בא נקי כל הקומבינות מסביב והוא לא נותן לאף אחד להכתיב לו איך ועם מי לעלות.
    אבל אם זה לבחור בין לוזון,אוחנה ואלישע,אני הולך על הכי פחות מזיק. אלישע.

9. gilad16 Member

עד שיצא לאירופה לוזון עם סגל של כוכבים היה מתכון לתאונה. טוב לצעירים.
    אולי הוא התבגר, אבל למרות שאני מחזיק ממנו אני לא חושב שהוא לנבחרת עכשיו.
    אלישע זו המניה הכי בטוחה כי אתה יודע בדיוק מה תקבל לטוב ולרע.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בכל מקרה צריך לחתום עם המאמן הבא לשני קמפיינים. אידיוט מי שיסכים לבוא רק לקמפיין הקרוב שבו אין לנבחרת שום סיכוי אפילו להתקרב בלעשות משהו. הקמפיין הקרוב אמור להיות מוקדש אך ורק לחיזוק השלד והרצת שחקנים לעתיד. צריך לבנות שיטת משחק קבועה ולהתייחס למשחקי המוקדמות כמשחקי הכנה ליורו 2020. בלי לחץ העפלה ובלי כלום.

11. ייא Member

מה נקבל מאלישע בבית הזה שלא נקבל מלוזון נגיד? או ממוריניו אפילו...

12. סמואל אטו Member

מתי מודיעים על פירוק ועדת האיתור?

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לקשטן להתפטר לפני..צריך שתיהיה סיבה טובה.

14. Turgi Guest

כבר הציעו את ייטב?

15. Drama2 הסמל מעל הכל

אל תגזים, אין קשר בין גיא לייטב

מצב נושא:
הנושא נעול.