נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakar Member

בהרכב המסתמן ורמוט פותח. ממש מוריד את כל החשק מהנבחרת. עד שיש שחקן כמו מליקסון ובכושר טוב , לא להשתמש בו?

דרך אגב לא מחליף את מליקסון אפילו תמורת ורמוט + חצי מיליון יורו.

והוא גם הוכיח בנבחרת את עצמו , לעומת ורמוט שגם שהיה בשיא לא תרם.

מליקסון הוא הישראלי הטוב ביותר אחרי זהבי. חד וחלק.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/15
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שהוא בשיא שלו אין ספק. אין לי ספק שברגליים יש לו הרבה יותר מכולם. הבעיה היא בראש, הבעיה בהתמדה, הבעיה באופי. מליקסון בכושר של השבועות האחרונים צריך לפתוח. אם בן חיים יועדף עליו.. אני יכול לקבל, כי בן חיים, גם בתקופה לא טובה, מביא את הדברים הייחודיים לו והם דברים חשובים וטובים. ורמוט.. כמו שנאמר, זה לא מקצועי, זה פשוט שחקן של מאמן.

yakar אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה ראית את בן חיים העונה? פתח את העונה ביכולת לא טובה בדיוק כמו סוארס וצדק. רק בניגוד לסוארס וצדק שזה מרגיש שהאיכויות עדין שם והם פשוט בכושר פחות טוב אצל בן חיים זה מרגיש שהאיכויות כבר לא שם והוא חיי בעיקר על השם שלו.
    נתן קרירה גדולה, בשיאו היה אחד מהבלמים הגדולים בהיסטוריה שלנו, אבל אי אפשר לחיות על העבר כי אם כן אפשר להזמין גם את בניון לנבחרת, הקרירה שלו גדולה יותר משל בן חיים...

4. סמואל אטו Member

גם אלברמן רך ליד איגיבור, השוואה קצת קיצונית.
    סט הכישורים שלו מתאים יותר לזה של קשר אמצע, הוא רחוק מלהיות ״תואם״ ערן זהבי או קשר התקפי אחר ואפילו פאקו הרכיב אותו כבלם כדי לתת לו להרגיש יותר את החלק ההגנתי של התפקיד.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת נסחפת..הישראלי הכי טוב אחרי זהבי ?!
    זה שהוא מתחיל להראות סימנים של חוזר לעצמו,אחרי היכולת העלובה שלו משנה שעברה אבל זה לא עושה אותו בכזה כושר מדהים. שיחק 5 משחקים טובים מאוד ביחס לשנה שעברה ולא נתן תצוגות שקשה לשכוח. נסחפת בענק.
    ורמוט מבחינת כישרון כושר וניסיון עדיף עליו.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דור פרץ נראה מאוד בטוח ויציב, יש לו הרבה נקודות זכות ממה שראינו ממנו בשנה האחרונה.

אבל, וזה אבל גדול, להתבלט לחיוב או להיות יציב במכבי תל אביב הנוכחית, שהיא די מטיילת על בסיס שבועי- זה נחמד אבל לא כזה קשה- מספיק שאתה שחקן סביר ואתה תיראה טוב כאשר מסביבך חבורה של שחקנים שמחוברים ולוקחת אליפות 3 שנים ברצף.
    קודם כל צריך לתת לילד זמן ובאמת לראות אם הוא מצליח להראות כך לאורך זמן, ושנה זה לא לאורך זמן. דבר שני, הילד ייבחן לאורך זמן גם המסגרות אחרות, עם שחקנים אחרים, ואז יהיה יותר קל לתהות על קנקנו.

בנוגע לזימון שלו כרגע, הרוויח אותו ביושר.

7. Love Is Red Member

דיי כבר, דור פרץ הוא אולי שחקן מוכשר אבל אני לא רואה בו משהו שאין בוובה בראון למשל שמצטיין בק"ש כבר עונה שלישית רצוף, הבחור במשחק מול מכבי תל אביב שיתק לגמריי את ערן זהבי שהתחיל את הבצורת שלו מול ק"ש.
    אבל דור פרץ זה חובה לזמן, הוא כל כך מוכשר, הוא בטוח יתמודד בכבוד מול בלגיה.

שלא לדבר על זה שכל הקמפיין גוטמן לא זימן ולו פעם אחת את הקשר האחורי הישראלי הטוב בליגה (אלברמן) שבצדק גמור החליט לדפוק לו ברז ענק ולפרוש רשמית מהנבחרת.
    ואל תגידו לי שיש את כיאל ואת ביטון, כיאל הוא כישלון בנבחרת וביטון הוא יותר 50-50 מקשר אחורי, מה שאומר לנבחרת אין קשר אחורי אחד בסגל כבר קמפיין שלם כמעט, אולי אפילו שני קמפיינים אני פשוט לא זוכר את הקמפיין הקודם של גוטמן.
    והעובדה שכל פעם הוא מזמן מחדש את משומר בכלל מרגיזה אותי, כי יש את יובל שפונגין ואת בן ביטון (אם כי העונה הוא ירד ביכולת) ועודד אלקיים.
    מזל באמת שמשומר נפצע אחרת בחיים גוטמן לא היה מזמן מישהו אחר...

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. סמואל אטו Member

זה נכון מאוד, מצד שני אפשר גם לומר שעם סגל כזה רחב עם שחקנים מצויינים הוא היה יכול להיקבר עמוק עמוק בספסל/יציע ולא לקבל את האמון והדקות שהוא מקבל מיוקאנוביץ׳, ושזה אומר משהו.

בכל מקרה, חובת הוכחה עליו. תמיד.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה אומר שהבחור רציני, מתאמן ברצינות, משקיע, חי נכון. רואים שיש פה ילד שרוצה לצמוח ורוצה להתפתח. את כל הדברים האלו אפשר לזקוף לזכותו.

מצד שני, זה נכון מה ש- @Love Is Red רשם, לוובה בראון מגיע הזימון הזה הרבה לפני דור פרץ.

10. סמואל אטו Member

כמו שאמרתי ל-DRORIKO, אני חושב שבהשוואות מול שחקנים אחרים הגיל משחק תפקיד ולכן הוא מועדף על בראון למשל. יכול להיות גם שספציפית לגבי בראון הוא לא מקבל זימון מאחר והוא קשר אחורי ׳פרופר׳ בדומה לאלברמן שגם היה מחוץ לסגל באופן קבוע למרות כושר פנטסטי.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חייב להסביר לי מה המשמעות של הסיסמא שאתה זורק בהודעות האחרונות ״הגיל משחק תפקיד״. יש איזה נוסחא שאומרת באיזה גיל אתה צריך לקבל זימון לנבחרת? ואיך בכלל הגיל פקטור כשעורכים השוואה בין שחקנים בגיל של בראון או קהת לפרץ? זה לא שעורכים השוואה בין פרץ לאיזה שחקן מבוגר ששיאו מאחוריו והוא רגע לפני פרישה ואז נגיד הייתי מבין את הרצון לבנות ילד שיהיה בנבחרת הרבה שנים, עורכים השוואה בין פרץ לשני שחקנים שרק עכשיו הגיעו לשיא הקרירה ויש להם עוד הרבה שנים לתרום לנבחרת. ובלי קשר, בנבחרת, בניגוד לקבוצה, הגיל פחות רלוונטי. זה לא שמי שמוזמן עכשיו חייב להיות מוזמן גם בסבב הבא, זה לא קבוצה שכדי ששחקן ישחק אצלך הוא צריך לחתום על החוזה ואז אתה יכול להישאר תקוע עם החוזה שלו וזה יכול לחסום את האופציות להחתים שחקנים צעירים במקומו, בנבחרת יש לך יד חופשית להזמין או לא להזמין את מי שאתה רוצה, כשבמילא לאור הזמן המועט שיש בנבחרת את הקידום המקצועי והניסיון שחקן צעיר כמו פרץ יצטרך לעשות בקבוצה שלו ולא בנבחרת שמתכנסת פעם בכמה חודשים.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

להתבלט לחיוב במכבי תל אביב זה הכי קשה מבין כל קבוצות הליגה, ואפילו בפער גדול, ובטח לשחקן צעיר.
    רק מלראות איך שחקנים שפרחו במקומות אחרים משתלבים במכבי אפשר להבין את זה.

הבחור שחקן כל כך לא ישראלי טיפוסי. הוא גבוה, מה שאין כאן הרבה, הוא בנוי מעולה (שמעתי אנשים שקוראים לו שחיף, זה פשוט לא נכון. אולי יש לו מבנה גוף צר יחסית, אבל הוא די חזק ופיזי. נראה בערך כמו ניר ביטון עכשיו, אחרי שעבד על עצמו בסלטיק, ובאשדוד באמת היה חסר מסה.

דור פרץ יכל להיות זימון נהדר אם היה מדובר במהלך עם יד מכוונת להצערת הנבחרת ובניית שלד לעתיד, אבל זה לא. זה זימון של הסתנוורות ממנו בתקופה טובה כילד צעיר שמתקשים למצוא נקודות לביקורת אצלו כי מתלהבים ממנו (ולא חסרים חסרונות ודברים שהוא חייב לשפר).

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שזה הכי קל מהסיבה הפשוטה- שמסביבך שחקנים טובים זה הרבה יותר קל, זה פשוט מאוד.

שחקנים שפרחו במקומות אחרים ולא מצליחים במכבי- זה מעיד בעיקר עליהם כשחקנים ולא על הקושי להשתלב במכבי ת"א.

yakar אוהב/ת את זה.
  14. סמואל אטו Member

מי שלא מבין למה הגיל משחק תפקיד אין מה לנסות להסביר לו.
    מי שלא מבין את זה לבד, חבל על הזמן.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה הכי קשה כי הדרישות הכי גבוהות וכי התחרות הכי קשה.
    כשאתה שחקן צעיר ויש סביבך שחקנים איכותיים, אתה צריך להדביק אותם. זה לא שיטשטשו את החסרונות שלך ועדיין תשחק.

ברור שזה מעיד עליהם כשחקנים, אני לא טוען שמכבי עושה עבודה רעה בשילוב שחקנים. על העיקרון הזה, עצם זה שדור פרץ משתלב כל כך טוב מעיד על האיכות, הכישרון והאופי החזק שלו. אתה סייגת את היכולת שלו בכך שטענת שקל להשתלב, למרות שאם בוחנים את המציאות, לפחות בעיני, זה בדיוק ההיפך, וצריך לזקוף את זה לזכותו.

מצב נושא:
הנושא נעול.