נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

איפה מי שאמר שוילס זה "מפלצת". אפשר ועוד איך לנצח אם נשחק נכון. רק שלא נעשה את הפאשלה הקבועה נגד קפריסין...

2. Raulito Madridista

אני לפחות לא אמרתי שווילס היא מפלצת. ההפסד ההוא היה ממש 'מחוץ לתוכניות' גם משום שווילס על הנייר פחות טובה מבלגיה וגם משום שמדובר במשחק בית בניגוד לחוץ שם אנחנו רגילים לעשות שטויוית, הדוגמא הכי טרייה: משחק החוץ בבוסניה. מה שאני כן אמרתי(יודע שלא התכוונת אליי) - לא תמיד צריך להאשים את המאמן. גם לשחקנים שבאו שאננים - יש אחריות. והם גם ביצעו טעויות אישיות ולא קבוצתיות. אם מרציאנו מקבל גול עליו דקה לפני המחצית - גוטמן לא יכול לעשות כלום. גארת' בייל תפס יום גם במשחק בסמי עופר וכששחקן ברמה הזו תופס יום אז די קשה לעצור אותו.

אני מקווה שנראה את ישראל משחקת חכם בווילס, לא באה להתבנקר אלא מעצמת קצת את הגישה של מכבי נגד באזל, בתקווה שגם יהיה לנו טונות של מזל כמו שהיה להם. ריקן לא ישחק כמגן שם, אין ספק, דסה אולי, נראה לי שלא. ישראל תצטרך לרוץ יותר, לרשום משחק הגנה נקי מטעויות ואת ערן זהבי ביום הרגיל שלו. אני משוכנע גם שתומר חמד לא ישחק נגד ווילס כי הוא טוב בעיקר בתוך הרחבה ורוב המשחק נתגונן.

3. DRORIKO Member

מכבי נגד באזל שיחקה את האמא של הבונקר ורק רוצה להזכיר לך שהיא לא ניצחה אותה. ישראל בהחלט יכולה לנצח את וילס וגם יכולה לעשות תוך כדי שהיא יוזמת כמו נגד בוסניה בסמי עופר.

4. Hapoel_Tel_Aviv Member

0-0 מסריח ומגעיל בוולס זאת חתיכת תוצאה לישראל (וכן אני זוכר שלפני הקמפיין די המעטתי בערך של וולס בגלל כל ההיסטוריה שלה והתוצאות בקמפיין הקודם)
    אם סוף סוף נוכיח שאנחנו יכולים להשיג מה שאנחנו רוצים ולהיות ממושמעים כשיש עלינו לחץ במשחק חשוב ועוד משחק חוץ ועוד בלי לעשות טעויות מפגרות כמו האופי הישראלי.
    *אני לא יודע אם אנחנו צריכים ללכת על זה ולעלות ככה מתחילת המשחק, הכושר של השחקנים הישראלים לעומת הוולשים,האווירה שם,המשמעת והאופי הישראלי, לא בהכרח כדאי להסתכן.

5. DRORIKO Member

להגיד לך את האמת? די מאסתי בקטע הזה של לסיים שלישיים ולהגיד ש"עשינו טורניר מכובד". זה חוזר על עצמו כבר 20 שנה. הגיע הזמן טיפה להעיז,להפסיק עם הבינוניות המשעממת. למעשה אין פה אפילו תעוזה, כי גם אם נפסיד לוילס זה לא פוגע בנו, ממילא אנחנו יכולים לתקן נגד קפריסין שמתמודדת איתנו על המקום השלישי(שכאמור הוא לא כזה מציאה)

6. ייא Member

ממש לא... רק ניצחון בווילס יתן לנו מקום 3 בטוח... כלום בעצם היום לא השתנה. נשאר לנו להתפלל שווילס לא ימכרו תמשחק בבסוניה חודש הבא. זה לא יקרה, בוסניה תנצח אותם ואנחנו נסיים 4 , לא אתפלא אם נגד קפריסין נפסיד פה סטייל לטביה 2009

yakar אוהב/ת את זה.
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי ספק שלא נוציא נקודות מהמשחק מול ווילס בראשון.
    בסופו של דבר העלייה לפלייאוף תהיה תלויה באם ננצח את קפריסין בארץ או לא. לא פוסל את זה שלא נצליח במשימה

8. DRORIKO Member

בוסניה מחוץ למשחק, המפלה הערב פוגעת בהם לא רק בנקודות אלא גם מנטלית להמשך.
    מאד איכזבו אותי הבוסנים. חשבתי שנגד ישראל הם חזרו ליכולת הנהדרת שלהם והיום אתה מבין שכן דז'קו לא דז'קו מה שהיה הוא שיהיה(מה שעוד יותר הופך את המפלה שלנו נגדם למביכה)

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

אני לא ראיתי אותם ביכולת טובה מול ישראל, הם לא שיחקו טוב וניצלו את זה שאנחנו פרייארים ונאיבים. גם במחצית השנייה הם לא שיחקו טוב.
    ולא פוסל אפשרות שבוסניה יכולים ליפול בקפריסין (וגם אנחנו בארץ).

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

הם עדיין היו יותר טובים מאיתנו באופן מובהק ועשו את זה העבודה.

אם אנחנו לא מעפילים ליורו זה אולי הכישלון הכי מאכזב שלנו(אולי לצד קמפיין התיקו של אברם) קיבלנו בית מאד נוח וגם את זה פקששנו.

11. ייא Member

מתי קפריסין בוסניה?
    גוטמן טיפש. תיקו לא נותן לנו כלום בווילס ושקול לתבוסת 5-0 שם. צריך לבוא אך ורק לנצח תמשחק הזה... ברור שזה לא יקרה. אני קונה עכשיו לקבל את הולנד בפלייאוף ולהתפלל לסנסציה (מאשר לסי

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

במחזור האחרון.

13. JohnTerry26 Member

ממש לא נוח, קיבלת את בוסניה בדרג 4 וזה כנראה גם מה שישאיר אותך מחוץ לפלייאוף. בבית רגיל שישראל קיבלה לאורך השנים (כשהיא בדרג 3) אנחנו מסיימים מקום 3 בלי הרבה בעיה. הפעם יש שלוש נבחרות איכותיות ממך, ווילס ובוסניה נבחרות בינוניות בעצמן אז זה מטשטש קצת את העובדות האלו.

14. ייא Member

לאןר העובדה שקפריסין בוסניה מחזור אחרון -תמו סיכויינו לעלות בהפסד בבבוסניה כבר...אין טעם לרמות יותר. זה נגמר

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה כל כך בטוח שבוסניה מנצחת את וולס?

מצב נושא:
הנושא נעול.