נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

מי בסכנת צהובים אצלנו לקראת ווילס?

2. pongpong Member

בן חיים הבלם

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה רבה ! אני טוען את זה כבר שלוש שנים. לשחק איתו זה להתחיל את המשחק ב-10 שחקנים. עדיף עוד גרזן שיעשה הגנה מאשר נאתכו שלא עושה הגנה ולא תורם למשחק ההתקפה.

דסה וריקן זה מהלך מבורך,מליקסון להרכב ? אני לא מבין על סמך מה הוא זומן בכלל ? 3 משחקי הכנה טובים מתחילת העונה ?? גם בן חיים לא בכושר שיא. בוזגלו חייב לפותח.
    דאבור וחמד..אפשר להגיד שסוף סוף גוטמן מקבל אומץ. היגיע הזמן.

4. ייא Member

מקבל אומץ נגד אנדורה בבית, ממש חגיגה של נועזות!
    מול ווילס כבר נחזור לבונקר המפואר סטייל בוסניה ונגיד שהיינו קרובים אחרי הפסד לא מחויב וטעות של כיאל בהגנה

DRORIKO ו-idans10 אוהבים את זה.
  5. Bon Argumentum Ad Hóminem

ריקן מגן. זה רשמי: אלי גוטמן לא באמת רואה כדורגל.
    ריקן חזר לאופנה אז נחזיר אותו לעמדה שבה בפעם האחרונה גוטמן ראה אותו בה. אז מה אם נכשל בה והצליח רק כקשר, הוא לא שיחק בהפועל, אז שישכח מעמדה קדמית.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

העיקר ורמוט באנקר

7. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

יובל נעים כמעט החריב את הקריירה של ריקן עם השטות הזו, אבל גוטמן בטח יודע מה הוא עושה.

8. Drama Guest

אם זה היה במערך עם 3 בלמים הייתי אומר גוטמן גאון.

שטות גמורה ויהירה גם יש לציין

9. EuropeGuy Member

כמו בכל קמפיין אני מוצא את עצמי באיזשהו שלב צופה במשחקים המקבילים בבית בעניין רב
    לא פחות מהמשחקים שלנו עצמנו מתוך תקווה שתהיה תוצאה שטובה לנו. התוצאות הכי טובות לנו מחר לדעתי זה ניצחונות של בלגיה וקפריסין. אם בוסניה מנצחת מחר אנחנו כנראה מחוץ למרוץ. גם אם תעשה תיקו זה לא טוב לנו.

צריך גם לקחת בחשבון מצב שבו קבוצות במקומות 3-4/5 מסיימות עם אותו ניקוד בסוף שלב הבתים. במצב כזה העולה השלישית תוכרע על הפרשי שערים. מה שמחייב את דאבור וחמד לעשות עבודה לא פחות ממצויינת מחר.

ייא ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שבהתחשב בעבודה שבמילא אנדורה ישחקו כמעט עם כל השחקנים ולא ממש נצטרך לשחק עם 4 בהגנה, הוא כנראה בונה על זה שריקן בפועל ישחק כמעט כמו קשר בצד שמאל. אני אישית חושב שבלי קשר הוא עדיף כקשר אמצע ולא ככזה שמשחק באגף (גם אם זה התקפי) אבל זה כבר נושא אחר.

11. DRORIKO Member

גם אני מחר אראה את המשחק בין בלגיה לבוסניה(עם מדי פעם פריצות לסמי כדי לוודא שאנחנו לא מפשלים במלאכת הגולים). לדעתי זה לגמרי 50:50. המשחק אמנם בבלגיה אבל בוסניה במומנטום מעולה בעוד בלגיה לא מרשימה בכלל. זה יהיה משחק מרתק,לא נופל מהולנד-איסלנד.

הימור שלי: 1:2 לבוסניה, את השער המצמק אגב יתן קומפני בנגיחה :p

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/15
  12. EuropeGuy Member

הפסד של בלגיה, ובוסניה משווה איתה את מספר הנקודות. זה משחק מאוד מאוד חשוב עבור בלגיה.
    פייבוריטית ברורה.

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

בלגיה היא אמנם עם הרבה שחקנים מוכשרים אבל באף משחק שראיתי אותם הם לא נראו כמו קבוצה, לא במונדיאל שהם גרדו רבע גמר
    ולא נגדנו.
    האמת שגם הבוסנים לא נראו לי יותר מידי כנבחרת מרשימה, אלא נבחרת שניצלה בית חלש וקמפיין טוב כדי לעלות למונדיאל ואיכשהו להיות דרג 1.
    מהמר על 0:0/1:0 קטן לבלגים.
    מה שבטוח שזה משחק הרבה יותר מרתק מישראל-אנדורה וגם הרבה יותר חשוב (אם לא ננצח את אנדורה זה באמת ביזיון) לישראל.

14. DRORIKO Member

לא נכון שבוסניה לא מרשימה,נגדנו ראית את העצמה שלהם, דז'קו ופיאניץ' גם באים במומנטום מעולה מרומא(מה שקצת קשה להגיד על הזאר קורטואה ופלאיני אם יפתח בכלל חח)

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי ריקן כבר 3 וחצי שנים מציג יכולת פשוט מצוינת אבל מספר משחקים במכבי ת"א במוקדמות ליגת האלופות גרמו לאוהדי הכדורגל בישראל ולמאמן הנבחרת הלאומית להבין שהוא אחד הישראלים הטובים ביותר שיש בשנים האחרונות. זה אומר עלינו ועל גוטמן הרבה ולא לטובה.
    אני אגדיל ואומר שאם ריקן לא חותם במכבי הוא במקרה הטוב מוזמן לנבחרת כשחקן סגל ואוהדי הכדורגל בארץ יחד עם עיתונאי הספורט בטוחים שהוא בכלל מגן שמאלי(גוטמן עדיין לא התעדכן כנראה), ואנחנו מדברים על ליגיונר ששיחק הבקיע ובישל בליגה השוייצרית שטובה יותר מהליגה שלנו.

גם דסה אם לא היה שחקן מכבי לא רק שלא היה פותח גם לא היה מוזמן.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.