נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yros1 Member

יש לזה כבר שם לא? תסמונת בניון
    בריא וכשיר לכל משחק חשוב בקבוצה שלו באנגליה ומדווח שפצוע בתקשורת תמיד לפני משחקי הנבחרת

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כנראה שלמדו שם ממכבי חיפה שמשתמשת באפליקציה הזאת מאז החלה העונה.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בדיוק.
    בניון למרות "הפציעות" נתן בנבחרת משחקים גדולים וניצח לא מעט משחקים,נאתכו לא עשה שום דבר מאלה אפילו פעם אחת.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כי אנחנו אף פעם לא מקבלים פנדלים בנבחרת.

EsheD likes this.
  5. סמואל אטו Member

לא מבין את הזלזול הדבילי שלכם.
    לא למדתם עד היום שנבחרת זה עולם אחר לשחק במועדונים? ושאי אפשר להשוות בין שחקן שהכישורים שלו מתבטאים הכי טוב ליד הרחבה, לעומת אחד שמתבטא הכי טוב במרכז המגרש?
    (כמו להשוות בין צ׳אבי לניימאר)

הכי מצחיק שגם על בניון היו תקופות שאמרו שהוא לא נותן הכל בנבחרת, על מי כבר לא אמרו את השטות הזאת?

hbs7, חייל שוקולד and Civil like this.
  6. השולס עולה Member

אני לא חושב שמישהו מזלזל. רובנו פה ריאלים ולמודי אכזבות ואין ציפיה לכלום. תיקו יהיה נחמד אחרי שהתרגלנו לחטוף בבית בפתיחות קמפיינים. המטרה היא עדין מקום 3.

Muurad likes this.
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות אם לשפוט לפי נתוני הפתיחה, לי זה מריח כמו משחק שקול, עם יתרון לבוסנים. לנבחרת שלנו יש את יתרון הביתיות ולבוסנים יש את יתרון האיכות. אני חושב שהעובדה שצמד החלוצים המובילים של בוסניה לא יוכלו ליטול חלק במשחק קצת בלבלה כאן כמה אנשים. גם בלעדיהם מדובר בנבחרת טובה מזו הישראלית. זו אמנם נקודה רעה לזכותם, אבל הלחץ שזה שם על הנבחרת שלנו לנצח בכל מחיר זו נקודה גדולה יותר לרעתה של נבחרת ישראל. בוסניה מנוסה יותר והם מגיעים עם הגב אל הקיר. אנחנו, לעומת זאת, אלופים בלפשל במעמדים שכאלה.

הלוואי שהנבחרת תנצח, למרות שאני חושב שזה לא הולך לקרות. כבר כמה שנים שלא ציפיתי למשחק של הנבחרת כמו שאני מצפה למשחק הזה.

8. bvb_fan Kevin Großkreutz

כולם רואים במצב של הפסד לבוסנים כישלון.
    בוא נהיה ריאלים, הבוסנים חזקים מאוד וכל תוצאה מלבד תיקו או הפסד תיחשב הצלחה גדולה מאד

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהבוסנים חזקים יותר וברור גם שישראל היא לא אחת מ24 הנבחרות החזקות באירופה אבל זה כדורגל וכל היופי בדבר זה ששום דבר לא קבוע מראש. וכל עוד המטרה היא לעלות לאליפות אירופה ובנבחרת מושקעים כספי ציבור והנבחרת היא מוגדרת כהישגית ונמצאת בספורט תחרותי ולא בחוג אז לנו נותר לצפות מהם להתעלות פעם אחת ולנצח את הבוסנים. לאורך השנים עשרות נבחרות נחותות התעלו ורשמו הישגים מול נבחרות עדיפות וגם לנו מותר לצפות. אז נכון הפסד או תיקו לא יכולים להיחשב ככישלון ולא צריך לפטר אף אחד ולצעוק ביזיון אבל בהחלט זב יתקבל באכזבה גדולה ובצדק ע״י האוהדים כי בוסניה היא יריבה שאפשר ביום נתון לשאוף לנצח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. alexshw Member

בוסנים עדיפים מבחינת חומר השחקנים, במיוחד בחלק ההתקפי. ההגנה שלהם היא נקודת תורפה בולטת.
    אבל דווקא לאור כל הנסיבות, יש פה משקל גבוה יותר ליכולת המנטאלית ופה הכדורגל הישראלי נכשל בדרך כלל.
    אני האמת לא ממש אופטימי גם הפעם.

בכל תולדות המוקדמות של ישראל מאז שהיא התקבלה לאירופה, אני רק יכול להזכר במעט תוצאות תוצאות חיוביות מול יריבה על ההעפלה במאני טיים(כלומר כשלישראל גם היה על מה לשחק) - ה - 5:0 על אוסטריה כמובן, גם ה - 1:1 בחוץ באותו קמפיין, אולי 3:0 על קפריסין באותו קמפיין.
    2:1 על בולגריה ב - 1996 ועל פולין ב - 1994

בקמפיין של גרנט ה - 0:0 בחוץ מול צרפת (תיקו חוץ מול שוויץ ואירלנד אני לא יודע אם אפשר לשים ברשימה, כי הם הרחיקו אותנו מהמקום השני).

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לעצור בבניון? גם על מסי היו פעם יורדים שהוא לא טוב בנבחרת, בדרך כלל כשמשפט אחרי זה בא הטיעון הגאוני ש"הוא טוב בברצלונה רק כי יש לו את אינייסטה וצ'אבי".

סמואל אטו likes this.
  12. עידן444 Member

הכדורגל באירופה מאוד התאזן. אי אפשר להגיד שישראל בין 24 החזקות באירופה, אבל גם קשה לראות 24 נבחרות טובות מאיתנו באופן ברור. ראיתי אתמול את ארמניה משחקת נהדר בצרפת ולא נופלת ממנה. איי פארו מהנבחרות החלשות באירופה ניצחה ביוון. פורטוגל התקשתה מול נבחרת חלשה בהרבה וזה קורה לה המון. בקיצור, ביום נתון כמעט הכל יכול לקרות. זה אומר שלא צריך ליפול מהכיסא מהפסד בקפריסין, וגם לא מניצחון שלנו על בוסניה. הכל פתוח. לדעתי יש כמה נבחרות בודדות טובות מאוד, כמה טובות אבל יכולות למעוד בקלות והמון נבחרות ברמה די שווה שאנחנו מהפחות טובות שבקבוצה הזו אבל בהחלט ברמה כזו שאנחנו מסוגלים להתמודד מולן וביום נתון להיות עדיפים, בטח בבית.

13. Love Is Red Member

לא משנה מה תגידו אנחנו לעולם לא נדרדר להפסד לקבוצה ברמה של איי פארו מה שקורה ליוון, ככה שאנחנו אומנם לא עולים ביכולת, אבל אנחנו גם לא נופלים וזה עדיף מאשר נפילות כמו של נבחרת יוון שעד לפניי שנה הייתה בין הנבחרות החזקות ביבשת והיום הצל של עצמה...

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קושי מול נבחרות קטנות הוא חלק מהמחיר לנבחרת שמתבססת כמעט לגמרי על משחק ההגנה שלה. אני לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מתחלף עם יוון בכל יום נתון. מצחיק להגיד על נבחרת שלפני כמה חודשים רק דו קרב פנדלים מנע ממנה להיות ברבע גמר מונדיאל שהיא "הצל של עצמה".

15. Bon Argumentum Ad Hóminem

כל שחקן שני מתראיין ומצהיר שיהיה מאוכזב אם לא ישחק - זה תורם למישהו חוץ מלכתבים צמאי-דם?
    בדיבורים תמיד היינו אלופי העולם, או לפחות הליגה השישית בטיבה באירופה, לא למדנו כלום.
    אז בסדר, לחבר את השחקנים לאוהדים ולתת קול לאלה ששלושים אלף איש יבואו לראות, אבל הבילד-אפ של התקשורת למשחק מספיק גדול, לא צריך לספק הצהרות שרק יתרמו לבלון ציפיות שעלול להתפוצץ לכולם בפרצוף; תתאמנו ותשלחו קפטן ועוד שחקן/שניים להיות הנציגים של הנבחרת בתקשורת, 'לאונן' על עלייה ליורו במאה ואחד אלף מיקרופונים שונים לא יביא לשום-דבר מועיל.

Thread Status:
Not open for further replies.