נבחרת יוון: מעפילה לרבע הגמר

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י HapoelFan, ‏22/5/12.

1. Ice Cream חסה

חליאקיס היה איום, בעיקר ביציאות, ובשער הראשון למשל הייתה לו אשמה לא קטנה.
    לא יצא לי לראות את צורבאס השנה אבל הבנתי שהוא עוד יותר איום- ובלי שוער אין ליוון על מה לבנות...

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היוונים הפתיעו אותי לטובה. לאוו דווקא מבחינת יכולת, אבל מבחינת אופי. לרדת להפסקה, להיות בפיגור 1-0 עם שופט שמאיים לגמור אותך סופית זה דבר אחד, אבל מדהים לראות איך דווקא אז היוונים מצליחים כמו גברים כמעט לנצח את המשחק.

שוב, מבחינת כדורגל זה לא משהו, אבל אופי יש לנבחרת הזאת. מנטלית הם במקום הרבה יותר טוב מהמארחת פולין ועכשיו יהיה מעניין לראות מה הם הולכים לעשות מול רוסיה וצ'כיה שתי נבחרות שלדעתי עולות על היוונים.

3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אברם פאפאדופולוס סיים את הטורניר אחרי הפציעה שלו אמש.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

הוא יעדר שבעה חודשים.
    לא כיף.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא נעים לסיים ככה טורניר, ובטח להיפצע לתקופה ארוכה.

מבחינת יוון, זה לא ייפגע, אם לא יעשה יותר טוב, קיריאקוס בלם נפלא, ראיתי אותו מספר פעמים בודדות העונה בשאלקה, בלם נהדר, כישרון גדול, למרות שאתמול כמה שניות אחרי שנכנס כמעט גרם לשער של הפולנים, אבל מדובר בבלם חזק, יציב, מאוד איכותי, כך שהפציעה זה לא משהו שצריך להרוס ליוונים משהו.
    יוון אתמול הראתה למי שזילזל בה שהיא תמיד כאן עם המלחמה והנחישות, יצאו לחצי השני כמו מלוע של תותח וכפי שנאמר היו קרובים ל-3 נקודות, המשחק הבא שלהם הוא מול הצ'כים.. אם יוון חושבת עלייה, זה משחק שהיא צריכה לנצח.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

פאפא בלם מאוד איכותי. אני מברך על כך שהוא זוכה עכשיו להזדמנות לתת את שלו גם בנבחרת וכמו שלירן אמר, כניסתו להרכב לא תהיה משהו שיחריב את המשחק של יוון.

7. Leoforos Member

יוון איבדה את אברהם ואת סוקרטיס לקראת המשחק מול צ'כיה. זה אומר שק.פאפא יפתח לצד סטליוס מלזאס או קצוראניס בתור בלם. זה יהיה מבחן גדול למלזאס אבל הוא בלם טוב ואני סומך עליו.

הולבאס המגן השמאלי נראה רע מאוד וזה אולי המשחק הכי גרוע שראיתי אותו משחק,מעניין מה סנטוס יעשה איתו.

קראגוניס לא יכול לשחק ביחד עם קצוראניס, אבל סנטוס כנראה ימשיך בשלו.

סמאראס רק הרס בהתקפה, חייב לחלוק דקות עם פטפאצ'ידיס שיכול לעשות קסמים במיוחד מול ההגנה הצ'כית הכבדה.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

פיניטו לה קומדיה? מצב העניינים בבית משאיר את נבחרת יוון עם סיכויים קלושים להעפיל לרבע הגמר. היא אחרונה בבית עם נקודה אחת, כאשר בראש נמצאת רוסיה (4 נקודות), אחריה צ'כיה (3 נקודות) ואחריה פולין (2 נקודות). במחזור האחרון של שלב הבתים, יוון תפגוש את רוסיה, המשוכה הכי קשה בשלב הזה והסיכוי היחיד שלה לעלות הוא בעזרת ניצחון שלה על רוסיה ותיקו בין צ'כיה לפולין, כל זה במידה ובמצב של שוויון נקודות הולכים לפי הפרש השערים, כאשר אם יוון תנצח את רוסיה וצ'כיה תסיים בתיקו עם פולין, יוון תהיה זו שיש לה הפרש שערים טוב יותר והיא תסיים שנייה. אם הולכים לפי התוצאה במשחק בין הקבוצות, הרי שצ'כיה תהיה זו שתעפיל לשלב הבא. יהיה מחזור סיום מעניין ליוון, זה בטוח.

9. חוצפן חיובי Member

ניצחון של יוון מעלה אותה בלי שום קשר לתוצאה במשחק השני. בשביל המקום הראשון היא צריכה לנצח בהפרש של שלושה שערים (כן בטח...) ושצ'כיה תסיים בתיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/12
  10. ראיין אדלי Member

איך נצחון של יוון מעלה אותה לשלב הבא? יש גם את המשחק של פולין נגד צ'כיה, שנצחון של הפולנים (מה שצפוי לקרות) והם עולים לשמינית הגמר, מה שגם ההפרש שערים של רוסיה הוא טוב בהרבה יותר משל היוונים. אז איך בדיוק יוון יכולה לעלות לשלב הבא? (אם לא תנצח בתוצאה הזויה)

בכל מקרה, באופן מאוד מאכזב יוון נאלצת להיפרד מהטורניר הזה בשלב מוקדם (ומאוד מיותר לציין את טעויות השיפוט הקריטיות), כי בנוסף למצב הטבלה, אני לא רואה שום תסריט שאפשר לנצח את המכונה הרוסית

11. חוצפן חיובי Member

מסתכלים קודם כל על הטבלה הפנימית, ואז יוון לפני רוסיה.

12. ראיין אדלי Member

אתה בטוח בזה? פשוט אומרים (סתם דוגמה) שלהולנד יש עוד סיכוי לעלות לשלב הבא, אבל לפי הטבלה הפנימית אין לה שום סיכוי בגלל שדנמרק ניצחה אותה במשחק הראשון, אז איך זה עובד אחרת בבית הזה ונצחון של היוונים יעלה אותם לשלב הבא באופן וודאי?

13. חוצפן חיובי Member

לא עובד אחרת. אם הולנד מנצחת ודנמרק מפסידה, יש בית משולש של הולנד, דנמרק ופורטוגל עם 3 נקודות לכל אחת, כשלכל נבחרת ניצחון והפסד בטבלה הפנימית. הולנד תצטרך ניצחון בהפרש של שני שערים בשביל להיות עם הפרש השערים הטוב ביותר בטבלה הפנימית.

14. Leoforos Member

עכשיו יתחילו עם "בונקריסטים" "בושה לכדורגל" "מזל"

ושהעובדות לא יבלבלו אותם, מול יוון היה שיפוט שערורייתי במהלך כל הטורניר.

המשחק מול רוסיה במיוחד המחצית השנייה היה מאמץ ספורטיבי הגנתי מופלא, בנוסף יכולת אישית של סאמאראס שכשהוא בפוקוס מראה איזה כישרון ענק הוא, טורוסידיס שתמיד יוצר מצד ימין ביחד עם פייטרים כמו סלפינגידיס וקראגוניס.

:aaa021:

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אתה קורא עיתונות יוונית? לאור המצב הכלכלי, יש סיכוי למשחק "טעון" ברבע הגמר נגד גרמניה? או שסתם אני שופך דלק איפה שאין צורך....