טוב אז בוא נתחיל שכל אחד יכתוב את נבחרי המחזור,נבחרת המחזור שלי: שוער- שביט אלימלך הגנה- אנדרה בלאיץ',ג'ון פנטסיל,יעקב הלל,מגמאדוב. קישור- אלון חזן,יוסי רוזן,חסנצ'יץ',רוסו. חלוצים- יוסי שבחון,חזי שירזי. שער השבת- ללא ספק,הבומבה לחיבורים של בונפלד מול חיפה. חליבה פורץ באגף,ומצליח תוך כדי מאבק עם שחקן חיפה לשלוח כדור מחוץ לרחבה משום בונפלד בועט כדור ענק לחיבורים של אואט. יש אומרים שהסיומת והמיקום שהכדור הלך,מזכירים את הסיומת,רק הסיומת כלומר הבעיטה האחרונה של עטר במדי מכבי חיפה מול מכבי תל אביב,כאשר הוא נפל,קם והצליח משום מקום לשלוח טיל לרשת הגבוהה של אובראוב. בישול השבת- שני בישולים ענקיים לדעתי,אחד היה הכדור שברדה הביא לפרלאיה בין שלושה שחקנים,חתך את ההגנה,כדור פנטסטי. והכדור השני של אנסומבו ממכבי פתח תקווה,כדור אלכסוני נהדר,שחתך את כל הגנת כפר סבא,הגיע בדיוק לרפואה שמה שנשאר לו זה לכבוש. תמונת השבת- היציעים המלאים בדרבי,ואז צילום של לוח התוצאות בסוף המשחק,איך אומרים "ההר הוליד עכבר ". מאמן המחזור- פרדי דוד. הרבה דיברו על ההפסד של הפועל פתח תקווה בדרבי,והמצב נראה אנוש וחסר תקווה כשקוביקה העלה את ביתר ל1-0,אבל פרדי דוד האמין,המשיך בשיטה שלו,נתן "שטיפה" במחצית שלחקנים,והתוצאה הסופית מדברת בעד עצמה, 4-1 מוחץ לפתח תקווה. הווינר של המחזור- הקהל שבא לדרבי,קנו מוצרים שהם לא צרכים, רק בשביל לבוא למשחק,עודדו באופן אדיר,ונתנו למשחק אווירה של אירופה,רק חבל שהם לא קיבלו תמורה מהקבוצות. הלוזר של המחזור- שוב קשור לדרבי,שני המאמנים, קשטן את קלינגר הם הלוזרים הגדולים. באו לקחת נקודה עם משחק הגנתי ובונקרסטי,איכזבו גם את הצופים במגרש,וגם את הצופים בבית,ונתנו לחיפה לחזור למקום הראשון. תגובות?
אדום בנשמה זה התבלבלתי באותיות,רציתי לערוך אבל יש בעייה באתר ואני לא מצליח,ברגע שאני אערוך הטעות תתוקן. תגובות על מה שכתבתי?
נבחרת המחזור שלי: שוער- שביט אלימלך הגנה- פליקס חלפון,מוראד מגמדוב,יעקב הלל,ירון אביחיל קישור-בונפלד,שבחון,חזן,אונסמובו התקפה-חזי שירזי,רפואה
נבחרת המחזור שלי: שוער- שביט אלימלך הגנה- פליקס חלפון,מוראד מגמדוב,יעקב הלל,ירון אביחיל קישור-בונפלד,שבחון,חזן,אונסמובו התקפה-חזי שירזי,רפואה
משה ברוב אני מסכים איתך..חוץ מדבר אחד..לדעתי קייסי צריך להיכנס לנבחרת המחזור.. הוא היה מצויין,במיוחד אחרי כל הביקורות האלה..וגם כבש שער לא רע..
שמע,בלאיץ' באשדוד נתן משחק מעולה,בישול הגול הראשון,היה מעורב בגול השני,שיתק לחלוטיין את אגף ימין של נתניה. קיסי נתן משחק חלש להחריד ב30דקות הראשונות,איבד הרבה כדורים,ואם הפועל הייתה גם בועטת ולא מנסה להיכנס עם הכדור לשער,הינו גורמים לחיפה לשלם. אבל אז הוא עלה לכדור קרן וכבש,מאז השתפר לקיסי הביטחון והוא התחיל לשחק טוב,כמובן שהיה לו חלק בגול של חליבה,ולכן בחרתי את בלאיץ' שנתן משחק מצוין מהתחלה,עזר לקבוצה לשמור על רשת נקייה,ובישל שער נהדר לחזן.
שוער : שביט אלימלך. הגנה : פליקס חלפון, מוראד מגמאדוב, ליאור גניש וג'ון פנסטיל. קישור : אלון חזן, טל בנין, יוסי רוזן ורביד גזל. התקפה : חזי שירזי ואנדז'יי קוביקה. שער המחזור - הפצצה הענקית של תומר חליבה מהפועל ב"ש לרשת מכבי חיפה היתה ללא ספק מדהימה. בישול המחזור - אנסומבו ממכבי פ"ת לא מתחשב בהגנת כפ"ס המתפוררת ונותן לקובי רפואה כדור פשוט ענק. תמונת המחזור - הקהל של מכבי ת"א עם האבוקות בדרבי. מאמן המחזור - אלישע לוי. עם סגל כמו שלו, לנצח את נתניה והפועל ב"ש, זה בהחלט מכובד. אלישע לוי הוא אחד המאמנים הלא מוערכים בארץ, למרות שהוא מצליח להתרומם עם עירוני אשדוד העלובה. ווינר המחזור - דרור קשטן. למרות שדפק לנו את הדרבי לא בפעם הראשונה, הוא הצליח במשימתו להוציא תיקו מקבוצה שעולה על קבוצתו בכל פרמטר. ממש כל הכבוד, קשטן. לוזר המחזור - כמה מועמדים : 1. יוסוף אבו-קוסית. מלכלך בלי סוף, עושה הכללות ומשקר במצח נחושה שהפועל היתה טובה יותר בדרבי. ואז מתפלא כשמשחיתים לו את המכונית. 2. אוהדי מכבי הונדאליסטים. הרסו מכוניות של שחקנים, השחיתו קירות, איימו, ריססו והפחידו, אבל עכשיו יקבלו את העונש שמגיע להם.
וידוקה!!!!!!!!!! עלית לי על הסעיף,מה הפכת להיות עיתונאי מעריב וידיעות שמתבלבלים בין השחקנים שלנו? מי שהכניס היה בונפלד ולא חליבה!!!!!!!!!!!!!