נבחרת הולנד...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י אדגר דווידס, ‏27/11/02.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למה לא עוזר??!!

מה לא בסדר עכשיו?

לדעתי בינתיים המצב נראה די טוב.

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן ריקלמה, אני חושב שזו הייתה הפעם היחידה שבאמת עודדתי את ארגנטינה.... שער של פיוחו לופז נתן תקוות, אבל בסוף ההולנדי המעופף עשה את זה כמו גדול. עוד משהו, אני עדיין עד היום לא שוכח לסנסיני שבדקה ה93 הוא היה בתוך הרחבה עם הגב לשער, ובמקום להכין למישהו איזו הכנה יפה או לנסות לעשות משהו נורמלי הוא בעט מספרת עלובה וחלשה שגמרה את המשחק...

3. Emil Member

אני עד היום לא שוכח, ולעולם לא אשכח (ולא אסלח) לגמד הזה, אורטגה, על ה"ראסיה" (ההגדרה של ראסיה זה נגיחה אבל הוא בא מלמטה!!) המיותרת כל כך לואן דר סאר, מה שהוציא לארגנטינה את כל הרוח מהמפרשים.
    ולהאמין שהוא היה אחד השחקנים שיותר אהבתי - וזה לא סתם, הבנאדם עוד היה שחקן ריבר...
    נוכל עלוב, שפל, אגואיסט...טוב אין מקום לכתוב כל מה שאני חושב עליו...

4. TsIgAlKo Member

הולנד הייתה צריכה לזכות במונדיאל 98. גם בחצי הגמר הם היו הרבה יותר טובים מברזיל אבל הדחה בפנדלים מנעה מהם לעלות לגמר....
    בקשר לצרפת: הם סתם נבחרת מסריחה שנהנתה מפוקסים והגרלות קלות.... בשמינית הגמר מול פרגוואי זה היה שער זהב של לורן בלאן, אחר כך פנדלים מול איטליה ברבע הגמר וקרואטיה המפתיעה בחצי הגמר שזה היה המונדיאל הראשון שלהם. והגמר מול ברזיל היה פשוט ביזיון. ברזיל תפסה את היום הכי גרוע בהיסטוריה שלה ועד היום לא מבינים מה קרה לרונאלדו ביום של המשחק. זה היה היום הכי נוראי בחיים שלו והוא עוד לא חזר וכניראה גם לא יחזור להיות השחקן שהוא היה לפני....