נבחרת האנדר-רייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏10/7/03.

1. Julian Joachim Member

טוב פיימן עכשיו אני באמת לא מתייחס אלייך יותר.

איך קרגהר יכול להיות אנדר-רייטד??????

מה יש בו שצריך להעריך????????

2. Feyenoord Member

לא ממש בא לי להגיב על זה אבל ברצוני לציין 2 שחקנים:

1. רובי קין - ללא ספק, הטעות היחידה בקריירה של השחקן הנפלא הזו היתה הנסיעה למילאנו, אני מוכן להשים הרבה כסף שבלי הנסיעה למילאנו הוא היה עכשיו באחת הקבוצות הגדולות ומסתדר טוב מאוד, בין החלוצים הטובים בליגה האנגלית ואני לא מגזים, החוד של טוטנהאם בטירוף עכשיו, לדעתי המשחק שלו מאוד מתאים לפוסטיגה הפורטוגזי.

2. פייר ואן הויידונק - אוקי אתם יכולים להגיד שאני אומר את זה בעצם רק בגלל שאני אוהד פיינורד אבל ממש לא, הסתובב בכל המקומות שהוא לא היה צריך ליהיות שם, לדעתי הוא בין החמישית הבועטים בעיטות חופשיות הטובים באירופה, אחד על אחד הוא לא מפספס, מאוד מהיר, אגרסיבי, ולעולם לא קיבל את מה שמגיע לו, ומגיע לו הרבה מאוד, אולי בן 34 אבל עדיין בטופ... הייתי רוצה לראות אותו משחק ליד קזמן, יכול ליהיות מפחיד...

3. Feyenoord Member

אוקי אתם שמים לב על מה דיברתי? בערך לפני כ 5 שעות נמכר ואן הויידונק לפנרבחצ'ה תמורת מיליון אירו בלבד! לא יאומן...

4. AFC Member

קראגר?! פיימן, התחלקת על השכל?! אולי כיף לך לראות אותו בגלל שהוא שחקן הגנה שלא עושה בכלל התקפה, כמו כל הליגה האיטלקית :twisted:.

הייתי שמח לכתוב נבחרת שלמה, אבל חסרים לי בה הרבה חלקים. אני יכול להגיד לכם שחקן אנדר-רייטד בצורה מדהימה - ג'ון טרי! תנו לו איזה שנתיים והוא אולי הבלם הטוב בעולם, זה מדהים איך כולם מתעלמים ממנו. גם ג'ו קול ודייויד אנסוורת' אנדר-רייטד בצורה קשה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נבחרת שלמה קשה לי לחשוב אבל כמו שכבר צויין הראשון ברשימה שלי הוא מוריינטס. סקורר בין הטובים בעולם שמתבזבז בצורה דוחה וכואבת ובלתי מובנת. שיעזוב כבר את המקום המסריח הזה.