נבחרת האובר-רייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י AFC, ‏8/7/03.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הנוולים לקחנו טראפל?
    אולי תנסה עם השוער הכי טוב בעולם באותה תקופה(שמייקל)לקחנו טרפאל,עם גיגס,בקהם וסקולס בשיא הכושר לקחנו טראפל.
    בטח שגם לנוולים היה חלק בטראפל,אבל בניגוד לשאר השחקנים,הינו לוקחים את הטראפל גם בלעדיהם.
    סילבסטרה הוא מגן מעולה,שעשה התקדמות מעולה,וכעת הוא אחד מהשחקנים הבולטים בהגנה של היוניטד.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

האובר רייטד שלי הם:
    שוער - דידה, הוא באמת אפס. זוכרים איזה גול הוא ספג בתוספת הזמן מול לידס בליגת האלופות לפני כמה עונות...
    הגנה: כל ההגנה של מילאן. עם כל הכבוד לעשור הקודם, כבר אי אפשר לשמוע את שגיא כהן נאנח מהנאה מההגנה של מילאן ומתרגילי הנבדל שלהם כשברקע רואים טעויות ברורות שלהם (כמו במשחקים מול אינטר השנה).

קישור: גוטי, מנדייטה, ג'ילברטו סילבה וכריסטיאנו זאנטי (אינטר)- שחקנים בעלי שם שבמנג'ר הם בדרך כלל ממש מעולים אבל אני לא זוכר מתי הם שחקו שלושה משחקים טובים ברציפות (אם הם שיחקו בכלל שלושה משחקים ברציפות).

התקפה:מידו (המצרי) :כמה דיברו על הכישרון הצעיר אבל ברגע שהוציא את האף מהליגה ההולנדית (עם כל הכבוד), הוא קיבל יותר אדומים משערים (סלטה ויגו).
    פרננדו טורס: הראול החדש?! מי זה בכלל, ראול בגילו כבר שיחק וכבש בנבחרת והוביל את ריאל לתארים ומה הוא כבר עשה ? שם כמה גולים באליפות העולם עד גיל 17 וכמה בליגה? כל הכבוד אבל זה לא שווה את כל התארים שנתנו לו והציפיות שתלו בו.
    אגב תכתבו מי מאמן אובר רייטד?
    לדעתי סוון גוראן אריקסון.הוא בקושי לקח אליפות עם לציו כשהיו לו כרספו ורון נדבד מיכאלוביץ' ולופז... וגם זה במחזור האחרון... שווה נבחרת אנגליה? גם ז'ראר הוייה אובר רייטד.

3. סביולה Member

לכו תראו משחק של מנצ'סטר מול קבוצה ברמה.
    תספרו כמה פעמים שחקנים יריבים מגביהים מהאגף של סילבסטרה. תספרו כמה פעמים מגביעים בצד השני.
    תופתעו לגלות כמה הוא גרוע.
    אם במקרה הוא הספיק לחזור להגנה, הוא לא מסוגל לעצור שחקנים בלי עבירה.

ואני בהחלט מסכים עם כולכם שמנצ'סטר היו לוקחים טראבל גם בלי הנווילים. 100% צודקים. אני הראשון שאגיד את זה. אבל אם סילסטרה היו במקומם, לא הייתם לוקחים. כי היה לכם חור בהגנה.
    כמה שהנווילים אפסים, הם לפחות היה להם אחריות על האגף שלהם.
    עם כל מגן בינוני מינוס אחר מנצ'סטר עדיין היו לוקחים. לא עם מגן שלא קיים בכלל ולא יודע לעשות הגנה בגרוש.

4. juva Member

טוב משעמם לי אז אני אכתוב פה קצת בפורום
    ----

שוער: רציתי, כ"כ רציתי לבחור בדידה, אבל....הוא הביא למילאן את ליגת האלופות, וליגת האלופות זה הרבה מאוד כסף ועוד יותר חשוב מזה- מוניטין, לכן אני "נאלץ" לבחור בדיויד סימן, שוער, שעם כמות הטעויות שהוא עשה בשנים האחרונות, לא הייתי נותן לו לשחק בבני סכנין, הוא זקן, וארסנל הפסידו לא קצת משחקים בגללו בשניפ האחרונות(וזה עוד בלי להזכיר את ההדחה במונדיאל)

מגן שמאלי: פיל נוויל, שחקן לא רע תהיה מחמאה בשבילו, מתאים לקבוצות בליגה הראשונה באנגליה, אין לי מושג אין הוא מצליח לקבל מקום קבע בהרכב של היונטיד ושל נבחרת אנגליה

מגן ימני: סילבסטרה, שחקן לא רע, דווקא בחסד הייתי נותן לו לשחק במנצ'סטר, אבל ניפחו אותטו ממש ממש יותר מידי

בלם: לוסיו, הוא לא שחקן רע, אבל הוא גם לא שחקן טוב יש לו משחק ראש מעולה הוא חזק אבל פה זה פחות או יותר נגמר, הוא איטי מידי וכל חלוץ עם דריבל בנינו פלוס אוהב לשחק נגדו, מתאים לקבוצת תחתית כמו לברקוזן אבל רומא? ריאל מדריד? נו באמת.....

בלם: הממממ פה יש לי התלבטות רצינית בין פרדיננד לקמבל...נבחר בפרדיננד כי עליו, שילמו 30 מיליון פאונד קמבל הגיע בחינם להייבורי, שניהם שחקנים שהם מקרה קלאסי של סוכן טוב- לא ידוע מזה

קשר דפנסיבי: זה דיי קשה, כי העמדה הזאת נחשבת לאחת שאסור לעשות בה טעויות קבוצה עם דפנסיבי טוב היא קבוצה טובה, בל מקרה, אני אבחר בפירלו, הוא קשר התקפי מעולה, אבל הכישורן שלו כ"כ מתבזבז כשהוא משחק כדפנסיבי, את האמת, זה דיי מובן, רוי קושטה יותר טוב ממנו כקשר התקפי, אבל ברלוסקוני לא מרוצה כשהוא יושב על הספסל, בגלל זה אנג'לוטי נאלץ לשחק איתו כדפנסיבי...חבל שכך...

קשר ימני: דיוויד בקהאם, תראו, הוא קשר הרבה פחות טוב ממה שעושים ממנו, ריאל מדריד קנו אותו כמותג לא כשחקן....אם לא הפנים היפות שלו ואשתו שאני לא אתפלא אם בלילות דווקא היא זאת שמזיינת את בקס בתחת, דיויד שלנו לא היה מגיע לרבה ממה שהוא הגיע אליו

קשר שמאלי: מארק אוברמרס, פעם, הוא היה שחקן גדול, אבל בברצלונה הוא נפצע יותר מידי(אוקי לא אשמתו) אבל עדין כשהוא משחק, הוא מצליח אולי פעם ב6 משחקים לשחזר את היכולת הענקית שלו מימי ארסנל העליזים

קשר התקפי: פה יש לי הרבה אופציות לבחירה אבל אני אפתיע ואבחר באלברדו רקובה, נכון הוא משחק הרבה גם כחלוץ, אבל לדעתי הוא יותר קשר התקפי, ולמה הוא אוברייטד, כי דבר ראשון הוא נקנה בתקופה שאינטר קנו כל שחקן ששמו הופיע בעיתון, וכי הוא לא כובש הרבה שערים לא מבשל הרבה ובכל זאת יש לו מקום בהרכב של אינטר(אולי בגלל העובדה שהקישור ההתקפי של הקבוצה לא ממש קיים)

חלוץ: די ואיו, כשיובה קנו אותו ב25 מיליון דולר חשבתי לעצמי WHAT THE FUCK IS GOING ON IN HERE יענו אני באמת לא מבין, איך חלוץ שנתן עונה אחת סבירה(עם הרבה שערים בגרבג' טיים) נקנה ע"י יובה בכאלו סכומים ועוד ע"י קבוצה שמשחקים בה טרזגול ודל פיירו

חלוץ: קלייברט, מישהו פה אמר שחלו. מודרני לא רק צריך לכבוש שערים אלא גם לבשל ולפנות שטחים אבל עדין, המטרה העיקרית של החלוץ היא לכבוש שערים, ואת זה קליברט לא עושה, נכון הוא מצליח ליצור לעצמו יותר מצבים מראול, אבל הוא לא מצליח לנצל אותם בארסה הפסידה דיי הרבה משחקים בגלל חוסר היכולת של קליברט לנצל מצבים....נכון הוא נתן 8 בישולים העונה אבל הוא החטיא כ15 מצבים שמהם הוא היה צריך להכניס....ו15 כיודע, זה יותר מ8...

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו,אין לי כוח להתוכח על נושא סילבסטרה עם אנשים שכותבים שהוא מגן ימני.
    לפני שאתם כותבים שהוא מוערך יתר על המידה,לפחות תראו משחק שלו(ולא,גביע הליגה לא נחשב).

6. ליהי Member

אי אפשר להכחיש את זה שאם זה היה תלוי בו סילבסטרה היה בעצם חלוץ, אבל אתה לא יכול להגיד שאת העבודה שלו בהגנה הוא עושה כמו שצריך. בקשר לאיכויות שלו- הוא שחקן טוב מאוד. יש שעשו ממנו יותר ממה שהוא, ונכון שיש לו שם די מפוצץ יחסית למה שהוא מביא, אבל להכניס אותו לרשימת האובר רייטד כשזה מגיע למגנים, במיוחד בפרמיירליג, זה פשוט...לא צודק/לא נכון/לא פייר.

7. סביולה Member

חחח לפחות בדבר אחד אני מסכים איתך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. KirkH Member

נתחיל כמובן בסוגייה הכי נדושה... רונאלדו אוברייטד - ע"י מי בדיוק? העיתונאים שכתבו שהוא שמן ולא שווה שליש מהמחיר שריאל השקיעה בו בקיץ? או אולי הפרשנים הגאונים שניבאו לו את סוף הקריירה בגלל שהוא לא כבש במשחק הראשון שלו בצ'מפיונס ליג? או אולי הוא אובר רייטד מצידכם שונאיו הלהוטים כותבי אייסוקר היקרים - בקיצור, למי שלא שם לב, התשובות לכל השאלות מסתכמות ב... לא!!!

הקיץ כשרונאלדו סגר בריאל כולם מיהרו להיתייחס לתג המחיר המיפלצתי. וכמובן שההשוואות לשאר החלוצים הגדולים לא איחרו לבוא. אז שוב פעם כולם גימדו את רונאלדו ודיברו על הנרי, ויירי ושבצ'נקו. סבבה. רק אל תשכחו שמה שאתם אומרים גם אמור לשנות את ההגדרות בסיום העונה. שחקן שהעיתונות והפרשנים עשו ממנו דרג ז' לא יכול להיות אובר רייטד. גם לא אחרי עוד כתבה אוהדת אחרי שהוא כובש במשחק הכי חשוב של העונה ומסיים עונה עם 23 שערים בליגה הספרדית. וכמו שרונאלדו נהנה מזידאן והקישור של ריאל, ככה נהנה גם ראול וככה נהנה גם הנרי מצמד קשרים התקפיים וחלוץ מוסר מהטובים באירופה. להזכירכם לפני שפירס הגיע הנרי התעקש להפסיד במו רגליו לגלאטסראי את גביע או"פא תוך כדי ניסיון לשבור את שיא גינס לבעיטות ליציע...

בקשר לסילבסטרה - אני חושב שההבדלים בגישות שלכם נובעים בעיקר מהמפעלים בו ראיתם את סילבסטרה משחק. אומנם בצ'מפיונס ליג הוא לא מסוגל לעצור שחקנים דוגמת קטן אבל בפרמיירליג הוא מסתדר לא רע בכלל. הוא חזק יחסית לשחקן כנף וקשה מאוד לעבור אותו באחד על אחד. תאום בהגנה זה כבר משהו אחר, וקצת יותר קשה לעשות את זה כשמחליפים לך את הבלם כל שבועיים...

9. סביולה Member

בקשר לרונלדו:
    אחרי המונדיאל, ואחרי האליפות של ריאל, יש הרבה אנשים שהחליטו שהוא היכ טוב בעולם.
    אני מקווה שאתה מסכים איתי שהוא לא.
    אתה גם חושב שהוא שחקן בדרג הראשון, ואני חושב שלא (אבל פה זה עוד נתון לויכוח...).

10. AFC Member

משה, אני ראיתי את סילבסטרה בלא מעט משחקים העונה, ואני יכול להגיד לך שלא מדובר ביותר ממגן טוב. לא מצוין כמו אשלי קול, אבל גם לא גרוע כמו טראורה. סה"כ עושה קצת עבודה התקפית, חוץ מזה לא הרבה. המון קבוצות חוגגות על האגף שלו במשחקים מול מנצ'סטר.

יובה - סימן אובר-רייטד? סליחה? מי נתן לו קרדיט? העיתונים שמתבדחים עליו ללא הפסקה?

11. Julian Joachim Member

האובררייטד לא חייב לבוא מדעת הקהל.

גם העובדה שונגר נתן לסימן לפתוח בכל כך הרבה משחקים העונה אומרת משהו, והיא אומרת שונגר אובר-רייטינג את סימן.

12. AFC Member

אז את מי הוא היה שם בשער? טיילור (והוא אכן שם אותו במספר משחקים)?

אין כאן שום אובר-רייטינג. כששאבן היה פצוע סימן היה מספיק טוב לעמוד בשער של ארסנל.

13. Julian Joachim Member

בני איזו היתממות.

היו מספיק הזדמנויות שיכלו לפתוח עם שאאבאן במקום סימן ולא עשו את זה, וונגר יכול היה להשאיל שוער ברמה של סימן בלי בעייה. הוא פשוט המשיך להעריך את סימן, משום מה.

14. סביולה Member

בעקבות הבעיות פה בפורום עם ההודעות, ההודעה הקודמת שלי היתה אמורה להסכים עם מה שמשה אמר, לא (חס וחלילה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) עם ליהי...

15. ליהי Member

סביולה, די כבר לפגוע בי,אני נקבה, אני בוכה כשמעליבים אותי. :twisted:
    חוצמזה,אתה בדיוק הפידבק שחיפשתי,אבל בדיוק. אולי תחשוב שנית? כי אני ממש רוצה שתסכים איתי.

הא,ובקשר לסימן- הוא אוברייטד. אבל זה רק טבעי, הוא היה פעם שוער גדול (בוא לא נכחיש),עכשיו הוא כבר לא. קורה הרבה שאנשים שומרים חסד לשוערים שהיו פעם גדולים והיום הם כבר...בוא נאמר לא ממש (נגיד קורנפיין,אבל עכשיו סתם דוגמא). בכל מקרה, לסימן אין בעיית תדמית. מתבדחים עליו נון-סטופ, אבל זה בעיקר בקשר לגיל שלו,שזה לא כ"כ קריטי.