נבחרת האובר-רייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י AFC, ‏8/7/03.

1. Fernando Cavenaghi Member

נראה לי שאם תשחק בריאל יכולה להיות לך קריירה נפלאה, 10 בישולים, 20 גולים, אולי אפילו כמה עצירות פנדלים, כי זה אתה משחק בריאל.

אבל עדיין רונאלדו אובר רייטד, הוא לא מתקרב לרמה של הנרי, ראול, שבה ועוד כמה חלוצים שאין לי כוח לכתוב את השמות שלהם.

2. סביולה Member

מה????

3. Fernando Cavenaghi Member

אפשר להבין ממך שגם אם אתה תשחק בריאל אתה תככב, צר לי אבל לא.
    רונאלדו הוא חלוץ טוב, לא סופרסטאר אבל טוב, אולי עוזר לשחק בריאל אבל זה לא מבטל לגמרי את הגולים שלו.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מדבר איתך רק על האליפות של ריאל שכמובן רונאלדו הביא תא השערים המכריעים וגם מול היונייטד הוא הצטיין במשחקים המכריעים אל תשכח שאת המונדיאל הוא הגיש לברזיל על מגש של כסףזהב וגם פלטינה..עם כל השנאה שלי אליו[ויש הרבה] אני חייב להודות שהוא חלוץ בין הטובים בעולם[ ויירי הנרי ורוד ואן כרגע יותר טובים]

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שטענתי בדיון אחר שעסק ברונאלדו,רונאלדו חלוץ טוב,אבל לא בין הטובים בעולם.
    שמעו,הבעייה של הרבה אנשים שכשהם שומעים את השם רונאלדו,הם נזכרים בשחקן של פעם,של לפני הפציעה.
    באותה תקופה הוא אכן היה השחקן הטוב ביותר בעולם,לא היה אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל,מהירות מסחררת,בלי ספק,רונאלדו של אז לוקח את ואן ניסטרוי וראול בהליכה.
    אבל מאז הפציעות שעברו עליו רונאלדו זה לא אותו רונאלדו,נכון הוא עדיין חלוץ טוב,אבל בטח לא ברמה של ואן ניסטרוי או ראול.
    James Milner בוא תסביר לי למה לדעתך, סליבסטרה מוערך יתר על המידה?

6. אריאל Member

חברה נו בחייכם לגרארד מגיע כל הערכה שהוא מקבל כי הוא פשוט שחקן מצוין ומישהו רשם פורצן נו מה זה ??מי שמע עליו ?הוא בחיים לא הובר רייטד

7. ליהי Member

תראה,אריאל,אני שו פעם לא מסכימה איתך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

שוב-לג'רארד לפני 2 עונות היתה עונה חלומיתבה הוא בנה לעצמו מוניטין ממש טוב אבל בין המשחקים שהוא נתן אז למשחקים שהוא נתן היום יש הרבה הרבה הפרש.
    שמיים וארץ. נכון להיום הוא אובר-רייטד. הוא עשה פעם משהו טוב אבל זוכרים לו את זה קצת יותר מידי.

8. סביולה Member

בהחלט. רונלדו לא חלוץ גרוע. הוא שחקן מעל ההמוצע. אבל בחיים לא בין הטובים בעולם. חוץ מהנרי וון ניסטרוי יש עוד 50 שיותר טובים ממנו...
    עכשיו, אתה אומר שאנשים שומעים רונלדו ונזכרים בשחקן של פעם. צודק ב - 100%. בדיוק בגלל זה הוא אובר-רייטד.

למה סילבסטרה אובר-רייטד? כי הוא שחקן אפס. הגנה והוא זזה שני דברים שונים. בהתקפה הוא חושב שהוא איזה עילוי אבל בסך הכל הוא לא ממש יודע מה לעשות. ככה שחוץ מלאבד כדורים הוא לא עושה הרבה...
    בקיצור, בגלל שבצעירותו הוא היה שחקן מבטיח, מחשיבים אותו לשחק טוב. והוא ממש לא.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים.
    הטעות לגבי סילבסטרה נכונים לתקופתו באינטר,מאז שהוא ביוניטד הוא עשה שינוי בגישה,וגם היכולת עלתה.
    הוא כני,מהיר,חזק,יודע לפרוץ ולבשל,ויכול לשחק בכל תפקיד בהגנה.
    הוא אחד מאלה(ביחד עם אושי)שיצבו את ההגנה של היוניטד.

10. סביולה Member

לא יודע מה עם השאר, אני לא ראיתי אותו כשהוא היה באינטר, אלא רק בתקופת מנצ'סטר ועליה אני מדבר.
    הוא שחקן גרוע.

11. ליהי Member

הופה סטופה סביולה הגזמות בע"מ.
    סילבסטרה בכלל לא גרוע, ממש לא גרוע.הוא אפילו טוב. יכול להיות ששמו הולך לפניו והוא באמת לא טוב כמו שאומרים שהוא, אבל גרוע הוא ממש לא.

12. סביולה Member

מצטער עם ההגדרות שלי קצת שונות, אבל מגן שמתקיף זה נחמד, זה מביא איזה 2-3 גולים בעונה וזה אטרקטיבי לקהל...
    אבל מבחינתי מגן שאין לו מושג בהגנה, שלעבור אותו יותר קל מלעבור את פיל נוויל, הוא שחקן גרוע.
    אולי בתור קשר הוא יהיה טוב...
    בתור מגן הוא שחקן גרוע.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחחחח
    הבנת מה הרגע אמרת?
    השוות את סילבסטרה לפיל נווול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

14. סביולה Member

אני שמח שזה מצחיק אותך

עם הנווילים מנצ'סטר לקחו טראבל...
    אז כן, הם שחקנים די אפורים, עושים את העבודה שלהם.
    אבל מגן, לפני שהוא עולה למעלה ומנסה להבקיע גולים, קודם כל צריך לדאוג להגנה באגף שלו. ואת זה סילבסטרה לא עושה. ומנצ'סטר משלמת על זה.

15. Kgt1 Member

נו באמת זה כבר מצחיק... להשוות נוויל (כלשהו) לשחקן כדורגל זה משעשע, ולהשוות אותו לשחקן ברמה של סילבסטרה זה כבר גובל בסאטירה.