נבחרת האובר-רייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י AFC, ‏8/7/03.

1. סביולה Member

משה - הפסקתי לקרוא ישר כשהגעתי ל:
    קבל הגדרה מתוך dictionary.com:
    תרגום פשוט - אוברריטד זה מישהו/משהו שמעריכים אותו יתר על המידה. נקודה.

גילעד - הפסיקו להתלהב מדי ואיו כי המכוער ההוא של ניוקאסל (אררר הם זה ששכחתי את השם...) גמר לו את העונה...

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעמד שלו,הכוונה להערכה שלו.
    ואני הסברתי בפירוט לגבי כל אחד מהשחקנים מדוע לדעתי הם מספקים את הסחורה,ולא נחשבים מוערכים יתר על המידה.

3. סביולה Member

משה אתה פשוט לא מבין על מה הדיון...
    מה הקשר שבקהאם מחזיר את הכסף?
    העניין הוא שעושים מבקהאם שחקן בין הטובים בעולם ולדעתי (לא רק לדעתי) הוא לא כזה. זה אומר שלדעתי הוא אובר-רייטד.
    זה בכלל לא קשור כמה השחקנים עלו. זה בכלל לא קשור כמה כסף הם הכניסו למועדון. וזה בכלל לא קשור אם הם זכו במונדיאל.
    מה שמשנה זה הרפיוטיישן שלהם בעולם לעומת היכולת שלהם על המגרש.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי זאת נבחרת האובר-רייטד שלי:
    שוער: רושטו - הבנאדם בנה לעצמו הרים של מוניטין על סמך המונדיאל האחרון, אך מאז הוא היה חלש ביותר (וכל מי שראה את פנר משחקים יסכים על כך), ואני לא חושב שהחתמתו היא צעד נבון של בארסה - יסיים כמו בונאנו ואנקה.
    מגן ימני: גארי נוויל - הכל כבר נאמר לפני.....
    מגן שמאלי:פרנצ'סקו קוקו - הוא נחשב לשחקן ברמה די גבוהה ואין לזה ממש הצדקה.
    בלם: סול קמבל - הלו בשביל התפוקה הזאת ארסנל משלמים 80 אלף פאונד בשבוע? הבנאדם עושה כל-כך הרבה שטויות ועדיין לא מצדיק לטעמי את התואר הבלם הכי טוב בעולם, למרות שהוא בהחלט יכול להפוך לכזה בעתיד.
    בלם: פאביו קנבארו - אחרי שאינטר שפכו כל-כך הרבה כסף על היפיוף האיטלקי, שנחשב לאחד מארבעת הבלמים הטובים בעולם (נסטה+קנבארו+קמבל+פרדיננד), היית מצפה לראות קצת יותר ממנו. במשחקים של אינטר הוא אף פעם לא התבלט, כשאת רוב העבודה עושים דווקא חבייר זאנטי המעולה ואוסקר קורדובה הקטן והאגרסיבי. אני עדיין זוכר איך אוסטרץ עבר אותו ב2-1 של הפועל.... :twisted:
    קשר ימני: דייויד בקהאם - אין ויכוח על הפוטנציאל הכלכלי של בקס אבל לדעתי להזכיר אותו באותה נשימה עם ראול וזידאן זה עוול לכדורגל.
    קשר שמאלי: רונאלדיניו - די כבר לעשות ממנו אלוהים הוא אפילו לא פותח בפ.ס.ז'.... כשהוא ישחק בהרכב של קבוצה גדולה ויוביל אותה להישגים אז נדבר.
    קשר אחורי: עמנואל פטי (עמדתי לרשום ז'ילברטו אבל אז נזכרתי בו..) - מאז ימי הדאבל האגדי של 97/98 הוא כנראה שכח לשחק כדורגל (מצד שני בקניות הוא תותח לא נורמלי).
    קשר התקפי: חסן שאש - אוקיי אז אני לא מת על נבחרת טוריקה, אבל גם הוא לא שחקן גדול בכלל, ולא מצדיק התעניינות של מועדוני צמרת באיטליה (או שבעצם כן? :twisted: ). אולי בעצם המקום הזה יותר מגיע לריבאלדו...... תחליטו אתם
    חלוץ:מרקו די-ואיו - גם נאמר לפני - אין לו שום תכונה של חלוץ גדול. היחדי שהוא מצליח להכניע הוא ניר רחמין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    חלוץ:חבייר סביולה (כן תזרקו עלי ביצים) - הוא כך-כך חלש פיזית שאפילו איל ברקוביץ' יכול לנער אותו כמו זבוב. והוא גם לא כזהקר-רוח מול השער. בקיצור, פוטנציאל גדול, אבל עדיין לא מתקרב לקרסוליים של ראול, הנרי וואן-גול. הוא גם שחקן די דביל....

בני כדאי לך גם לפתוח דיון על האנדר-רייטד, די הרכבתי לעצמי כבר נבחרת גם לזה.

5. ליהי Member

הנבחרת שלי זהה לשל ויירה
    חוץ מזה שאת רושטו באמת הייתי מחליפה בדידה, שאני לא חושבת שהוא שוער לא טוב, הוא אפילו שוער טוב מאוד אבל עדיין לא מצדיק את השם המפוצץ שלו.

ואת סול קמפבל הייתי מחליפה בפרדיננד. כי כמו שמישהו פה כבר אמר- טוב טוב אבל 30 מיליון פאונד? מוגזם מאוד מאוד.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליהי רושטו/דידה וקמבל/פרדיננד באמת היו התלבטויות קשות אצלי....... זהו החלטתי שגם אני את (וואלה אני לא מקורי), ושתיירי הנרי אלוהים (אבל זה לא קשור...)

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל בני..על אינזאגי כבר דיברנו המון בפורום..וכמו שתמיד אומרים..חלוץ צריך לכבוש ואינזאגי מצויין בזה חוץ מזה הוא גם סוחט כמות פנדלים ובעיטות מחוץ לרחבה אדירה,גורם לשופטים להיות בעדו והקהל אוהב אותו והוא מכניס מוטיבציה לקהל לעודד בשנה האחרונה הוא אפילו נתן כמה בישולים בכלל לא רעים.

דבר שני בקשר לרונאלדו:השחקן הביא אליפות לריאל ומונדיאל לברזיל...אוברייטד לא נראה לי!!!

ולונג דיסטנס..תגיד מישהו השתלט לך על המחשב והחליט לרשום שטויות???
    קניזרס אוברייטד???השחקן שכמעט אף אחד לא מדבר עליו?בדיוק ההיפך הגמור מדודו אוואט,שוער יציב שנותן ביטחון להגנה ויש לו גם הצלות מצויינות.

פלאביו קוננסאו-מדובר על שחקן שריאל כל הזמן מנסים להעיף ורק בנפיקה רוצה..אוברייטד?ע"י מי בדיוק?בנפיקה..לא נראה לי.

חאבי מורנו-אף אחד כבר לא מעריך אותו..אפילו הוא בעצמו יודע שהשנה שהוא נתן הייתה פוקס.
    סולשיאר-שחקן מחליף ביונייטד שכל דקה שהוא נותן על המגרש משתלמת...כנראה לא ראית בחיים אותו משחק..

8. AFC Member

התפקיד של חלוץ הוא לכבוש, נכון, אבל לא רק לכבוש. בכדורגל המודרני החלוץ אמור גם לרדת לקישור, למשוך מגינים, לא לעמוד 90 דקות באופסייד כמו במקרה של אינזאגי ולשתף פעולה יחד עם החלוץ שלידו. אינזאגי בכלל לא עונה על ההגדרה הזאת, נכון, הוא כבש בתחילת העונה הרבה שערים, אבל זה עדיין משאיר אותו חלוץ בינוני שלא מתאים לכדורגל של היום. אז למה כולם משבחים אותו ומהללים אותו כל כך?!

משה, אני באמת לא חושב שאני צריך להסביר לך למה כל מילה בתגובה שלך היא שטות. אובר-רייטד, ותוכל לגלות זאת גם בלי מילון אם תתרגם לעברית, פירושו "מוערך יתר על המידה". תחשוב מה זה אומר.

9. Reyes Member

לא יודע אם אינזאגי מעורך יתר על המידה, אבל הוא את שלו נותן.
    הוא העלה את מילאן לחצי גמר האלופות, עם צמד בגומלין נגד אייאקס, כולל השער בדקה ה90... זוכר?

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו נכון ידעתי את מי לא רשמתי... את לוסיו! גם אני אף פעם לא התלהבתי ממנו... כבלם לא ראיתי אותו אף פעם משחק טוב, חוץ מזה שמדיי פעם הוא כובש, אבל זה לא הופך אותו לבלם.....

וקרפד, כמובן שהתכוונת לאנדי אובריין.... הסתבר שבסופו של דבר הוא לא גמר לו את הקריירה ואפילו לא את העונה כפי שסברו תחילה...

ומשה,
    איך אתה קובע שדווקא ז'רארד ואואן הם אלה שמחזיקים את ליברפול? איך בדיוק ז'רארד "מחזיק" את ליברפול? אני מצטער, אבל אני באמת לא תופס ממנו שחקן טוב, אף פעם לא תפסתי ממנו שחקן טוב, והוא עוד שחצן בנוסף לכל ואני שונא אותו.

11. Fernando Cavenaghi Member

דאייר, אתה באמת טוען שג'רארד אפס? אתה לא ממש יכול להתוכוח עם היכולת בעיטה ומסירה שלו גם אם ממש תנסה.
    אולי הוא לא מנצל את הפוטנציאל במשחקים אבל היכולת קיימת.

ובקשר ללוסיו, אתם כנראה לא רואים אותו מספיק, שחקן הגנה טוב מאוד. אבל באמת בבמות המרכזיות הוא לא הצליח להרשים, עונה שעברה עם לברקוזן הוא לא היה במשך רוב העונה בכושר מלא ושיחק חלק גדול פצוע או לא לגמרי כשיר, וגם במונדיאל הוא לא כיכב ולצערו לא ישכחו לו את הטעות מול אואן להרבה זמן.

אולי הוא לא מעשרת הבלמים הטובים בעולם אבל הוא מתאים לגמרי לרמות הגבוהות.

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנצור בדיוק.
    הוא לא אחד מעשרת הבלמים הטובים בעולם, אבל עשו אותו כזה, ובגלל זה הוא אוברייטד...
    יכולת בעיטה ומסירה? על מה אתה מדבר? בעיטה - בסדר, פעם ב15 הוא כובש שער מרהיב. זה לא אומר שהוא שחקן טוב. מסירה - ראיתי העונה לא מעט משחקים של ליברפול, ובדיוק כמו שהוא מצא פעם בכמה משחקים את השחקן שהוא חיפש, כמה פעמים במשחק הוא לא מצא...

13. Fernando Cavenaghi Member

יכולת בעיטה בכלל יש לו ברמה הי גבוהה, על זה אין לי כוח להתווכח בשעה הזאת, אולי מחר.
    איך שהוא מנצל אותה, הוא לא. הוא יכול היה למסור משחק שלם מסירות עומק, למסור מצד לצד במגרש לשחרר לחץ על הכדור, הוא יכול לעשות את זה ברמה הכי טובה שיש, הוא לא עושה.
    זה רק אומר שהוא אדיוט, לא יותר.

14. סביולה Member

ראול אולי הביא. זידאן אולי הביא. פיגו אולי הביא. מקללה אולי הביא. רונלדו לא.
    הוא לא עשה שום דבר שחלוץ ברמה בינונית לא יכול לעשות והוא לא עשה שום דבר לבד. הכל סידרו לו. גם אני אם הייתי חלוץ בריאל יכולתי להכניס גולים...

בכל מקרה השחקן הכי טוב בעולם הוא בטח לא. ובגלל זה הוא אובר-רייטד.

בקשר לג'רארד - יכולת בעיטה? נו באמת. חוץ מריבאלדו, הוא השחקן שהעיף הכי הרבה פעמים את הכדור מחוץ לאצטדיון...

15. Julian Joachim Member

משה אתה פשוט הורס אותי. אני לא אחזור על מה שהאחרים אמרו... אבל אתה פשוט טועה.

רק דבר אחד. כשאתה אומר שסילבסטרה אחד המגנים הטובים בעולם, ואני אומר שהוא אחד הכי אובר-רייטד... זה איכשהו מתחבר לי.

:) אני מקווה שאתה מבין את הנקודה.