נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    משחק לא טוב של הנבחרת, לפחות עד הדקה ה - 60. מהדקה הזו חל שיפור מסויים.
    האם מישהו עדיין רוצה לראות את להמן שוער ראשון? לא בטוח.
    הניסוי עם שניידר לשמאל שוב הוכיח שזה לא מתאים וצריך לעשות את זה רק כשאין שום ברירה או לדקות ספורות בלבד. ב - 10 הדקות שהוא שיחק בצד ימין הוא הכין מצב לגול. אבל משחק חלש מאוד שלו.
    פרידריך במשחק בינוני. גם וסטרמן לא היה מי יודע מה. הגנה הוא עוד עשה בהתקפה לא יותר מידי. בטח לא מה שהתרגלנו מלם, יינסן, פריץ או פנדר.
    היצלספרגר הוכיח שהוא קשר שמאלי טוב מאוד אבל קשר דפנסיבי בינוני מאוד. למרות הגול. באלאק, עד הדקה ה - 52 עשה יותר עבודת ידיים (תנועות לחברים ולשופט) מאשר עבודת רגליים. בכלל הוא הלך יותר מידי אחורה ולא תרם הרבה. אחרי כן הוא השתפר, עם בישול נהדר ועוד בישול נהדר שרק בנס לא נכנס. אבל השניים האלה נתנתו לנו מרכז מרכז המגרש לא מספיק טוב עם יותר מידי אפשרויות לאוסטרים לפתח משחק. נגד נבחרות יותר טובות זה לא יעבוד.
    קוראני מאוד השתדל אבל לא קיבל כדורים במקום הנכון. גם קלוזה, כל עוד קוראני היה על המגרש. לדעתי השניים האלה לא ממש מתאימים לשחק ביחד.
    גם לאם לא היה מי יודע מה.
    גומז היה טוב מאוד בדקות ששיחק, כולל גול מצויין והתאמה יותר טובה עם קלוזה. גם פולדי היה בסדר מבחינה התקפית אם כי התפקיד של קשר שמאלי לא ממש מתאים לו. הוא לא יודע איפה לעמוד וגם לא יודע לעשות את ההגנה שצריך בתפקיד הזה.
    שוויני התחיל חלש, אבל לאט קיבל ביטחון ולטעמי היה הטוב במגרש. שלושת השערים היו בהתקפות שאותן התחיל שוויני והעביר ממההגנה להתקפה.

    לסיכום. הלוואי תמיד לא להיות מרוצה מהצורה ולנצח 3:0
     
  2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    מחצית ראשונה חלשה מאוד של הנבחרת, משחק מאוד קשה, הנבחרת האוסטרית עשתה חיים קשים אך בכל זאת התוצאה היא לטובתנו. שלושה שערים החל מהדקה ה-54, לנוכח העובדה כי הנבחרת לא התאמנה ביחד ושיחקה ביחד זה זמן רב, אפשר להיות מרוצים מהתוצאה ומהמחצית השנייה של הנבחרת. אני בטוח שלאוו יעשה עוד הרבה שינויים לקראת היורו אבל הבסיס של הסגל לטעמי דיי סגור כאשר לאהמן יפתח בשער ההגנה קרובה גם היא להיות סגורה וכמובן גם החוד של הנבחרת למעט אוליבר נויבל שאני עדיין לא בטוח בנוגע לו. בסופו של דבר ניצחון 3-0 על נבחרת עיקשת שהייתה לא רעה בסה''כ במחצית הראשונה אך לא הצליחו לנצל מצבים.
     
  3. Olli Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    552
    Likes Received:
    0
    זה רק אני פה שמודאג?
    היה משחק קשה, האוסטרים שיחקו חזק ואם לומר את האמת, אז במידה מסויימת גנבנו להם את ההצגה. הם פשוט שיחקו יותר טוב. אמנם בסביבות הדקה ה-60 חל שיפור (אם כי לא מספיק) והשתלטנו על מרכז המגרש וזה מה שהציל אותנו ממבוכה גדולה מאוד.

    כמה מילים על מס' שחקנים:
    באלאק- אותי אישית הוא איכזב במידה מסויימת הערב, כי רוב הזמן הוא פשוט לא הראה מנהיגות וניסיון לקחת פיקוד על המצב ולנסות לצאת קדימה. אבל לקראת הסוף הוא הראה ניצוצות ואולי זו רק חלודה שהצטברה במהלך הפציעה הארוכה ממנה סבל.
    שווינשטייגר- פתח את המשחק בצורה מאוד חלשה ועבר המון חיכוכים עם האוסטרים כבר בתחילת המשחק שגרמו לו להגיע לסף איבוד עשתונות, ואני מאמין שהוא איבד המון ריכוז בגלל החיכוכים. עוד נקודה שרציתי להזכיר היא ששמתי לב שמאוד קשה לשוויני לשחק כשבאלאק על המגרש. הייתה לי הרגשה שהוא פשוט נבלע בצל של באלאק.
    להמאן- כל הזמן טענתי (ויוכלו להעיד על כל ההודעות האחרונות שלי בנושא) שלהמאן צריך לעמוד ביורו הקרוב. אחרי המשחק אני ממש בספק. היום ראיתי אצלו שינוי דרסטי בהשוואה למשחקים הקודמים שלו. הישיבה על הספסל בארסנל פשוט פוגמת ביכולת שלו על המגרש. הייתה לו יציאה אחת חסרת אחריות שרק במזל מרטסאקר הציל, והוא כמעט שילם בגול על כדור שברח לו מהידיים. חוץ מזה היו לו עוד כמה טעויות קטנות. הדברים האלה מאוד מדאיגים ואני בטוח שיוגי שם לב לבעיה ואני מקווה שהוא ימצא לה פיתרון הולם.
    מרטסאקר- איש המשחק. הציל אותנו מהמון מצבים מביכים ובלעדיו המשחק הזה היה נגמר בצורה שונה לגמרי. הייתה לו היום רוח לחימה והוא מראה כמה הוא בלם גדול וחשוב.

    בסך הכל המצב אכן מדאיג, ויש המון נקודות שדורשות שיפור דחוף, כי אחרי הכל יש המון ציפיות מהנבחרת לקראת היורו והיום הוכח לנו שהמצב לא טוב במיוחד.
    אבל העיקר- ניצחנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    סה"כ ניסוי כלים, לא להתרגש וכמו שאמר נדב הלוואי שנתלונן כל פעם על ניצחון 0-3.
    וכמו שאמרתם המשחק של גרמניה מחולק לשני חלקים עד הדקה ה60 ואחריו.
    אם לסמוך על החצי שעה האחרונה אז כמעט כולם היו טובים. אם לסמוך על השעה הראשונה אז כולם היו חלשים.
    אני מקווה שלאוו הבין שמנואל פרידריש הוא לא הבלם שעליו אפשר לבנות. אני הייתי שם את ווסטרמן. העובדה שהוא משחק בשאלקה מגן ( ושמאלי לא ימני כמו היום) לא הופכת אותו למגן, כבלם הוא נפלא. צריך גם לראות איך אמדיק של דורטמונד ממשיך להתפתח ולקוות שמטצלדר יבריא. גם מרטסקר לא במשחק גדול היום.
    אז מה צריך לקחת מהמשחק הזה?
    כלום, זה היה ניסיון ואמרתי לסלע גם לפני המשחק התוצאה פה לא חשובה, העיקר שיוגי יוכל לקבל כל מיני רשמים על מערכים ועל שחקנים. מהיבט הזה חבל שרולפס לא קיבל יותר מדי דקות או קאסטרו שבכלל לא שותף.
    אני לא מבין ולא יבין למה פה ולאוו נותנים להיברט לשחק מגן ימני, הוא קשר לא מגן!

    נקווה מול שוויץ ליכולת טובה יותר.
    מריו גומז :aaa8:
     
  5. Olli Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    552
    Likes Received:
    0
    ממש לא מובן לי. לא ראית איך הוא נלחם? מכמה מצבים בטוחים הוא הציל אותנו?
     
    Last edited: Feb 7, 2008
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    מרטסקר היה השחקן הטוב ביותר על המגרש.

    אני מאוד לא מרוצה מהחודשים האחרונים של הנבחרת, ותירוץ שפעם פרינגס לא נמצא או פעם באלאק לא נמצא זה לא תירוץ. הרי גם ליורו לא נגיע ב 100% הרכב כמו גם שאר הנבחרות. אבל לרוב אנחנו עם נבחרת מלאה מינוס 2-3 שחקנים גג, אז כן יש סיבה לדאוג ממה שאנחנו רואים, כי זה בעצם מה שיש וכך אנחנו משחקים (אני לא מדבר רק על אתמול שיוגי עשה הרבה ניסיונות אלא בכלל על החודשים האחרונים ובעיקר על המשחק מול צ'כיה).

    יוגי שהיה מצויין כל הקמפיין מראה קצת על חוסר שליטה בנעשה. פתאום יש קצת פחות שיטה, קצת פחות זרימה, קצת פחות חיבור. אומנם זה טבעי שלא משחקים הרבה זמן יחד וההרכב משתנה בכמה שחקנים מידי משחק, אבל עדיין כל הקמפיין יוגי ידע עם כל הרכב שהוא בחר להוציא כדורגל נפלא מהנבחרת, אבל במשחקים האחרונים זה נעלם. לכן הדאגה הקלה שיש לי על הלב לקראת היורו.
     
  7. Olli Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    552
    Likes Received:
    0
    לשם שינוי אני מסכים איתך סלע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    מסכים שמרטסקר היה בין היותר טובים לבטח יותר יציבים במשחק, אבל להגיד שהיה לו משחק נקי מטעויות שמרכז ההגנה שלנו פרוץ ,ש50 אחוז ממנו שייך למרטה, זה אני לא יכול להגיד.
    וזה היה הרכב די חזק שלנו. בכל אופן לאוו עושה ניסויים, מנסה מערכים וכו. מפה ועד להצהיר שהוא מאבד שליטה על הנעשה זה די מופרך.
     
  9. Arsenali Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    525
    Likes Received:
    0
    מישהו יכול לספר לי איך להאמן היה?
     
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    הרגתם לנו אותו. הוא היה חושך, אולי השחקן החלש במגרש.
     
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    המצטיין בהתקפת אוסטריה. בישל מצב אחרי מצב לשאר החלוצים האוסטרים שהתעקשו להחמיץ.
    וחוץ מזה גם באיזה שלב שוב התחילו לו הכאבים במרפק.
     
  12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    לבאלאק המשחק מול אוסטריה הדליקה נורה אדומה :" המשחק שלנו מדאיג אותי, הטרנד הוא שלילי "

    זה הסיבה למה הוא הקפטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    המשחק אתמול העלה לגבהים חדשים את הדיון בעניין השוער. כל האתרים והעיתונים דנים בעניין כשךהמן חוטף על ימין ועל שמאל (ובצדק). אני מקווה שגם יוגי לא יתעלם מהעניין.
    דברים הגיעו עד כדי כך שוליבר קאן שוב מוזכר כמועמד. ואני חושב שזה יהיה נכון. האיש בכושר ויכולת מעולים, בעל נסיון עצום, עם רעב של צעיר. מה יהיה יותר יפה מפרישה מהמשחק עם זכיה ביורו.
     
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    קאן עצמו מגונן על להאמן ואף אומר שהוא לא מבין למה להמאן לא עזב את ארסנל בפגרה.
    ד"א נדב, קאן בנתיים בכלל לא מדבר על קאמבק.
     
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    ברור שהוא לא מדבר והוא גם לא ידבר. הוא לא ידחוף את עצמו. אבל אם יוגי יקרא לו, וזה מה שיוגי צריך לעשות לדעתי, הוא יחזור.