נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

1. Olli Member

וזה הזמן להזכיר שנוייביל לא יצא מהסגל לאוסטריה בעקבות הפציעה.

ולירן, איזה אמבוש באלאק בדיוק עבר?

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הוא כולו עם תחבושות בראש, פתחו לו את הראש. בכל אופן הוא עדיין לא ביטל את בואו ככה שכרגע הוא עדיין בסגל.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ההרכב הצפוי להיום:
    להמאן - קאסטרו, מרטסקר, מנואל פרידריש, לאם - באלאק, היצלספרגר - שניידר, שווינשטייגר - קלוזה, גומז...

לא מבין למה גומז שרק חזר מפציעה ארוכה חייב לפתוח או למה לא לנסות את ג'ונס כקשר אחורי במקום היצלספרגר.

בצד השני זה ההרכב הצפוי של האוזיס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מנינגר - פוגטץ, שטרנצל, פרודל, גריקס - סוימל, אוופהאוסר - שטנדפסט, לייטגלב - איוונציז' - לינץ....

בצד האוסטרי שימו לב לבלם הצעיר והנהדר שבקרוב נראה בבונדסליגה פרודל. בנוסף אקס שטוטגארט שטרנצל, הכישרון הגדול לייטגלב ( מ"ס קבוצות בבולי מתעניינות) והחלוץ לינץ.

Last edited by a moderator: Feb 6, 2008
  4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, לירן, במקום אחר הרכב שונה והוא עם וסטרמן בלם קוראני בחוד ורולפס במקום היצפספרגר (מה שהרבה יותר הגיוני).

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נשמע לי הרבה יותר הגיוני.
    גומז אומנם בכושר והיצלפסרגר לא רע העונה, אבל לפחות כרגע ג'ונס, קוראני ורולפס עדיפים עליהם.
    והייקו ווסטרמן כיום אחרי מרטסקר ומטצלדר הבלם הכי טוב שיש לגרמניה להציע, אני מקווה שלאוו שם לב לזה.

אני ד"א הייתי פותח עם:
    להאמן - קסטרו, ווסטרמן, מרטסקר, לאם - רולפס ( ג'ונס) - שניידר ( הילברט, גם שניידר רק חזר מפציעה), שווינשטייגר - מאסטרו באלאק - קוראני, קלוזה

אז ככה, על ווסטרמן וג'ונס כבר הרחבתי, לשניידר הייתי נותן מנוחה, הוא רק חזר מפציעה. קוראני כיום לטעמי החלוץ הטוב ביותר שיש לגרמניה להציע ( לטעמי בכושר טוב יותר מקלוזה), גומז ופולדי בק אפ קלאסים. וסוף סוף המאסטרו חוזר! וגם שוויני סוף סוף מקבל דקות משחק.
    התוצאה היום פחות חשובה, יותר חשוב שהשחקנים החדשים ישתלבו ושבאלאק יחזור למקום שהוא היה כ"כ חסר בו.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למה אתה אומר שהוא היה כל כך חסר. אני חושב שהנבחרת שיחקה כדורגל מצויין גם בלעדיו. מה גם שהוא לא היה היחידי שנעדר בתקופה האחרונה. אבל, אם הוא יכול לעזור אז אכן ברוכים השבים והלוואי ויביא סוף סוף תואר אמיתי שנוכל להוריד ממנו את תווית הלוזר.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ביום מוצלח שכזה נדב אני מוכן לקבל את דבריך ידידי בלי להתלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. Olli Member

לירן, מצטרף! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

יהיה מעניין מאוד לראות את באלאק היום לאחר כמעט שנה בלעדיו.

!Auf geht's Deutschland

:aaarse:

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אמרתי שהיה כל כך מופרך?
    סיימנו קמפיין מאוד מוצלח, והוא שיחק אולי בחצי ממנו וכן גם משחקי אימון וניצחון סוף סוף על נבחרת שנחשבת גם בלעדיו והכל עם עוד לא מעט פצועים כשרוב המשחקים משוחקים עם הרכב שלישי מחוזק.

10. דנידין Member

אכן הרכב שלישי מחוזק. ייאנסן, פולדי, פרינגס ומטצלדר יבלטו מאוד בהעדרם.
    אין תלונות על ההרכב להערב. זה מה שיש ולומר את האמת, זה לא רע בכלל. הרבה כלים יש לנבחרת.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בכושר הנוכחי של פולדי ובכושר הנוכחי של קוראני אי אפשר להכליל את פולדי כשחקן הרכב ראשון.
    ד"א חבל שלאוו לא זימן את קל במיוחד עכשיו שפרינגס חסר ( רק ג'ונס וקל יכולים להחליף אותו).

12. Olli Member

נדב, לא נראה לי שמישהו פה שצפה בנבחרת במהלך כל קמפיין המוקדמות חושב שהנבחרת לא סיפקה כדורגל טוב גם בלעדיו, אבל מה שחושבים זה שהחזרה שלו לדשא תקדם את הנבחרת לכדורגל עוד יותר טוב.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא להאמין, אבל הנבחרת האוסטרית האלמונית בנתיים מחזיקה את גרמניה על 0 הזדמנויות בזמן שהאוסטרים הגיעו ל 3 מצבים מצויינים. ניגחה לקורה, השטות של להמאן והבעיטה של לינץ ליד הקורה. לא לשכוח שמדוברבשחקנים אוסטרים שחלקם לא ממש ימצאו הרכב בחלק מקבוצות הבונדסליגה.

מדובר בנבחרת גרמניה הראשונה למעט ייאנסן, מטצלדר ופרינגס. לתשומת ליבנו, די מדאיג היכולת בחודשים האחרונים של הנבחרת והתפקוד של לאוו לא משנה אם באלאק לא משחק או פרינגס. לא נראה מקצועי מספיקhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited by a moderator: Feb 7, 2008
  14. T0XiN Member

תיקון קטן,בדקה שהצלחתי לקלוט מהשידור באינטרנט שלבסוף התייאשתי ממנו מרוב תקיעות ראיתי קרן שהגיע לראש של באלאק ומשם שפשה את המשקוף.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה רק אוסטריה, נבחרת שחלשה מישראל בדרוג וגם באיך שהיא משחקת. אני קצת מודאג.