ועדיין הגרלה מצויינת. גרמניה פשוט חייבת לעוט על הבית הזה אם היא רוצה ללכת עד הסוף. פתיחה צולעת בבית כזה, ואבוי לנו, אפשר לשכוח מגביע. בטח שלא היית רוצה לקבל את איטליה\צרפת\הולנד...
אל תקחו את ההודעה הקודמת שלי יותר מידי ברצינות (כם כי בכל זאת אנחנו צריכים לשחק נגד זו שהעיפה את אנגליה - ווי ווי איזה פחד). ויותר מזה אנחנו לא יכולים לפגוש אף אחד מבתים 3 או 4, אלא בגמר. ברבע יש לנו קבוצה מבית 1 (מקום ראשן בבית שלנו נגד מקום שני מבית 1 ומקום שני מהבית שלנו נגד מקום ראשון מבית 1)ובחצי גמר (אם נגיע) אז נפגוש את המנצחת מהמשחק המקביל.
אני משוכנע שלאוו, שהוא בחור מצוין עם ראש על הכתפיים לא ייתן לאף אחד מהשחקנים להקל ראש בהגרלה כפי שקלינסמן לא הקל ראש במונדיאל האחרון. אני ממש ממש לא מזלזל באף נבחרת, קרואטיה להזכירכם אחת המובילות הגדולות לזכייה בתואר(לפחות לטעמי, הכדורגל שהם מציגים תאווה לעיניים). את פולין בקושי ניצחנו במונדיאל האחרון שלהזכירכם היה בבית, רק שער מאוחר של אוליבר נויביל הציל אותנו. והאוסטרים באמת חלשים, אבל יש להם יתרון ביתיות ככה שפתאום הבית הזה לא נראה בכלל גם של שושנים.
אופיר, אני מסכים שאין לזלזל בבית הזה אבל, להזכירך ניצחנו את אנגליה שהם היו בהרכב החזק ביותר ואנחנו היינו עם ההרכב השני שלנו ועוד בוומבלי, אז כך שאין לי ספק שהנבחרת שלנו צריכה ויכולה לנצח את הקרואטים שאכן מועמדת מובילה לזכייה באליפות אירופה. נגד פולין במונדיאל האחרון זה היה מסוג המשחק שכלום לא נכנס, שתי הזדמנויות של באלאק שפגעו במשקוף החטאות שביום רגיל הם היו נכנסים לשער, פולין לא צריכה להיות משוכה קשה בשבילנו. אוסטריה, חבורה של כלומניקים, אני לא מזלזל לרגע אבל אני לא רואה איך הם גונבים לנבחרת שלנו נקודות.
במילים אחרות,הכל תלוי במידת הזלזול של הנבחרת שלנו כלפי האחרת וביום שנתפוס. ביום טוב וברצינות נוכל לעבור את קרואטיה בקלי קלות. שהאדון פודולסקי יקבל ימים טובים כמו במשחק נגד קפריסין וכולנו נהיה מרוצים.
2 דברים: 1. שום זילזול לא היה ולא יהיה. כמובן שיש ימים טובים ויש ימים פחות טובים, אבל כך או כך יהיה קשה ובעיקר מולם. 2. פודולסקי על הדרך להיות שחקן ספסל גם בנבחרת. שחקן שלא פעיל כל העונה בקבוצה שלו, לא יקבל מקום בהרכב בנבחרת אלא אם כן יקרה משהו לשאר החלוצים.
אני חושב שבעניין השוער השיקולים צריכים להיות שונים, אפילו שהוא שוער ספסל. להאמן צריך לעמוד ביורו. אם יעשו שינוי בעמדת השוער זה לא יהיה בריא לנבחרת. אחרי היורו אפשר לפתוח את סוגיית השוער.
א. בשער אין מחליפים מספיק מנוסים בנבחרת. ב. הירידה של יינס לספסל היא בערך בת חודשיים והוא דיבר על עונה שלמה על הספסל של פודולסקי (לא סביר שהוא יחליף את טוני או קלוזה בהרבה משחקים).
כך או כך פולדי בבנחרת זה לא אותו פולדי שמשחק בבאיירן. הביצועים שפולדי מפגין בנבחרת גבוהים בהרבה מהביצועים שהוא מראה בבאיירן. או במילים אחרות לוקאס פודולסקי מעולם לא איכזב אותי בנבחרת והוא וקלוזה בנבחרת עובדים בשיתוף נהדר. אני מאמין שגם לאוו חושב ככה וגם הוא רואה זאת.
כמו שאלעד אמר, פולדי בנבחרת ופולדי בבאיירן זה שני שחקנים שונים. בנבחרת הוא פשוט פנומן ואילו בקבוצתו עוד שחקן ספסל לגיטימי. אני חושב שכן צריך שבשער יהיה שוער שמשחק ולא יושב על הספסל, נכון שאין כרגע מישהו שטוב ממנו ומנוסה ממנו. יהיה מעניין לראות האם הוא באמת יעבור לוולפסבורג.
אם ההתקפה של גרמניה תעשה את העבודה כמו שהיא עשתה במונדיאל האחרון מצפה לנו טורניר מוצלח ביותר. אני מאוד מקווה שקלוזה ופולדי יבואו חדים, כי בלי זה אי אפשר ללכת עד הסוף. היום הכדורגל הרבה יותר התקפי מפעם...