נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אותה צרפת שבקושי ניצחה את נבחרתנו הבוקנריסטית ובקושי עלתה שנבחורת סוג ב כמו שוויץ ואירלנד ואף ישראל עשו לה את המוות....תעשה לי טובה!
    לא מאמין בצרפתים! אתה אומר על ברזיל?! למה טוראם זה אותו טוראם של לפני כמה שנים? גם אצל מקאללה חלה ירידה..ויירה ביובה לא מבריק, ואף אחד מהם לא הצליח להקים את הנבחרת מהקרשים!
    במיוחד הירידה הקיצונית בכושרו של זיזו היא פקטור מרכזי, מילא היה להם את מיקו כאלטרנטיבה מהספסל,מילא, אבל אין לו מחליף בנבחרת, וזיזו בקושי פוגע, תראו את הטור המעולה ב"וואלה" עליו!
    בקיצור נבחרת אפורה עם הגנה טובה קישור אחורי טוב ושני חלוצים טובים בלי שום דבר בין לבין!

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שחכת מי מאמן אותם...

השחקן תיאטרון..
    את ישראל האפס הזה לא ניצח ב-2 מיפגשים, אז אתה רוצה שהוא יקח את המונדיאל ?!
    יש לו מזל שביכלל צרפת עלו למנדיאל, כי אם קצת פחות מזל הם היו נישארים בבית.
    הם החזירו את זידאן לניבחרת,שזידאן כבר סוס מת בשביל שיהיה בעל בית על המיגרש,כי זה שעל הקווים לא עושה את העבודה !כל עוד צרפת לא תחליף מאמן, ולמאמן על רמה. צרפת יכולה לישכוח מזכייה או אפילו לעבור את שמינית הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/06
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הם היו במשבר ענקי אחרי מונדיאל 2002 שנמשך תקופה ארוכה. בחצי שנה האחרונה הם מפחידים! הם ניצחו באירלנד.. משהו שלא נעשה מתחילת שנות ה 90. אני מאמין שהם יהיו מחוברים, בכל זאת, יש להם שחקנים מנוסים, שלא עברו את השיא למעט זידאן. מקאללה תותח ובכושר מצויין, ג'ולי בכושר מצויין, סיסה בכושר מצויין למחליף... נבחרת חלומות... זו לא הנבחרת ששיחקה מול ישראל ושוויץ לפני שנתיים... והיא בטח ובטח נבחרת הרבה יותר עוצמתית מברזיל הכל כך חלשה מאחורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/06
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לפני שנתיים????
    לפני כמה חודשים התכוונת!
    ןאני בטוח שלא ראית את המשחק ידידות שלהם נגד גרמניה, אין להם שום דבר שדומה אפילו לשחקן טכני בקישור!
    צרפתים ניסו משחק אנגלי של מסירות ארוכות, לא פלא שגרמניה שמרה על שער נקי אפילו בקלות יחסית!

אני שם היום את כמ שיש לי ( 2 יורו ו21 סנט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) על זה שצרפת לא עוברת את רבע הגמר!

5. Marcelinho Member

קאפו ורוברטו קרלוס ממש לא סוסים מתים... הם עדיין מהירים ומשקיעים במשחק והכי חשוב מצטיינים בסגנון ההתקפי של הנבחרת שלהם. גם אם לא ישחקו, יש להם מחליפים מצויינים, סיסיניו ובלטי בצד ימין ובצד שמאל גם כן יש כמה מחליפים (לא זוכר שמות כרגע, מה שכן סילביניו אם אני לא טועה אחד מהם)... רונאלדו אומנם ראה שנים יפות יותר, אבל אסור לשכוח שאדריאנו ורוביניו מחכים להזדמנות שלהם ויכולים בהחלט לתפקד יפה במערך הברזיאלי במקרה שרונאלדו לא ישחק מספיק טוב. בעמדת הבלם בהחלט יש בעיה מכיוון שרוקה ג'וניור שתופקד כבלם ברוב משחקיה של הנבחרת הברזילאית הוא לא בלם הולם למעמד של נבחרתו, אך בכל זאת אני מאמין שברזיל תגיע רחוק ושהיא הנבחרת הטובה בעולם נכון לעכשיו, בנבחרת שמונה שחקנים ברמתם של קאקה, רונאלדיניו, אמרסון ואדראינו אסור לזלזל והספיד מהר! כמובן שבין היותה הנבחרת הטובה בעולם (שוב, לדעתי) לבין זכייה במונדיאל יש שוני והדברים לא חופפים אבל אני מאמין שברזיל תיתן בכל זאת קמפיין ענק ותגיע לשלבים המאוחרים.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אתפלא בכלל אם קאפו ורוברטו קארלוס ישלמו את המחיר מהר מאוד אם לא ירשימו כבר על ההתחלה. לשתיהם יש מחליפים שמתים כבר לתפוס את חולצת ההרכב הראשון. רונאלדו מת, אבל גם לרונאלדו יש תחליף, אדריאנו ורוביניו זה ממש אבל ממש לא רע. חוץ מזה, ברונאלדו כבר פקפקו כמה פעמים בהקשר לנבחרת. בפעם הראשונה הוא השתיק את כולם עם נעל זהב ב2002, ובפעם השנייה הוא עשה ביתספר לכדורגל לארגנטינה במשחק שלושער הפנדלים הזכור. לזלזל ברונאלדו רק כי הוא לא מצליח בזמן האחרון בקבוצה שנידונה לכישלון, זה מאוד מסוכן.

וזה לא מסתכם רק בקאקא ורונאלדיניו גם, אני מאוד מקווה לראות את פרנאמבוקאנו כמה שיותר, חוץ ממנו יש גם עוד כמה נחמדים כאלה כמו אלכס וזה רוברטו, וגם אמרסון זה לא בדיוק סוף העולם אם הוא בחוליית הקישור שלך.

אותו הרכב הגיע לקוריאה 2002, צעיר ב4 שנים אך מספיק מנוסה, ונכשל, אותו הרכב שותק ע"י יוון ולאחר מכן ע"י ישראל ושוייץ. מצרפת נשאר רק השם, השלם שם הרבה יותר קטן מסכום חלקיו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/06
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה קורה, והם עדיין בעלי הסגל הטוב ביותר בכמה רמות, כך או כך.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

משחק הידידות נגד איטליה יערך בראשון למרץ בפיורנטינה
    עדיין לא ברור באיזה שעה יערך המשחק...

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירנצה, לא פיורנטינה.

בכל אופן, אני מוציא את דייסלר ומכניס את ארנסט. סתם כי אני שונא את דייסלר, וארנסט
    שחקן נפלא.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דווקא את ארנסט ?!
    לא רק שהוא השנה חושך בשאלקה, הוא קשר אחורי, בנבחרת פרינגס לוקח את התפקיד הזה!
    תאר לך לאיזה מצב הוא הגיע שבריימוביץ האפס לקח לו כמה משחקים את המקום בהרכב, איזה טעות לעזוב את ברמן, מתי יבינו את זה סוף סוף, לא עוזבים את ברמן לטובת שאלקה..הממ אאילטון..המממ ארנסט..
    רק קריסטאיץ ממש הצליח!
    במקום דייסלר אפשר לשים בכיף את בורובסקי,שווינשטייגר או אפילו אלכסנדר מאייר הנהדר מפרנקפורט( אני הייתי נותן לו הזדמנות), אבל פביאן ארנסט בעונה בינונית ומטה??

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/1/06
  11. Marcelinho Member

יינס להמאן: "אני מספר 1"
    להמאן בטוח שמקומו בין הקורות של הנבחרת הגרמנית, ושהקרב עם אוליבר קהאן יוכרע לטובתו. כל מי שחשב שסאגת השוער הראשון בנבחרת המארחת של המונדיאל הסתיימה מוזמן לחשוב שוב...

2 השוערים הטובים ביותר ממוצא גרמני, אוליבר קהאן ויינס להמן, נאבקים בשנים האחרונות על מקום בהרכב הראשון של גרמניה, ועכשיו, כששניהם כבר לא צעירים ויפים, אפשר להגיד שהמונדיאל יכול להיות הטורניר הבין-לאומי האחרון שלהם עם נבחרתם, ואין דרך יפה יותר לסיים קרירה מאשר עם הנבחרת שלך, שמארחת את המונדיאל, בהרכבה הראשון. אוליבר קהאן היה שוערה הראשון של הנבחרת בשנים האחרונות, אבל דווקא השנה, להמאן של ארסנל פתח ביותר משחקים בהרכב הראשון במסגרת משחקי הידידות של הנבחרת הגרמנית ודבר זה כנראה נותן לו את הביטחון שהוא ילבש את אפודת השוער הראשון ב-9 ביוני במשחק של נבחרתו נגד קוסטה ריקה. "המשחק נגד צרפת רק נתן לי עוד ביטחון שאני אהיה השוער הראשון בסופו של דבר" אמר השוער. "הדבר היחיד שבאמת משנה זה איך שאתה על המגרש, ולא מה שאנשים מבחוץ חושבים עליך. יורגן קלינסמן יהיה האיש שיבחר, וכמובן שהוא יעשה זאת רק לפי היכולת" הוא הוסיף. לסיכום אומר השוער "לא עשיתי שום טעות ב-2005 ובעיקר בגלל היכולת הטובה שלי לאחרונה אני משוכנע שאני אפתח".

מה שנותר לראות הוא בוודאי מי מהשוערים המצויינים האלה יהיה בין הקורות של הנבחרת הגרמנית... כנראה שכולנו נדע רק ב-9 ביוני, במינכן, במשחק הפתיחה של המונדיאל שבו ייפגשו גרמניה המארחת וקוסטה ריקה.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, פרינגס יכול בהחלט לשחק כקשר ימני, אבל לא על זה אני מדבר.
    העיניין הוא, שעל דייסלר אני לא סומך, לא סמכתי וגם לא אסמוך. מאייר נשמע אופציה סבירה,
    אבל רק אם הקישור הגרמני פצוע ומשחק על כסא גלגלים. ברגע שדייסלר תפס את מקומו
    של שוויני בהרכב של באיירן, אין שום סיבה שבעולם שבסטיאן ייפתח. בנוגע לארנסט, דרך
    החשיבה שלי היא שבקישור הגרמני צריך השנה הרבה כוח והגנתיות, כדי לכפות על הילדים
    שמשחקים בהגנה. במידה והקשרים ישחק בקו אחד, באומן וארסנט עדיפים ברבה על שוויני
    או דייסלר.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שקלינסמן יאלץ לראות מי בכושר טוב יותר כדי לתת לאחד מהשלושה לפתוח. אני מדבר על בורובסקי ובאלאק שחייבים להיות בהרכב, יש להם אופי למשחקים גדולים.. והשחקן הנוסף צריך להיות או דייסלר או פרינגס או שוויני.. החלטה קשה לקלינסמן.

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא שלושה שטוחים יש כבר לדעתי, בורובסקי, פרינגס ובאלאק. הרביעי, שנכנס ככל הנראה
    לצד ימין של הקישור, יצטרך לעשות המון הגנה, אלא אם כן ארנה בכושר טוב.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא חושב שזה בריא ללכת על פרינגס בקישור האחורי. אין לנבחרת קשר אחורי באמת באמת טוב.
    יירמיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx