נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

1. T0XiN Member

תקציר המשחק
    http://www.dfb.de/index.php?id=503392

גול מדהים של פאנדר!!

ולגבי להאם אין לי תלונות הגיע לבחור לקבל את סרט הקפטיין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. T0XiN Member

מיכאל רנסינג
    ויידנפלר
    מנואל רימאן

3. T0XiN Member

אולי זה לא במקום ולא זכותי להעיר לך בנושא הזה אבל למה אתה משתמש באנגלית אם העברית שלך טובה יותר ממנה?
    example*
    much*
    than*
    doesn't play*

נ.ב סליחה על הטריו פוסט :X

Last edited: Aug 25, 2007
  4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כי הייתי בעבודה, אם אתה רוצה אני יכתוב בגרמנית בלי שגיאות אבל אתה לא תבין כלום.

ואני לא מבין מה מצאת בהם ? מיכאל רנסינג שוער שני בבאיירן מינכן, כאשר ישחק יותר אז יהיה אפשר בכלל
    לחשוב על הנבחרת.

רומן ווידנפלר ? אידיוט מוחלט, לא ספורטיבי בכלל, היו לו תקופות טובות יותר בבורוסיה אבל הוא שחקן של
    מצבי רוח, מתי שמתחשק לו הוא משחק מתי שלא מתחשק לו הוא מקבל את הגולים שגם אני וגם אתה עוצרים.

מנואל ריימאן ? ממשחק אחד אתה חושב שהוא יכול להיות שוער בנבחרת גרמניה, סלח לי אבל הוא עדיין ילד
    בגיל שלי, לא עשה כלום בקריירה שלו, משחק בקבוצת ליגה שלישית, נכון שהוא נהדר אבל הוא לא הציג כלום
    למעט משחק אחד.

5. T0XiN Member

1.אתה יכול לכתוב בגרמנית,אני אבין.
    2.לגבי רימאן זה סתם בצחוק והומור.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוני, עדיין חושב שאנקה לא בכושר?

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוני בהמשך ל"ויכוח" בינינו.

א. אחרי יום ראשון, אתה עדיין חושב שסימון יינש לא שוער טוב?

ב. גם הבילד סבור שיש בעיה עם שוער הנבחרת ולטעמו המרוויח הגדול (מהטעויות של להמן וספסולו של הילדברנד (מגיע לו)) הוא (כן, כן יוני) רוברט אנקה. http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007...eo=2393206.html

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

Okey okey, you might be right but im sure that we have better options, and yes Nadav Enke is one of them, isn´t the best in my opinion but he is good.

Last edited: Aug 28, 2007
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עניין השוערים שוב. הפעם גם משהו מעשי, לקראת המשחקים נגד וולס ורומניה. רוברט אנקה זומן לסגל יחד עם טימו הילדברנד ויינס להמן.
    בנוסף ועקב פציעתו של להמן זומן גם מנואל נוייר למבחני כושר שיהיו היום (אם אני לא טועה) בקלן וגם להמן הוזמן לשם.
    בכלל, לאחרונה היו כתבות בעניין ונאמר שרוברט אנקה הוא המרוויח הגדול מהיכולת של להמן והסיפסול של הילדברנד.

אישית. אני מאוד מקווה לראות דווקא את נוייר בין הקורות בשבת וביום רביעי וכן הלאה.

10. T0XiN Member

עם כל הכבוד לנוייר וזה שהוא שוער טוב,הוא עדיין מאוד צעיר ודרוש שוער בעל ניסיון.
    אני יודע שנוייר שחקן הרכב פותח של אף צה שייסה אבל עדיין אני מעדיף את אנקה,אני ארגיש יותר בטוח בידיעה שיש שוער יותר מנוסה בשער.

Last edited: Sep 3, 2007
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה יותר מתאים מלהעניק לו נסיון בכל המשחקים שנותרו עד ליורו שהרי ביניינו, כולם הנם למעשה משחקי אימון, שכן מקומנו שם הובטח מעשית.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, מי כמוך יודע שדוווקא בנבחרת הגרמנית השוערים הצעירים צריכים להיתאזר בסבלנות. שים לב גם אצל לאוו זה העמדה היחידה שבה לא ראינו שחקן צעיר מקבל את ההזדמנות שלו....

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל להמן כבר לא משחק באותה הרמה של פעם וחוץ מזה הוא פצוע והילדברנד בכלל לא משחק ויש שוער צעיר מעולה, אז הנה יש הזדמנות.

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדב, בתקשורת הגרמנית מנסים כך או כך להכניס ליוגי את הידיעה כי בשאלקה עומד שוער נהדר עם פוטנציאל עצום ועדיין צעיר, אני גם חושב שהניסיון חשוב אבל במשחקי אימון אפשר לתת לילד את האפודה הראשונה בלי שום בעיות גם במשחקים נגד אירלנד, סן מרינו, קפריסין ואפילו נגד צ'כיה. הוא ללא ספק השוער הבא של נבחרת גרמניה.

15. T0XiN Member

נגד צ'כיה ואירלנד אני לא ממש בטוח,אבל במקרה של סן מרינו גם את השוער הגרוע ביותר בבונדסליגה 2 אפשר לשים כשוער ראשון.