הילדרברנד או אפילו נוייר. אז נכון ששוער זה ניסיון, וגם אם אתה צעיר סופר מוכשר כמו נוייר, עדיין הניסיון משנה דברים מקצה לקצה. הילדרברנד אכן משתבח עם השנים (כמו שצריך להיות לשוער) ורואים ממנו איכויות כמו של יין בן 10. למה לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
בעניין השוער - נוייר הוא מספר 1 בפור גדול על כל השאר למרות גילו. אחריו שפר ואח"כ כל האחרים, כולל אנקה. בעניין צעירים יש את סבסטיאן טיירלה מדורטמונד, קונרד מפרייבורג וסדני סאם מהמבורג. ראיתי אותם בטורניר שהיה הקיץ כולם שחקנים מעולים.
ומבחינתי שפר עולה על אנקה ונוייר יותר מרמה אחת מעל שפר. אנקה תמיד נראה צנום כזה וביישן. ושוער צריך שתהיה לו נוכחות מעבר ליכולות שלו. לנוייר יש יכולות מדהימות וגם נוכחות וגם לשפר יש נוכחות שאני משום מה לא מוצא באנקה. דרך אגב, גם לא מצאתי את הנוכחות הזו אצל הילדברנד.
להאמן צריך להיות מחוץ לסגל,הילדברנד שוער ראשון עם אופציה לנוייר,הכל תלוי מה תיהיה רמתם לקראת סוף העונה.
השוער השני של ולנסיה יהיה השוער הראשון של הנבחרת?!? זה לא שיש לנו בעיה של שוערים, כמו שאמרתי אני הייתי מציב את אנקה כשוער ראשון, נוייר שני ושפר שלישי. אבל שכחו מזה להמאן ישאר שוער ראשון.
שניהם ילידי גרמניה (טסקי יליד אסלינגן וקדירה יליד שטוטגרט), גדלו וחיו שם כל חייהם. אם יש להם אזרחות נוספת הם קיבלו אותה אחרי שכבר היו אזרחי גרמניה.
עוד מוקדם לדעת אם הילברנד יהיה שוער ראשון או שני בולנסיה רק שהלה ליגה תפתח נדע אם הוא שוער ראשון או שני בולנסיה,בכל מקרה כך או כך הבעיה האחרונה של נבחרת גרמניה היא בעמדת השוער.