נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

1. Rudess Member

איזה גול של מצלדר, התלבש לו יפה על הרגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. דנידין Member

מ 1 ביוני הוא מקבל רשמית את תווית בלמי ריאל מדריד הידועה. גם אם יגיע הבלם הטוב בעולם לריאל (קאנברו) בריאל מדריד יהפוך אוטומטית בלם סוג ז'.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא משחק גדול של הנבחרת, אבל העייפות עושה את שלה.
    מה אפשר לקחת מהמשחק?

לאם & יינסן - שילוב אדיר של שני מגנים שישרתו אותנו גם בשנים הבאות. שניהם עם בישולים, שניהם עם משחק הגנה סולידי.
    ורק לחשוב שעד לא מזמן המגנים שלנו היו שולץ ופרידריך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

פר מרטסקר: הבלם הגרמני השקט והטוב ביותר. פשוט יופי של בלם!

היצלספרגר: למרות שבמחצית השניה נחלש, עדיין מדובר בשחקן שעשה התקדמות אדירה העונה. יחד עם בורובסקי ופריץ מהווה אלטרנטיבה מצויינת לרבעייה הפותחת (פריגס, באלאק, שניידר ושוויני).

קוראני & גומז: היו זמנים שלא היו לגרמניה חלוצים, היו זמנים..., במשחקים האחרונים שניהם פשוט פנטסטים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    היום יחד עם קלוזה ופולדי שגם פטריק הלמס ללא שום צל של ספק יצטרף אליהם יש לגרמניה 5 אלטרנטיבות נהדרות.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק היה קצת תקוע ולדעתי זה בגלל ששניידר הולך לאיבוד במרכז. הוא חייב לשחק על אחד האגפים. עדיף באגף ימין. שם הוא אדיר.
    שימו לב לבישול של לאם. איזה הרמה מדויקת ועדינה ועוד עם רגל שמאל. ברוך שובך אלינו פיליפ לאם. היית חסר השנה.

5. uri מנהלים

תקראו לדעה שלי לא אובייקטיבית... זכותכם, אולי משום שיש הילה לכך ועדיין אתמול במשחק בלט לי חסרונו של באלאק. החוסר במנוע שבמרכז המגרש נתן לסלובקים מרחב פעולה ויותר מכך בטחון לתקוף. מנגד רוב ההתקפות של הנבחרת הגרמנית שוחקו רק מהאגפים, מה שהפך את הנבחרת לשבלונית ורדודה יותר. עם או בלי באלאק גרמניה נבחרת חזקה בהרבה מהסלובקים ועדיין אני חושב שעמו הדברים היו נראים אחרת.

המצטיין שלי אגב הוא פיליפ לאהם. גם יינסן ראוי לשבח.

Last edited by a moderator: Jun 7, 2007
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק ולא צודק אורי. הייתה בעיה במשחק של הנבחרת והבעיה נבעה מעמדת הקשר הקדמי המרכזי. ברנד שניידר שחקן אדיר, אבל על הקו (ועדיף מצד ימין). הוא עושה שם דברים מופלאים. מנגד הוא לא מתאים לשחק את הקשר המרכזי הקדמי והוא דיי הולך שם לאיבוד. הוא לא יכול לסובסב שחקן שניים על הקו ולתת את כדורי הרוחב או ההגבהות הנהדרות שלו וחבל. גם קלמנס פריץ, עם כל הכבוד אליו הוא עדיין (ואולי לעולם לא יהיה) ברנד שניידר, ככה שגם האגף הימני קצת לקה בחסר. אז נכון, היה חסר לנו קשר מרכזי קדמי. אם דווקא באלאק או כל אחד אחר שמוצא את עצמו באותה העמדה (בורובסקי, למשל), זו כבר שאלה אחרת.

יינסן אכן הראה דברים נהדרים, אבל מנגד גם הראה שהשתן עלה לו קצת לראש והוא עשה דברים שלא היה צריך. אבל בסה"כ הוא היה טוב מאוד. איזה פריצות באגפים, איזה הכנסות כדורים. כל הכבוד.

7. תומר22 Member

היה קשה לראות את המשחק, התמונה של ESPN די חשוכה. או שזה היה רק אצלי?

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באלאק היה חסר בלי ספק. מול נבחרות כאלו באלאק יכול ללמד את הילדים איך משחקים כדורגל, אבל אם רוצים לראות את התמונה כולה, אז שוויני ופולדי היו חסרים גם כן. מערך היהלום הקבוע עם שוויני בשמאל, באלאק באמצע ושניידר בימין תיקתק בצורה עיוורת כל תרגיל ותרגיל. אתמול ראינו שאין תאום טוב בגלל השינויים שיוגי היה צריך לעשות.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בESPN האיכות תמיד ירודה.בכל משחק כדורגל שתראה בערוץ הזה.

10. אוהד נבחרת גרמניה Member

שלום לכם כן.עוד קיץ אחד והפסטיבל מתחיל לקח לי זמן להתאושש גרוסו זה היה או חלמתי חלום.האכזבה האמוקה בחצי הגמר מול איטליה חולפת ובקיץ הבא אנו שוב פייבוריטים כמו פעם ושוב טורניר שני באוירה ביתית.ועכשיו עם עוד קצת ניסיון שכל אחד צבר ישנה הזדמנות .1996 זה הרבה זמןוהגיע הזמן.בואו נכנס לראש של יואכים לאב ונראה עם מי הוא ינסה לעשות את זה[כן ושלא יהיה ספק אנו שם אוסטריה\שוויץ הנה אנו באים]
    כל נבחרת תביא איתה 23 שחקנים כמו בכל מפעל כאשר החוק אומר שלושה שוערים.ליואכים לפי הבנתי ירכיב את הסגל שלנו ולמען האיזון מ7 שחקני הגנה.8קשרים.ו 5 חלוצים ובהנחה שכולם בו ונאמר ישמרו על כושרם והכי חשוב על בריאותם .בואו ננסה להיכנס לראש של יואכים ונראה כבר עכשיו את מי הוא יקח למשימה[שאני מחכה לה בכליון עיניים בן דודי יפגוש אותי הקיץ ובקיץ הבא באוסטריה].מבחינת השוערים סגורים שניים ינס להאמן .וטים הילברנד. השוער השלישי היה עד לא מזמן רוברט אנקה ובצדק לאליפות על המשבצת הזו יסע כבר מיכאל רנסינג.
    לאב יקח 7-שחקני הגנה שלושה בלמים שני בלמי הרכב[מרטסקר.מצלדר]ומחליף שיהיה מנואל פרידריך.ארבעת המגינים שניים בכל צד מימין יהיו כמובן קלמנס פריץ.ואיתו נראה שוב את ארנה פרידריך[שבסיטואציה מסוימת יכול לתת גיבוי כבלם מה שיתן לו עדיפות על גונזלו קסטרו].משמאל הכל סגור ונעול פיליפ לאהם.מרסל ינסן[שלעיתים גם מתפקדים כמגינים הפותחים לאהם מימין.ינסן משמאל]אז אחרי שסגרנו את ההגנה קדימה לקישור שם כאבי הראש של יואכים מורגשים ולעמדה הזו יואכים מקצה 8 מקומות אבל שימו לב מי רוצה להיכלל בסגל
    על הנייר 11 קשרים יתמודדו על 8 כרטיסי מפעל הפיס[הטורניר בשויץ].
    טורסטן פרינגס.רוברט הילברט.מיכאל באלק.תומאס היצפילפרגר.סימון רולפס.ברנד שניידר.פיוטר טרוכובסקי.בסטיאן שווישטינגר.טים בורובסקי.מרקו אנגלהארט.וסמי קדירה[שאפשר אולי להעבירו לחלוצים אבל גם שם כאבי הראש מתעצמים על 5 כרטיסים].אז מי בטוחים בקישור קודם ובוואדיי שהרביעיה הקלאסית פרינגס.באלאק.שניידר.ושווישטינגר.אליהם צריך לצרף עוד רביעיה שתיתן לך אפשרות ליצור איזון ואופציות נוספות ולכן קבוצתיים [היצפילפרגר.הילברט]עדיפים על אינדבואלים[סימון רולפס].ובעלי הניסיון[בורובסקי]עדיפים על הצעירים[סמי קדירה]הקשר הנוסף יהיה הפולני הנוסף פיוטר טרוכובסקי שיהיה הקשר השמיני בסגל.
    חשבתם שכאבי הראש של יואכים נגמרו איפה הם רק התחילו שימו לב מי מתחרים על עמדות החוד גם כאן ישנה בחירה קלאסית בניגוד לרביעיה הקלאסית בקישור .כאן ישנה שלשיה קלאסית שמקומה מובטח.
    לוקאס פודולסקי.מירוסלב קלוסה וקווין קוראני[ללמונדיאל לא הוזמן והפעם יוזמן בטוח].עוד חלוץ שיוזמן ולמען האיזון צריך חלוץ מהיר שידע לשחק באגפים בקיצור גם מקומו של דוד אודונקור בטוח.נותרנו עם החלוץ החמישי והמצטרף אחרון לרכבת שיוצאת לוינה.אמרנו איזון צריך גם חלוץ מרכזי קלאסי מי ניקח?
    במונדיאל זה היה מייק הנקה.הפעם זה יהיה מריו גומס.
    ומי נשארים בחוץ הנקה כבר אמרנו ואתו הלמס.שלאודורף .קדירה.סטפן קיסילנג.שכל נבחרת היתה רוצה

אני שמח להצטרף לפורום הגרמני ומקווה להשתלב .אני עדיין לא מכיר אף אחד ועם הזמן נקווה להכיר.
    הנבחרת היא העדפתי משום שאני אוסטרי[אבל מילדות רק דוטשלנד ככה זה הקירבה הנבחרת שלנו פישלה ומאז ועד היום רק דוטשלנד]. ככה שאין לי מועדון בבולי.אבל אני מתעניין ואשתלב בדיונים נקווה לכיף ידע והעשרה.אגב מינכן1860 האוסטרית במרכאות היא הקבוצה שמילדות סיקרנה אותי ואני איך לומר אוהד אותה.קדימה העונה היא עולה
    אז זה הולך ככה.

דוטשלנד ראשונה

באוסטריה-טירול
    בגרמניה-1860

ובישראל-הפועל יהוד המיתולוגית

ביי

11. C-J Member

צל"ש על המאמץ... המשך כך!

הדיון שהעלית נכון בהינתן מספר הנחות ותנאים מצטברים:
    1. לא תהיה לנו תגלית בעונת 2007/8.
    2. כל השחקנים יהיו בכושר פנסטסטי בתחילת הקיץ הבא.
    3. אין פציעות וכולם יהיו כשירים.
    4. לא מזדקנים שם בגרמניה (להמאן למשל).

וחוצ'מה, יש לי כמה השגות רציניות על שמות השחקנים שהזכרת... בינתיים אני משאיר את זה לאחרים.

12. uri מנהלים

עוד שנה של כדורגל לפנינו, לאן אתה ממהר ידידי...

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברוך הבא לפורום!

http://img79.imageshack.us/img79/8859/brdfahneav9.Xxx

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

קודם כל יש לי כמה הערות שאני חייב להשחיל,אני לא חושב שיוגי יקח את קדירה,אנגלהרט וסימון רולפס הם
    לא שחקני הנבחרת האולטימטיבים שלנו ! בשביל זה יש לנו את באלאק,שניידר,שוויני,פרינגס בהרכב ! וזה
    כמעט בטוח לגבי החוד הגרמני אני עדיין לא סגור על עצמי,השאלה הגדולה היא קוראני איך הוא יהיה בשנה
    הזאת לפני הטורניר והאם יראה את היכולות שלו.אני חושב שכרגע בחוד הגרמני יש את פולדי,קלוסה,גומז
    ואני באמת מקווה שקייסליינג יעשה את הבלתי יאומן השנה ויתחרה על מקום בסגל הרחב של הנבחרת לטורניר.

15. אוהד נבחרת גרמניה Member

ראלף תקרא ותבין את מה שכתבתי
    תודה לקייזר ולכולם על קבלת הפנים
    קראתי את הפורום ואני חייב לציין את הידע העמוק.אפשר לפסוח על הקיקר .נתראה