נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית פושרת מאוד של הנבחרת. 1-0 קטן משער של קוראני קצת לפני סיום המחצית הראשונה. השיא כנראה לא ישבר, בטח שלא ביכולת כזו ליד השער. קלוזה ממשיך להיות לא חד, והשחקנים נדמה שרוצים לחזור כמה שויתר מהר לחופשת הקיץ שלהם.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבעיה למעשה טמונה במערך, כמו שכבר אמרתי בעבר רוברטו הילברט ( אפילו אם הוא משטוטגארט) הוא אוברייטד, ולבטח לא באיכות של שחקן הרכב בנבחרת גרמניה, טעות ראשונה.
    טעות שניה: מירו קלוזה פשוט חושך, כנראה עם המחשבות על הסבאנר שטרסה, מעופף.

ובמשחק כזה אפשר היה לוותר על היצלסברגר, הוא לא טוב נגד קבוצות כאלו, נגד סלובקיה הוא יותר מתאים.

3. joe Member

גומז עם צמד אחרי 3 דקות על המגרש :aaa021:
    עריכה : ואחרי דקה גם פריטץ מבקיע

אז אולי כן אפשר לשבור את השיא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הח'ברה מסן מרינו שבוזים לגמרי על המגרש. האדום הזה פשוט הוציא להם תרוח מהמפרשים זה הזמן להציג כדורגל סוף סוף. שלושה שערים תוך ארבע דקות כבר 6:0 והחגיגה הגרמינת בעיצומה.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

משחק שהיה ידוע מראש את האמת,גרמניה לא הייתה צריכה לעשות המון אבל בכל זאת מחצית ראשונה היא
    הייתה חושך וחבל.אני שמח שגומז לוקח את הפרפורמנס שלו מהליגה אל הנבחרת ומראה יכולות פנטסטיות.
    בכל זאת , זאת לא הייתה משוכה קשה וצריך להסתכל קדימה לעבר הנבחרות הקשות יותר מסאן מרינו.

העיקר 3 נקודות.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא משחק גדול אבל כמו שיוני אמר 3 הנ"ק הן ההכי חשובות.
    אני התרשמתי מאד ממרסל יינסן, אני מקווה שהגנרל ראה את ההופעה הזאתי ויטיס את ווילי לספסל או מחוץ לסבאנר שטרסה. לטעמי יינסן הוא גם איש המשחק.
    הופעה נהדרת למריו גומז, לא בגלל שהוא עשה פעולות יוצאות דופן, אלא בגלל מה שמאפיין אותו כ"כ פשוט חלוץ שתמיד שם ברגע הנכון, אם הוא ימשיך להתפתח ככה, זה רק עניין של זמן עד שהבונדסליגה תתחיל להיות קטנה עליו.

משהו ראה את קלוזה היום?

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לקראת המשחק מחר נגד סלובקיה (21.30, שידור ישיר בESPN ובARD) רק שינוי אחד בהרכב שקלמנס פריץ שחקנה של ורדר ברמן מחליף את רוברט הילברט משטוטגארט שאיכזב מול סן מרינו.
    את מירב העניין מרכז הסיכסוך בין פרינגס וקלוזה. אחרי שפרינגס אמר שקלוזה יכול לעזוב אם הוא רוצה אמר קלוזה שזה ממש לא מעניין אותו מה פרינס אומר. להזכירכם שניהם שחקני ורדר ברמן (עדיין).
    יואכים לאוו ממשיך לתת את אמונו בקלוזה למרות הפורמה הרעה והקריזה שהחלוץ עובר לאחרונה. על הספסל ימתין כג'וקר מריו גומז שמול סן מרינו עשה ב 3 דקות מה שקלוזה לא עשה כל המשחק.

ההרכב: להמאן - לאם, מרטסקר, מטצלדר, יינסן - פרינגס - פריץ, היצלספרגר - שניידר - קלוזה, קוראני...

בצד השני סלובקיה שבטוחה בסיכוייה להפתיע את גרמניה תופיע למשחק ללא החלוץ הפצוע מארק מינטל אבל עם רוברט וויטק עמיתו מנירנברג בהתקפה.
    ההרכב: קונטופלסקי - קלימפל, סקרטל, דוריצ'ה - זופוצ'ק, בורבלי, ספרה - קרג'איץ, סוונטו - הולאסקו, וויטק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/07
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן בעזרתו האדיבה של פרננדו מיירה (שלמרות שבעצם עשה לנו טובה אני מאוד כועס עליו בעניין).

בעניין אחר בקשר למשחק - אני מאוד שמח לראות שיוגי ממשיך לתת גם ללאם וגם ליינסן לשחק (האחד בשמאל והשני בימין) זו אמירה מאוד מפורשת להיצפלד שאני מקווה שתימשך גם בבאיירן בעונה הבאה.

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לזכור שגם וויטק חוזר לאחר פציעה שפקדה אותו בסיום העונה.

אני מקווה שמול סלובקיה הנבחרת תפגין קצת יותר מההופעה הסולידרית והחלודה בשבת מול סן מרינו.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין יותר מידי מה להתייחס למשחק נגד סאן מרינו. הם עמדו עם 8 שחקנים באזור ה - 16 וזה לא קל. גם ככה במחצית היה יכול בקלות להיות 5:0 (וזה כולל השער שנפסל במחצית הראשונה שלא לגמרי בצדק).
    סלובקיה לא יבוא לשחק ככה ולכן יהיה יותר מרווח והמשחק יראה לגמרי אחרת.

11. אפנברג Member

באיזה אצטדיון גרמניה מארחת היום את סלובקיה?

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

AOL ארינה, המבורג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. אפנברג Member

Danke Schon

14. Rudess Member

15. דנידין Member

רואים שזו גרמניה עם שחקנים שלא שיחקו יחד בשיטה הזאת כמו הקבועים הפצועים (שוויני, באלאק, פולדי ושניידר בצד ימין לא במרכז). בכל זאת יש לנבחרת הזאת מפסיק כוח ויצירתיות לתת לנו כדורגל מהנה.