נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

החלטה טובה של יוגי לפתוח בחוד עם קוראני ופולדי, שני חלוצים שמתאימים האחד למשחק של השני. במקרה ופולדי לא טוב הייתי רוצה לראות את שלאודראף בהרכב.
    בכל אופן אורי, פרידריך הוא מבחינתי טוב יותר כבלם מאשר כמגן ימני, אם היית רואה איך חגגו עליו במשחקים האחרונים בבולי אולי היית משנה את דעתך. אולי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

ההרכב שלי:
    להמאן - לאם, מרטסקר, א.פרידריש (מנואל פרידריש), קסטרו - פרינגס - שניידר, באלאק, שוויני - קוראני, פולדי...

2. uri מנהלים

רגע! מטזלדר לא כשיר?

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בספק, פצוע....
    במקרה והוא יעדר אני מעדיף את אחד הפרידריכים

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינני חושב שמצדלר ישותף בשלב כלשהו של המשחק, למי שראה את המשחק של דורטמונד-נירנברג העין השמאלית של הבוחר הייתה סגורה לחלוטין, וקשה לי לראות אותו משחק עם עין אחת(פצוע).

הבעיה עם הפרידרישים היא כזו, יש בינם ובין שאר ההגנה חוסר תיאום משווע. למי שזוכר ראו ניצנים לכך כבר במשחק ההוא נגד שוויץ. ההבדלים שלהם ממרטסקר הם גדולים, והעובדה שקסטרו לראשונה בחייו ישחק במדים הלאומים יצור בלאגן גדול בהגנה, ויאן קולר יכול להכניס כמה כדורים לרשת של למאהן, שלא מפגין את אותה היכולת מהעונה שעברה. אגב, אני מצפה ממרטסקר לקחת באופן אישי את קולר, בעקבות ההוראות של לאו.

5. uri מנהלים

אכן היה לו פנס שאי אפשר לפספס, אבל נראה לי זה עובר, אחרת הוא לא היה מוזמן.

6. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי הוא הוזמן בשביל שלאו יוכל לסגור חורים, אני לא רואה אותו מסתכן במשחק כזה.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצלדר אמור לשחק.

ובעניין אחר. נבחרת גרמניה תחנוך את וומבלי המחודש במשחק ידידות נגד אנגליה ב 22.11.07.

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/07
  8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה סופי? יש לינק? (וומבלי)

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה לינק מהאתר של באיירן. אני מניח שתוכל למצוא קישורים גם ממקומות אחרים. http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...8f5dc9d24468cd3
    וחוץ מזה, אם כתבתי אפילו תאריך אז אתה יכול להניח שזה סופי.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למטצלדר אין כלום, הוא כשיר. אה כן, ואם הוא יעשה בעיות הוא יראה פנס גם בצד השני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

der matze immer mit sein scheiss !! er kann von mir aus sofort weg gehen !! so was brauct man nicht

12. uri מנהלים

הצעירה הביסה את אוסטריה במשחק ידידות 5:2.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הערב זה ה-ערב!

יריבות ארוכה בין גרמניה לצ'כיה בשנים האחרונות תהפוך את המשחק היום על המקום הראשון לקלאסי (כמו תמיד). גרמניה שניצחו את צ'כיה בגמר יורו 96 באנגליה מצמד של אוליבר בירהוף ולקחה את אליפות אירופה השלישית במספר מול צ'כיה שדאגו להדחה מוקדמת שלנו ביורו 2004 בהפסד 1-2.

http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/28000/marginalie/linkbox/564109/bierhoff_k__pke.Xxx
    בירהוף גובר צ'כיה

פרינגס שכרגע בשיחות מתקדמות עם מועדון הפאר של יובנטוס מקבל את התפקיד החשוב ביותר במשחק היום - לשמור על רוזיצקי המנוע של צ'כיה במרכז. משחק טוב נוסף של השחקן הגרמני הטוב ביותר עשוי לשתק את כל הכלים האחרים של צ'כיה, ויביא את גרמניה צעד משמעותי להשיג תוצאה סבירה שתשמור על המקום הראשון בבית עבורנו.

http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/28000/artikel/573055/180x135_YH9AB1tvzu.Xxx
    שחקן המפתח של הצ'כים, רוזיצקי

באלאק הוא סימן שאלה גדול עד עצם היום הזה. השחקן הגרמני המפורסם ביותר עדיין לא היה שם בשבילנו במשחקים הגדולים באמת, והיום בצ'כיה זהו מבחן עצום עבורו. האם הוא יקח את ניהול המשחק עליו? או אולי כמו בצ'לסי יהיה בורג משני שנוגח את הכדורים שווינגרים יבשלו? אי אפשר לדעת. הוא בגיל שיא, וזה הזמן מיכאל.

http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/28000/artikel/573055/180x135_vYYaP3R4zg.Xxx
    התרגלנו לנצח גם בלעדיו?

ההרכבים:

Tschechien
    P. Cech - Ujfalusi, Grygera, Rozehnal, Jankulovski - Galasek - Plasil, Polak - Rosicky - Baros, Koller

Deutschland
    Lehmann - Lahm, Mertesacker, C. Metzelder, Jansen - Frings, Ballack - B. Schneider, Schweinsteiger - Kuranyi, Podolski

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/07
  14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היריבות שלנו עם הצ'כים התחילה עוד הרבה לפני משחק הגמר ב1996(שזה אגב אחד המשחקים הראשונים שאני זוכר מעולם הכדורגל).

רק לפני שנתיים וחצי הם היו האחראים להדחת רודי פלר מעמדת המאמן הלאומי אחרי שההרכב השני שלהם ניצח אותנו 2-1 במשחק האחרון של שלב הבתים, באותו משחק היה גם שער ענק של מיכאל באלאק שנשכח כלא היה עקב ההפסד המביש.

עוד נתון מעניין, צ'כיה היא הנבחרת האחרונה שניצחנו ביורו, כן, מאז אותו הגמר בוומבלי, לא ניצחנו שום משחק ביורו.

ב1980 נפגשנו בשלב הבתים, במשחק הפתיחה של הטורניר וניצחנו 2-1, כאשר באותו טורניר גרמניה הלכה עד הסוף ולמעט תיקו עם יוון שהיה חסר משמעות, גרמניה דילגה בקלות בטורניר הזה. כאשר הצ'כים מסיימים את אותו טורניר במקום השלישי.

ארבע שנים קודם לכן, ביורו 1976 גברה צ'כיה על גרמניה בפנדלים בגמר הטורניר וזכתה באליפות אירופה בפעם הראשונה בתולדותיה.

גם ב1958 היה מפגש ראשון בין שתי הקבוצות לראשונה מאז מלחמת העולם השנייה, משחק שהסתיים בתיקו 2-2, עד היום יש האשומת בצ'כיה כנגד גרמניה על כך שהם העניקו את המשחק האחרון לצ. אירלנד כדי שצ'כיה לא תצטרף לרבע הגמר.

אבל המשחק הראשון בין הקבוצות במסגרת של טורניר גדול התקיים בשלישי ביולי 1934, בחצי הגמר של המונדיאל השני בסך הכל. גרמניה הפסידה באותו משחק 2-1 לצ'כסלובקיה, שהפסידה בגמר את התואר למארחת איטליה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

והאמת, על זה אנחנו מודים להם עד היום.