דווקא קיי קיי עד לפני שבועיים היה בכושר מצויין והוא יכול להשלים את פולדי דיי טוב. הוא דיי דומה לקלוזה באופי המשחק שלו.
בכושר הנוכחי לדעתי המקום של קיי קיי בהרכב הנבחרת בטוח יותר מזה של פולדי שנראה רע. עם זאת כנראה שזהו הצמד הכי חזק שעומד לרשותו של יוקי במשחק מול צ'כיה ונראה לי שאיתו מאמן נבחרת גרמניה גם יעלה. אני שלא כמו רבים כאן, מכבד את ארנה פרידריך ומאמין שכל עוד הוא כשיר הוא צירך לפתוח כמגן הימני, גם עם הרטה נראת רע יותר מהקנצלרית של גרמניה.
פודולסקי לא נראה רע בכלל. הוא התחיל לכבוש בתקופת היצפלד, לבשל ולעשות הרבה יותר עבודה על המגרש. כישרון בודאות יש לו גדול יותר מקוראני, ובנבחרת הוא בכלל פורע שטרות. תן לו גם קצת זמן, עונה ראשונה במועדון גדול, עם מאמן שדיכא אותו ולא נתן לו חופש פעולה על המגרש, תיתן לו את הזמן הראוי לכל שחקן.
לרגע לא זילזתי בכשרון או ביכולת הפוטנציאלית של פולדי, אבל כרגע קיי קיי עדיף. וכל זה בכלל לא חיוני כי 99% מאיתנו כאן סבורים בכלל שקוראני ופדולסקי צריכים ואף יפתחו בחוד הנבחרת (זה כמובן משום שקלוזה מושעה וגומז ביחד עם נוייביל פצועים).
אורי, המקום של פולדי מובטח (זה לא מה שאני חושב, זה ככה וככה כולם גם בגרמניה רואים את זה). השאלה היא רק מי ישחק לצידו, עקב כל הבעיות שציינתי. אישית, אני חושב שקיי קיי צריך לשחק חלוץ שני, אם כי לא הייתי מתנגד לשלאודרף כהכנה לשנה הבאה. בעניין פרידריך. גם כאן לא אמרתי את דעתי, אלא את הדיעה שבאה לידי ביטוי בגרמניה. האמת, שגם אני חושב שפרידריך (כשלא מבקשים ממנו מה שהוא לא יודע) הוא בכלל לא רע. עם זאת, קאסטרו לא רע גם הוא ואתמול הוא אפילו היה טוב (מאוד) והוא יכול לתרום התקפית הרבה יותר מפרידריך. בעניין אחר. עוד מישהו כמוני חושב שלתום החוזה של היצפלד יש קשר לטופיק שלנו? או במילים יותר פשוטות, האם החוזה נחתם רק עד יוני 2008 בגלל שאז יוגי מסיים את תפקידו ויתכן והיצפלד רוצה להגיע לנבחרת?
צירוף מקרים מעניין לא יותר מזה. וגם אם היצפלד יבוא לנבחרת לטעמי זה מגיע אחרי שהוא איחר את המועד בארבע שנים.
חדשות טובות לנבחרת גרמניה ולורדר ברמן: מירוסלב קלוזה עושה קולות של אחד שחוזר מהפציעה וסיכוי סביר(בערך 50-50) שהוא ישותף במשחק הנבחרת מול צ'כיה.
ע"פ הבילד: קיסלינג וקסטרו מלברקוזן והילברט משטוטגארט יפתחו בהרכב במשחק מול צ'כיה. אני נוטה לא להאמין בעיקר שזה הבילד, אבל אפילו אם אחד מהשחקנים הללו ישחק ויצבור ניסיון הנבחרת תהיה הזוכה המאושרת מהמהלך.
כנראה שההחלטה נפלה ובחוד ישחקו (די כצפוי, הייתי אומר) פולדי וקוראני. http://www.sportbild.de/sportbild/generate...5801900000.html מעבר לזה, גם קראתי, שככל הנראה גונזלו קאסטרו יערוך בכורה כמגן ימני ולאם ישאר בשמאל, זאת על אף כי היו סברות שלאם יעבור ימינה ומרסל יינסן (בשנה הבאה בבאיירן?) ישחק כמגן שמאלי.
אני עדיין חושב שפרידריך יפתח. גם אם הוא בכושר פחות טוב, במשחק סופר קשה כמו זה נגד צ'כיה לא עושים ניסויים והולכים על הנסיון.