נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

להזכיר לך זו ההנהלה שהביאה גביע אופ"א גמר ליגת אלופות, גביע ליגת אלופות ומי זוכר כמה אליפויות וגביעים.

ולך לירן, לא הבנתי את כוונת המשורר. אנא הסבר גם לקשי תפיסה כמוני.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, הרי ראית את שוויני בנבחרת ואת שוויני בבאיירן, בעוד בנבחרת הוא מתקרב לקצה יכולותו (שד"א אין לה גבולות) בבאיירן הוא הוא עדיין לא מצליח להתקרב לרמה שלו (שוב לא כולל מחזור 7).
    פולדי בכלל היה לרב שחקן ספסל...

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אתחיל מהסוף.
    אז לגבי פולדי אין לנו שום ויכוח והוא לא היה מצויין בנברחת וחלש בבאיירן כי בבאיירן כמעט ולא שיחק וכששיחק (אתה תגיד במחזור השביעי ואני אגיד בכל משחק בו ניתנה לו ההזדמנות לשחק אפילו למספר דקות וגם אם לא הבקיע) הוא היה טוב מאוד.
    לגבי שוויני. השנה הוא היה טוב מאוד בכל המשחקים של באיירן. בטח לעומת שאר חבריו. בעונה שעברה הוא שיחק חצי עונה מגן (ימני ושמאלי) ובשאר היה רק מחליף לזה רוברטו. אז הוא לא יכול היה להראות את מלוא היכולת שלו. מעבר לזה, התפקיד שלו בנבחרת (רק מאז המונדיאל וזה גם התחיל במשחק שבאלאק לא שיחק והתעצם מאז) הוא שונה מאשר בבאיירן. בנבחרת יש לו הרבה יותר חופש לעשות דברים והוא משחק יותר התקפי מאשר בבאיירן שם התפקיד שלו הוא קצת יותר טקטי ויותר הגנתי.

לכן, הטענה שלך לפיה באיירן הורסת שחקנים שהם נהדרים בנבחרת ולא יכולים למצות את יכולתם, אין לה על מה להתבסס.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא טענתי כזה דבר...
    אולי קצת נסחפתי בקטע עם באלאק אחרי שסלע הוציא אותי מהעשתונות (שגם ככה הייתי על פתיל..).

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק להזכיר לך מה אמרת.

אבל לאור החזרה בך אז נגמר בינינו הוויכוח. והרי בעצם שנינו מסכימים - באלאק לא שיחק (בשנתיים האחרונות בטח) בתפקיד שמתאים לו. רק שאני אומר שזה בגללו ובגלל הדרישה וההתנהגות שלו.

Last edited: Oct 16, 2006
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא חוזר בי ממה שאמרתי.
    באיירן לא הורסת שחקנים, אבל משום מה השחקנים מתקשים להשיג את היכולת שהם משיגים בנבחרת.
    הנה סוף סוף באיירן נראת טוב, והטענה שלי נשמעת מגוחכת, רק מה מעניין כמה זמן ירזיק שיטת ה 3-3-4 ..שלדעתי אחרי ברמן כבר לא תהיה קיימת.. ואז שיחזרו לשחק בשיטה שהובילה את באיירן עד הלום נראה איך פולדי בעיקר משתלב בבאיירן.
    לגביי שווייני, אין מה להשוות בכלל בבין שוויני של העונה שעברה( לא משנה באיזה תקפיד שיחק) לשוויני של המונדיאל.
    זוה הטענה לי. באיירן לא הורסת שחקנים, שיטת המחשק שלה פשוט מאד מגבילה אותם!

7. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/10/21/klinsmann-mexiko-interesse/mfb-5331376-klinsmann-juergen-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=263.Xxx
    ה'בילד' מפרסם כי, יורגן קלינסמן, מאמן נבחרת גרמניה במונדיאל האחרון קיבל הצעה לאמן את נבחרת מכסיקו.

8. rami87 Member

נכון, אבל אי אפשר גם להשוות את שוויני של העונה הקודמת בבאיירן לשוויני של העונה.
    שחקנים בבאיירן לא עושים קפיצות ענקיות, אלא מתקדמים ומשתפרים לאט לאט ובדרך הבטוחה (עד שבאה פציעה וגומרת אותם)
    הרבה מהיכולת של שוויני במונדיאל אפשר ליחס לחוסן וליכולות שהוא למד בסאבנר שטראססה במינכן.

תראו שבעוד שנה שנתיים הסיפור עם פודולסקי יהיה דומה. זה רק יעזור לקבוצה, לשחקן ולנבחרת.
    מאגאת עקשן, לקח לו שנה גם להכניס את שוויני להרכב, עכשיו הוא לא יוצא ממנו. בשנה הבאה עם פולדי.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bundesliga/aktuell/2006/10/28/gomez-loew-kandidat/mfb-5648573-mario-gomez-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=263.Xxx

יוגי מתכוון להזמין לנבחרת את הכוכב הצעיר של שטוטגארט מריו גומז (21) כבר למשחק הקרוב של הנבחרת ב 15 בנובמבר.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יוכי מתלבט מי יפתח בהתקפה מול קפריסין לצד מירוסלב קלוסה.
    שני המועמדים הבכירים הם אוליבר נוייביל ( דיי כבר איתו, ג'וקר טוב, לא יותר מזה) ומייק הנקה שמצוי לאחרונה בכושר טוב.
    מי יוזמן לסגל במקומו של פולדי עדיין לא ידוע, לאוו מתלבט בין מריו גומז וקווין קוראני.

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא נויבל,לא הנקה,בטח שבטח לא קוראני רק גומז ! ! !
    אנחנו רואים את יכולתו במחזורים האחרונים יש לו כבר 7 שערים(לירן תקן אותי אם אני טועה)והוא ניחן ביכולת סיום אדירה,אני מאמין שלצידו של קלוסה,אנחנו נראה קלוסה x2 .
    גומז חייב להיות בהרכב הפותח של המשחק !! זאת הזדמנות בשבילו לרכוש ניסיון,זאת הזדמנות בשבילו ללבוש את מדי הנבחרת הבוגרת ולייצג את המדינה.
    לדעתי הבחירה תהיה ברורה !!
    גומז - אין , קוראני - אאוט .

12. נעם Member

גומז שונה באלפי דרגים מקלוזה...
    גומז עצום וחזק ומזכיר יותר את הוגו אלמיידה, לא ראיתי צד טכני במיוחד בו.
    לעומתתו קלוזה ניכן גם ביכולות נוספות למשחק ראש כמו כדרור וראיית משחק נהדרת.
    זה לא אומר שגומז לא טוב, ההפך הוא חלוץ אדיר ויש לו לאן לשאוף ולהשתפר מכיוון שהינו עוד צעיר.
    יש לו נתוני פתיחה פשוט אדירים (אבל משהו בפנים שלו קצת מציק לי, נראה מבוגר מידי...)

גם האנקה חלוץ אידר מת עליו.

Last edited: Nov 9, 2006
  13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא לזמן ולתת לארון האנט לשחק?
    השילוב שלו עם קלוזה פשוט יוצא מן הכלל בברמן. למה לא ללכת על זה כשפולדי פצוע?

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הבא שיבוא יגיד למה לא אוליבר נויויל... האנט טוב, ואני מאוד מעריך אותו, אך הוא לא מבריק, לא סקורר כזה גדול עדיין. הוא רק החל דרכו כשחקן הרכב העונה, ולכן עוד מוקדם בשביל מאמן נבחרת לקחת על עצמו הימור כזה. האנט אופציה עתידית לספסל של הנבחרת, זה כן.

בכל מקרה, רק שלא יגיד לקוראני לבוא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים ארון האנט עם 4 שערים ו - 3 בישולים העונה בליגה. היחידי עם יותר זה מריו גומז. אבל האנט וקלוזה משחקים ביחד ויהיה להם יותר קל להתסדר, יש בינהם הבנה טובה והם גם דיי משלימים האחד את השני במשחק שלהם.