סלע, תפסיק לזיין את השכל, באלאק מצויין היום, תמשיך לחלום באירנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
דיווחים של חבר שלי מגרמניה... סלע, תהיה פעם אחת גבר ותגיד באלאק היה בסדר, יותר מזה אני לא דורש ממך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ד"א המחצית הראשונה אחת הטובות של נבחרת גרמניה בשניפ האחרונות לולא שתי ההחמצות של קלוסה הסלובקים שלכאורה חזקים היו יורדים עם חמש על הראש. קונצרט גרמני של כדורגל :aaa021:
כאחד שלא מחבב מאוד את באלאק,אני חייב לציין שבאלאק שיחק טוב מאוד. כל הכבוד לנבחרת. עכשיו דקה 89 וכמעט שער של פרינגס שבעט מ22 מטר.
הוא לא היה רע, זה כן. אבל מה שנעשה כאן הוא תינוקי לכל דבר. קודם כל, באלאק היה סולידי בדיוק כמו שכולם היו (כולל פולדי שכבש פעמיים, אבל זה לא אומר שהוא היה מבריק או משהו). באלאק אכן גדול על השחקנים הסלובקים, אבל כל נושא באלאק לא דן ביכולת שלו על קבוצות קטנות בבונדסליגה או בנבחרת אלא על המשחקים הגדולים והחשובים מול הגדולות ששם הוא נעלם בתוך עצמו. אי אפשר כל משחק שולי להזכיר כאן את באלאק, זה לא לעניין, ואין ספק שהוא טוב מול חלשים, וגם מול הבינוניים.
סלע, סלובקיה אחת הנבחרות המשתפרות של השנה האחרונה, להזכיר לך שאותה נבחרת העפילה לפליי אוף האחרון והסיבה היחידה שהיא לא שיחקה במונדיאל היתה ההדחה הכואבת מול ספרד. אז קודם כל תן ריספקט. וסלע, אורי כבר חידד את הנושא, הבנו אתה לא אובייקטיבי ואתה מדבר משנאה, אף אחד לא אומר שהחבר שלך הבריק אתמול אבל הוא הוא היה טוב, אפילו טוב מאד. היום אין אף אחד בגרמניה ( חוץ מחובבי נבחרת אירן) שחושב שמקומו של באלאק זה על הספסל. בקיצור נמרץ באלאק הוא חלק בלתי נפרד מהנבחרת הגרמנית. לגבי המשחק אתמול, כמו שנאמר כבר, כל הנבחרת הגרמנית היתה סולידית ומעלה. יינס להמאן: אמנם להמאן ביציאה של טירון כמעט גרם לעוד שער אבל בסה"כ הוא היה טוב. ארנה פרידריש: מחצית ראשונה טובה , מחצית שניה שסלובקיה נעשתה חזקה יותר התקשה מאד מול וויטק ועשה מ"ס טעויות. מנואל פרידריש: כמו שותפו לשם המשפחה ולהגנה מחצית ראשונה נהדרת, מחצית שניה קצת פחות טובה, אבל אין בכלל ספק, מנואל צריך להרכיב יחד עם מרטסקר את אמצע ההגנה הגרמני קלמנס פריץ: אחד השחקנים הכי טובים על המגרש, מגנה של ברמן תרם התקפית כמו הגנתית, ארנה פרידריש צריך לרדת לספסל זה המסקנה משני המשחקים האחרונים של הנבחרת, נכס הבחור. פיליפ לאם: משחק מאד סולידי ושקט של פיליפ. למרות זאת ידע לפנק את באלאק בבישול תוך כדי הגבהה נהדרת. טורסטן פרינגס: כרגיל משחק נהדר של שחקן ברמן, מביא הרבה שקט מאחורה תוך כדי חילוץ כדורים ועזרה להגנה ,חילוץ כדורים והפיכתם למתרפצות, לצד באלאק לב הקישור. מיכאל באלאק: התחיל לא טוב, אבל ככל שהזמן עבר הפך באלאק להיות השחקן הדומיננטי בקישור הגרמני, כבש שער, היה מעורב בשער השלישי, תרם גם הגנתית, נמצא בכל מקום על המגרש. בסטייאן שווינשטייגר: המצטיין במשחק, שחקנה של באיירן שוב הוכיח למה הוא נחשב לשחקן שיוביל את גרמניה בשנים האחרונות, לא רק השער שהוא כבש, אלא חוש המנהיגות שהוא מגלה, ההברקות הטכניות שלו, הבנת המשחק ומה לא. ציון לשבח לשוויני. ברנרד שניידר: הקשר הוותיק הזה ממשיך להיות חלק בלתי נפרד מהקישור הגרמני, תורם הרבה ניסיון לנבחרת גם ברגעים הפחות קלים. בישל את השער של שוויני. מירוסלב קלוסה: כרגיל כוכבה של ברמן הוא אחד הכלים הכי מסוכנים שיש לגרמניה, אתמול פשוט חסר מזל, החמיץ מ"ס הזדמנויות ( בעיקר במחצית הראשונה), אבל בסה"כ אני לא חושב שלאף אחד יכולה להיות איזה טענה לקלוסה. לוקאס פודולסקי: הבטיח וקיים, אחרי ההרחקה מול גאורגיה במשחק הידידות הבטיח לדבר על המגרש וכך גם עשה. צמד שערים הרבה נוכחות וקילר אינסטניקט, פולדי חזר לעצמו.
כל מקום על המגרש :aaarofl: באלאק טוב (אין סיבה שלא יהיה) לא ברגעי האמת, פה אני לא חולק עליך. אם תגיד שהוא מגיע לרגעי האמת מול הנבחרות הגדולות, אז אני פשוט אביא לך רשימת משחקים מלאה של השנתיים האחרונות.
סלע, אני מתאפק לא למחוק לך ... אתה כמו ילד קטן לפעמים. באלאק היה אתמול טוב הגנתית והתקפית, זה בשבילי על כל המגרש. לך תראה את המחשק שוב. חאלס סלע
ראיתי את המשחק, ושוב, הוא היה סביר ביותר. וכמו שאמרתי, אין סיבה שהוא לא יהיה סביר מול נבחרות בדרג הזה. באלאק לרוב טוב במשחקים מול נבחרות כאלו, או קבוצות כמו מיינץ, בילפלד, קלן וכו.. מעולם לא נאמר כאן אחרת. אבל הטענה נגד באלאק היא הקיפאון במשחקים הגדולים. 4 שנים בבאיירן הוא נעלם בליגת האלופות (הגול מול מילאן היה מפתיע מאוד, וגם אז הוא שיחק לא טוב במשחק). למונדיאל הוא לא הגיע, וגם ליורו שלפניו. לא חסר לי שחקנים בנבחרת שיקחו אותי כל הדרך לטורניר ב 2008, אבל בטורניר זו אופרה שבאלאק לא יודע לנגן בה. *אוריטוטי, תרגיש חופשי לכתוב הודעות, אבל לא ספאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ראיתי את המשחק אתמול. היה משחק מצויין. במיוחד במחצית הראשונה. המחצית השניה ב 3:0 גרמניה הייתה קצת יותר רגועה ולכן היכולת הפחות טובה אבל ברגע שהסלובקים הבקיעו את השער שלהם אז גרמניה שוב התעוררה ושוב חזרה לשלוט לחלוטין במשחק. הסלובקים במצב וחצי שגם הוא מהרחקה לא טובה של להמאן שהביא לעונשין שהביא לגול. חוץ מזה הוא נורא השתעמם. אני לא מבין את הויכוח שלכם על באלאק. אתמול הוא היה טוב מאוד (כמו כל הקישור הגרמני), למרות שהוא התחיל את המשחק בצורה שאנחנו לא אוהבים שהוא משחק (בעיטה מיותרת מרחוק כשהוא היה צריך להכניס את לאם לתוך ה - 16 לגול) אבל הוא התעשת וחזר לשחק ביחד עם כולם. גול מצויין שלו, שנובע מתנועה נכונה שלו פנימה, שאותה כמובן קרא פיליפ לאם בצורה נהדרת והניח לו את הכדור על הראש. ראינו הרבה גולים כאלה בבאיירן בשנה שנתיים האחרונות. שניידר לא בישל לאף אחד שום גול. הוא הכניס (בצורה נהדרת) את הכדור לקלוזה שמימנו קלוזה בישל את הגול הראשון. שניידר כרגיל נהדר. רק שהוא קיבל בדקה 70 בערך מכה בראש ואחרי זה קצת איבד את המקום/ריכוז - עד שהוחלף. חוצמזה שתי בעיטות נהדרות שלו שכמעט נכנסו. שוויני שוב המצטיין של המשחק לדעתי. רק לראות איך הוא מוסר לקלוזה בדיוק בתיזמון הנכון למתפרצת שהביאה לרביעי. תענוג. איזה בעיטה בשמאל בשער. איזה שחקן. הופעה 40 בנבחרת ושער 13 שלו והוא בסה"כ בן 22. חבל שבבאיירן הוא לא מקבל את אותו החופש כמו בנבחרת. קולזה היה מצויין, אבל אני חושש שההחטאות שלו לא ממש מקריות. הוא החטיא כאלה גם נגד צ'לסי וגם עוד כמה בליגה. נראה שהוא קצת חלוד בסיומת. חוץ מזה - משחק מצויין שלו. ולא לשכוח. לפני שנה וחודש (בערך) הפסדנו שם 2:0. בכלל - לראות את המשחק הזה אחרי התצוגה של האנגלים. זה בכלל כיף. גם הקצב של המשחק היה מהיר פי שניים מזה של קרואטיה אנגליה.
סלע, מגליון ההערכה של ה"קיקר" : קש, תאכל קש! למי שלא הבין הנה התירגום: השף האבסולוטי במגרש והשחקן שדרכו כל מסירות עברו בקישור. ניצל באופן אפקטיבי את השטחים הריקים וכבש שער מ"ס 34 במדי הנבחרת ובכך עלה למקום 8 בטבלת הכובשים בכל הזמנים של הנבחרת הגרמנית, הבעיטה שלו מרחוק בדקה ה36 הובילה ל 0-3 . זכה לציון 2 ש 1 זה הכי גבוה. שאר הציונים : להמאן : 4 פריץ: 3.5 א.פרידריש: 3 מ.פרידריש: 3 לאם: 2.5 פרינגס: 2 באלאק : 2 שניידר: 3 שוויני: 2 קלוסה 2.5 פולדי :1 פודלסקי כעבור נבחר על ידי ה"קיקר" למצטיין במשחק.
היכולת הנהדרת של פודולסקי בנבחרת (מנגד לרעה יחסית בליגה) היא תוצאה ישירה לנוחות שיש לחלוצים שמשחקים ליד באלאק ולא פחות לפרטנר הכי נוח שחלוץ יכול רק לבקש- קלוזה. ובקשה: אתם, דוברי הגרמנית או אחרים, בטוח גולשים בפורומים גרמנים, אולי יש שם קישורים להורדה של משחקי הנבחרת במלואם כמו זה נגד סלובקיה. ואולי גם משחקי הבונדסליגה.... אשמח לקישורים.
אני מתחיל להתעייף לירן, למרות שזה נושא משעשע. לבאלאק אין הרבה בעיה של יכולת מול החלשות כמו שכולם היו טובים במשחק האחרון, ולא רק הוא. המטרה שלו כ"מנהיג" זה להיות טוב במשחקים המכריעים מול יריבים גדולים, שזה המקום שהוא תמיד תמיד לא סיפק את הסחורה, ובמילה אחרת - קפא. תמיד אמרנו גם בבאיירן שהוא מצויין בליגה, ורע באירופה. הוא יקבל את ההזדמנות לשנות תדמית אחרי כמה שנים חלשות לא מול סן מרינו סלובקיה או פרוסמות' אלא לבלוט סוף סוף במשחקים הגדולים מול צ'כיה וארסנל הבאים לטובה. שיהיה לו בהצלחה.
סלע אני לא בטוח שבהצלחה הזה שלך בא מכל הלב. רגע הגדולה שלו מימי באייר לברקוזן לא נחשבים עבורך? בטח לא שכחת לאן הוא סחב את הקבוצה הזו.