נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Dec 6, 2005.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ואולי המדיה יתחילו לעשות את רצח האופי הראוי לבאלאק. בוא נגיד שהם כבר בכיוון הנכון, ואם לא הם, אז התקשורת האנגלית כבר רואים מה הגיע לליגה שלהם.

2. אפנברג Member

בגרמניה ישנה ציפייה לחגיגת שערים מחר מול סן מרינו, המדורגת 191 בעולם מתוך 197 נבחרות, עם יחס שערים 143:4. יש כבר מי שמזכיר את הנצחון הגבוה ביותר של גרמניה אי פעם: 0:16 על רוסיה ב-1912... הלוואי וקלוזה ופולדי יחגגו מחר.

3. bayer04 Member

לא צריך להגזים ולהגיע למספרים כאלה אסטרונומיים, אבל לגרמניה בהחלט יש סיכוי להגיע ל-6 עד 8 שערים במשחק. תלוי כמה טוב היא תנצל את המצבים.

תוצאה של 7-0 תספק אותי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא אופייני לצאת ביהירות כזו על התוצאה בפורום שלנו. אני מבקש אם אפשר להפסיק לעשות כן. תודה.

5. Ampelmann Member

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עם כבר בבילד עסקינן, אז ההרכב של הנבחרת לפי הבילד בלי שינוי גדול למעט ברובסקי במקום שוויני בהרכב הראשון היום בערב. גרמניה עולים עם ההרכב החזק ביותר בלי כל זילזול ביריב.

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/09/06/deutschland-sanmarino-titan/aufstellung-gross.Xxx

7. אבו Member

מה עם מצלדר ומרטסקר? פצועים?

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.

מישהו יכול להבין למה בורובסקי משחק במקום שוויני (שהיה אחד היותר טובים במשחק נגד אירלנד)?

ואליך קייזר (לא יודע איך לא ראיתי את זה). לאם שיחק מגן ימני גם נגד שבדיה בגלל שארנה פרידריך נאלץ לשחק כבלם (עקב הפציעות). לאם יחזור שמאלה מיד כשיתאפשר.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מאמין שהוא רוצה ביינסן שחקן הרכב. ייתכן שאני טועה בגדול, אבל נדע רק אחרי החזרה למגרשים של הפצועים.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא רוצה בינסן כשחקן הרכב זה אומר שא. פרידריך יאבד את המקום (לאם הוא אחד הראשונים בהרכב - אחרי חבר שלך באלאק ולהמן) ואני דווקא חושב שא. פרידריך מאוד מוארך.
    בכל מקרה יש לנו צרות טובות. עודף מגינים ובלמים.

11. אפנברג Member

באמת שאתה משגע אותי לפעמים, קייזר: אם נגד סן מרינו לא נצפה לחגיגת שערים אז מול מי כן?... דקה 56 וכבר 0:7 לנו. יאללה, לשבור השיא מ-1912 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. bayer04 Member

נו אדון סלע, אני חושב שהייתי צנוע בזה שרציתי רק 7-0 לא?
    באמת חשבת שננצח פחות מזה?

עריכה: נו טוב, ל-11 בטח לא ציפיתי, אבל אני חייב להגיד שיש לנו נבחרת עם ההתקפה אולי הטובה בעולם. ואני לא אומר את זה רק על סמך 11 השערים עד כה, אני אומר את זה על סמך המונדיאל האחרון, ובכלל- שחקני ההתקפה הם פשוט כישרון ענק אחד אחד. גרמניה נבחרת מצויינת. כל הכבוד.

עריכה נוספת: 12 , 13 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Sep 6, 2006
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרה הרגע משהו מצחיק, גרמניה קיבלה פנדל ולהאמן הלך לבעוט, שחקני סן מרינו (בצדק מוחלט!) ביקשו ממנו לא לרדת לרמה הזאת ולהאמן בספורטיביות חזר לשערו. באמת לא יפה מצידה של גרמניה, מינימום כבוד. אבל בסה"כ חבל שיש בכלל משחקים כאלה במסגרת רצינית כזאת, סן מרינו פשוט לא ברמה של ליגה ראשונה כמעט בכל מדינה באירופה שלא לדבר על כדורגל בינלאומי.

14. bayer04 Member

פשוט לא ייאמן, איזה תוצאה אסטרונומית.
    אפילו שזאת סן מרינו, לא ציפיתי לחגיגה כזו של שערים.
    באמת כל הכבוד לגרמניה, ואני בדעה שאסור לרחם על יריבה. בכל משחק צריך להוציא את כל התותחים החוצה, ולגמור את היריבה עד טיפת הזיעה האחרונה.

יפה, רק שימשיך כך.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פששש פשוט מדהים.

ככה גרמניה צריכה להראות, חסרת רחמים, קשוחה, דורסת בלי להסתכל לאחור. תוצאה מדהימה בלי שום קשר ליריבה, אני זוכר הרבה נבחרות שבקושי מנצחות נבחרות חלשות 3-0. תראו את שבדיה שניצחה את ליכטנשטיין 3-1...

13-0... תוצאה אדירה, פודולסקי כיכב עם רביעייה, כל הכבוד.