בבאיירן לאם בשמאל ולל בימין. בנבחרת לאם בימין כי אין מישהו אחר ראוי, עכשיו יש והגיע הזמן שיוגי יזמין אותו גם אם יחמם ספסל בהתחלה, לפחות זה.
וסטרמאן, פנדר, לל ויאנסן צריכים לקבל את המיקום בהרכב בתור מגן ימני או שמאלי, כאשר לאם מקבל בטוח את מקומו בהרכב באחד מן הצדדים. שוב, סוגית השוער מדאיגה אותי, לאהמן שוב לא משחק ולא מקבל הזדמנויות בארסנל, ומאידך אדלר, נוייר, רוסט נותנים הצגות מרשימות בהחלט וראויים להיות עם אפודת השוער הראשון.
למה להמן מדאיג אותך? ראיתי את המשחק אתמול והוא לא היה אשם באף אחד מהגולים שהקבוצה שלו ספגה נגד ליברפול.
להמן שוער נהדר. גם רביעייה ברשת שלו לא תפיל אותי מדעתי. זה השוער שחייב לעמוד בין הקורות של נבחרת גרמניה לפחות ליורו הקרוב. שוער עם ניסיון, עם אגרסיביות ברחבת ה-16 - זה בדיוק מה שנבחרת גרמנית צריכה לקראת טורנירים גדולים. מה שכן, אחרי היורו צריך כבר להכשיר שוערים צעירים (לדוגמת נוייר או אדלר) בהרבה משחקי אימון נגד נבחרת גדולות גם, לקראת מונדיאל 2010.
נדב, ובכלל כולם, מאוחר מדי להחליף שוער, זה היה צריך להיעשות מזמן. ואני אומר את זה בהנחה (שברור לי בעצם שזה לא יקרה) שקאן לא יזומן בחזרה ויקבל את האפודה הראשונה, כי הוא בעצם השוער היחיד בעל הניסיון מלבד להמאן.
איך אני יודע? להאמן הרבה במהלך השנים שהוא שוער שאפשר לסמוך עליו. הוא לא שכח את זה פתאום, הוא שוער עם ניסיון, שוער שמקנה ביטחון לשחקנים. כולנו זוכרים ימים גדולים שלו, זה שהוא כרגע על הספסל לא אומר שהוא פתאום שכח לעמוד בין הקורות.
והוא בן 38 שלא הצליח לשמור על כושרו בגיל זה, לכן מאמנו בארסנל ארסן ונגר מושיב אותו במשך עונה שלמה על הספסל. ירידה שכזאת בכמות המשחקים גומרת טוטאלית על קריירה של שחקן בגיל כה מתקדם ואף צעירים יותר לא הצליחו לצאת מעונה שלמה ללא כדורגל. מה שכן, מסכים עם 'אולי' שאמר שזה כבר מאוחר מידי. יוגי פיספס את הרכבת. אי אפשר להכניס שוער ישר לתוך היורו בלי חצי שנה עד שנה של משחקי חפיפה כדי לצבור ביטחון במעמד הגדול. נתקענו עם שוער זקן שהיה פעם שוער גדול. לא להיות יותר מידי אופטימים.
גם ספ מאייר היה כזה במשך שנים. היית רוצה שהוא יעמוד ביורו הקרוב? ועדיין לא ענית על השאלה שלי. איך אתה יודע שלהמן מצויין. לא איך אתה יודע שהוא היה מצויין, זה גם אני יודע.
גם במשחקים הבודדים שהוא שיחק העונה (להוציא את המשחק האחרון- כי זאת הייתה פשטו פריצות בהגנת ארסנל) הוא הראה תצוגות יפות. בנבחרת הוא עדיין מראה שהוא ראוי להיות השוער הראשון של גרמניה. מעבר לזה ברור שאין הוכחות. אני בטח לא יושב ביציעים של ארסנל יום יום באימונים שלה ורואה אותו עוצר כדורים.
הבנתי שאלמוניה נפצע ביד. עכשיו צריך לפצוע אותו ביד השניה וזה יהיה מושלם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
Sorry but i cant understand it, we have Rene Adler from Bayer Leverkusen, Manuel Neuer from Schalke 04, Frank Rost from Hamburger SV and we also have Robert Enke from Hannover 96. I think that those goal keepers are better from Lahmann.