גם אני, רק אחרי שכתבתי את הדיעה שלי לגבי הסגל, ובמיוחד אחרי המשחק של אתמול, חשבתי שאולי זמנו של שניידר קצת עבר. ישנן לא מעט אופציות, אבל אף אחת לא תוכל לתת את מה ששניידר מסוגל, חוץ מאחת פאול פראייר. הוא היחידי שיודע לשחק בצד ימין ויודע לעשות את זה בצורה ששניידר עושה. גם אתמול בגול של לברקוזן הוא נתן בדיוק מסירה אה לה שניידר. אני הייתי מזמין דווקא אותו כדי לבדוק את האפשרות.
ובהמשך למה שכתבתי למעלה אז כמובן שהאופציה הכי טובה היא טרוכו שנמצא בעונה מצויינת. מעבר לזה, אם מה שלירן הביא יהיה ההרכב אז יש לי עם זה שתי בעיות. הראשונה כמובן היא השוער. השניה היא הקישור. זה קישור לא טוב. אין לנו אף קשר הגנתי בהרכב וזה רע מאוד. עם כל הכבוד להיצלספרגר הוא גם לא קשר הגנתי וגם בעטנה בינונית ומטה. במקומו חייב לשחק רולפס שנמצא בעונה טובה והיום הוא הקשר ההגנתי הכי טוב (אולי יחד עם ג'ונס וארנסט). וכמו שאמרתי, נכון להיום גם שניידר לא צריך לפתוח.
אני חושב שג'ונס יותר מתאים מרולפס להרכב הראשון, הוא בעונה אדירה, והנה היום הוא גם כובש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ווסטרמן היום נהדר במרכז ההגנה, לטעמי עדיף על פרידריך.
לא הייתי מהסס לו לרגע לתת לווסטרמאן את המקום בהרכב במקומו של אדון פרידריש שאותי לא מרשים כלל. ווסטרמאן בעונה סופר מצויינת, מציג יכולות הגנה נהדרות ויוגי צריך לחשוב על זה טוב טוב לפני שהוא מחליט. לגבי השוער, מה נאמר ומה נגיד, מסתמן שלאהמן בכל זאת יהיה השוער הראשון ביורו וחבל, כי יש ארבעה שוערים בגרמניה העונה שעושים עבודה נפלאה: קאן, אדלר, נוייר ורוסט.
האמת שיוגי אמר לא מזמן שהוא נותן ללהמן צ'אנס נגד שוויץ ואם הוא יציג יכולת באיזור של מה שהוא הפגין נגד אוסטריה אז הם יחשבו טוב טוב על לשים מישהו אחר במקומו.
אז כמו ששיערתי ההרכב הראשון של הנבחרת לא כולל את ווסטרמן, רולפס או קיסלינג. מה שכן לעומת התחזית שלי ארנה פרידריך האוברייטד פותח בעמדת הבלם על חשבונו של מנואל. ההרכב : להאמן - לאם, א.פרידריך, מרטסקר, יינסן - היצלספרגר,באלאק - שווינשטייגר, שניידר - גומז, קלוזה. ההרכב של השווצרים: בנגליו - אגימן, סנדרוס, ברמי, ספישר - פרננז, אינלר - לישטשטיינר, ברנטה - האקן יקין - פריי ...
לצערי אני לא אוכל לצפות במשחק, מכיוון שמחר מוקדם בבוקר אני נוסע לפולין (במסגרת המסע לפולין עם המשלחת הבית-ספרית), ואפילו לצפות במלון אני לא אוכל כנראה, אלא אם כן נגיע אליו מוקדם ובתקווה שאני אמצא ערוץ שמשדר את המשחק. אני מקווה להופעה טובה של הנבחרת, וכבר ביקשתי מחבר שישלח לי SMS עם תוצאת המשחק. ובכל מצב ובכל מקום- !AUF GEHTS DEUTSCHLAND
אני לא מאמין שלהמן ממשיך להיות השוער הראשון שלכם... לב לא הצהיר שהוא יעמוד בשער אך ורק אם הוא יעמוד בשערה של ארסנל? יכול להיות שהוא מתהפך כמו חביתה? נ.ב. Olli, תבלה בפולין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני חושב שנסיון וותק לצד חידוש ורעננות משחק פה תפקיד חשוב אצל לב. להאמן,פרידריש,שניידר וקלוזה לצד יינסן,להאם,מרטזקר,היצלספרגר,שווייני וגומז