נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

1. SeRgInHo Member

תערוך אחי..

2. rami87 Member

עוד מישהו שקיבל זימון למחנה המוזר הזה הוא המגן השמאלי של באיירן פיליפ לאם. לאם לא הופיע בנבחרת עוד מימיו בשטוטגארט, ואני זוכר אותו בפעם האחרונה נגד תאילנד. או 5-1 או 5-2, לא זוכר בדיוק.
    בכל אופן הוא יכול לעזור לגרמניה שעשתה בהעדרו נסיונות עם שחקנים כמו סינקביץ' בצד שמאל של ההגנה.
    הרבה זמן כנראה אני לא אשכח את איבוד הכדור של פביאן ארנסט נגד הולנד באגף שמאל של ההגנה של גרמניה, שהפך לשער השוויון של ואן ניסטלרוי, ודיכא את הנבחרת לשער הטורניר הזה (יורו 2004). צריך מגן שמאלי. בכלל צריך שחקני קו אחורי טובים, רק על סמך זה גרמניה תצליח להציג הרכב חזק שיוכל להיות משהו במונדיאל הזה.

3. Arsenal fan Member

להמן העונה השחקן הטוב ביותר בארסנל, כמה מוזר שזה ישמע, אבל כן. הוא השחקן המצטיין עד כה.
    להמן מציל אותנו משחק אחרי משחק מהפסדים נוספים שהיו גוררים את ארסנל למרכז הטבלה, אני לא יודע מה יכולתיו של קאן העונה, לא ראיתי אותו מספיק, אבל ברור לי שקאן יהיה השוער הראשון.
    לאב דווקא בגלל יכולות, בגלל המעמד בעיקר, הניסיון בשער של הנבחרת, המנהיגות.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי לא קאן ולא למהן צרכים לעמוד בשער..
    טימו הילבנדרד השוער המצויין של שטוטגארט, הוא לדעתי צריך לעמוד בין הקורות במונדיאל הקרוב !
    הוא שוער מוכשר והכי חשוב יציב.
    לדעתי קלינסמן יעשה בשכל אם יחליט להציב אותו בשער.

5. rami87 Member

כן, תפוס ילד שעדיין יש לו חלב על השפתיים, עם הופעות בודדות בנבחרת, וניסיון בינלאומי זעום ביותר ברמות הגבוהות ביותר (8 משחקים בליגת האלופות) ותן לו את התפקיד הכי חשוב בנבחרת גרמניה, במודיאל הכי חשוב שלה ב-32 שנה האחרונות. צעד מאוד חכם.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חלב על השפתיים??
    טימו אחד השוערים הכי טובים בגרמניה, את הניסון של קאן אין לו, אבל זה לא מוריד ממעמדו לדעתי.
    בכל אופן הילדבראנד בכלל לא אופציה, או להמאן או קאן שזוכה לעדיפות( וגם יהיה השוער הראשון) יעמדו בשער. טימו יחכה למונדיאל הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

7. SeRgInHo Member

חלב על שפתיים?חח הוא כבר בן 27..עבר כבר הרבה דברים בכדורגל..
    מונדיאל הבא הוא כבר בן 31. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

8. rami87 Member

את הניסיון של קאן אין לו. אפילו את הניסיון של להמאן אין לו.
    כמו שמיקה האקינן לא הפך לאחד הגדולים בכל הזמנים בגלל שלידו היה שומאכר. כמו שקארל מלון סיים בלי טבעת אליפות בגלל שלידו היה מייקל ג'ורדן. ככה גם טימו הילדברנד לא הפך לאחד השוערים המשמעותיים בכדורגל הגרמני הבינלאומי כי לידו היה אוליבר קאן.
    תתפלאו, אבל עם מאמן שיפרגן לו, קאן יכול להיות השוער גם ביורו 2008.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.dfb.de/newsimg/7043.Xxx
    הגביע החדש הוצג (יורו 2008)

ההגרלה של גרמניה קשה קשה קשה.

בית ד':

צ'כיה
    גרמניה
    סולובקיה
    אירלנד
    וואילס
    קפריסין
    סן מרינו

אירלנד קבוצה חזקה ולא מתאימה לקבוצת דיאוג 4. היא וסלובקיה בהחלט מכשול רציני ולא צפוי. וכל זה עוד לפני שדיברנו על צ'כיה, שבמקרה הזה היה ברור שהמדורגת ראשונה עשויה להיות חזקה באופן נורמלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/06
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בית לא קל אומנם, אבל הגרמנים מבסוטים.
    ללא שום צל של ספק גרמניה היא הפיבוריטת לעלות, וכל זה למרות צ'כיה.
    צ'כיה של אחרי עידן נדבד\פובורסקי וגו היא נבחרת בשלב בניה, במונדיאל נראה אותם בפעם האחרונה במתכונת זאת.
    ברור שעם רוסיצקי,קולר( אם יהיה),בארוש וצ'ך יש להם בסיס טוב, אבל הנבחרת הגרמנית באחד על אחד עולה עליהם.

http://photodb.kicker.de/photodb/news/large/326971.Xxx
    יורגן קלינסמן ואוטו רהאגל בהגרלה, קלינסמן קיווה להיפגש עם רהאגל, יאלץ להתפשר על רוסיצקי

תגובות להגרלה עדיין לא יצאו, אבל קלינסמן נראה מחוייך ומרוצה, תגובות בהמשך.

11. erhxympt Member

לפניי שבכלל מדברים על היורו יש לגרמנים משימה הרבה יותר חשובה

12. Marcelinho Member

הגרלה קשה מאוד, אני בטוח שקליסנמן היה מעדיף את ישראל על פני אירלנד כנבחרת דרג 4... סלובקיה גם לא פראיירית וכבר ניצחה את נבחרת גרמניה השנה 2-1 במשחק ידידות, אבל אני לא מאמין שתהווה מכשול. צ'כיה לעומתה נבחרת חזקה שיהיה קשה לנצח, למרות שהם יהיו בלי נדבנד וקולר ככל הנראה...

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/06
  13. Marcelinho Member

קלינסמן: "אני מרוצה מההגרלה"

נבחרת גרמניה, שהוגרלה ביחד עם צ'כיה, אירלנד, סלובקיה, ויילס, קפריסין וסן מרינו התבטא ואמר שהוא מרוצה ההגרלה שהוגרלה לנבחרתו. קלינסמן רואה את נבחרתו עוברת שלב ומעפילה מקבוצה 4, בדרך ליורו בשוויץ ואוסטריה.

"אני מרוצה מאוד מההגרלה, במיוחד מנקודת המבט של טיול במקומות שונים" אמר המאמן הגרמני. "הבית מאוזן ומלא בנבחרות לא רעות, מה שאומר שנאלץ להיזהר מכל משחק, אבל עם זאת זה בית שאנחנו יכולים בהחלט להעפיל ממנו. אם נעלה ליורו, יהיה לנו יתרון גדול מבחינת האווירה. 80% מהקהל במשחקינו לבטח יהיה גרמני, ככה שזה יהיה עוד טורניר ביתי בשבילנו". הוסיף קלינסמן.

14. רפאל Member

אנגליה - ישראל, אני לא יודע את מי אני יותר שונא...
    עם גרמניה הכל פתוח.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

על מה בדיוק מאושרים בגרמניה מן ההגרלה? לדעתי הבית שהגרמנים קיבלו אחרי הבית של איטליה הוא בית מוות לא קטן. נכון שצ'כיה תאבד שחקנים גדולים כמו קולר ונדבד אחרי המונדיאל הקרוב אבל עדיין רוזיצקי, יאנקלובסקי וצעירים כשרונים אחרים עם מנטליות צ'כית קשוחה עדיין יהוו מכשול לא קטן לגרמניה שלא מציגה כזה כדורגל גדול. בנוסף יש את אירלנד המצויינת, סלובקיה שעשתה בעיות ליריבות במוקדמות המונדיאל.

לגרמניה הולך להיות מאוד קשה במוקדמות הללו, לעלות היא כנראה תעלה אבל עם הם יגיעו למשחקים עם הזחיחות הזו שכך אני מתרשם מהם הם ייפגעו אבל מה אני מדבר על זה עכשיו שיש מונדיאל עוד כמה חודשים.