נבחרת אוקראינה: אין כמו בבית?

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Captain Canada, ‏27/5/12.

1. Milevskiy Member

לצערי הרב אני לא אוכל לענות לך על השאלה לגבי מידת השתלבותו של חוסייב בעמדת המגן הימני, כי כמו שאמרתי ראיתי את המשחק בחצי עין ולא ממש התעמקתי.
    אתה בטח יודע שעמדת המגן הימני לא זרה לו, ולפי דעתי הוא גם ישחק בטורניר בעמדה הזאת, ובגדול אם יש מישהו שכן אפשר לסמוך עליו שלא יאבד את הראש זה הוא.
    ולגבי שבה - אני גם מאמין שהשיקולים של המאמן לגביו מקצועיים, אבל עם איך שורונין נראה גם בגיל 40 ועם רגל קשורה שבה יוכל לתרום יותר.

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידוע לי שחוסייב מסוגל לאייש גם את עמדת המגן הימני, אך יש לזכור כי בדינמו קייב (ממה שיצא לי לראות, לפחות) מיעטו לשבץ אותו שם, כיוון שסיומין ההגנתי לא היה נלהב להפקיד את מלאכת ההגנה ברגליו של שחקן אשר תפקידו הטבעי ממוקם בפוזיציה קדמית בהרבה. עם זאת, בהנחה שבלוחין, מאמן אשר ידוע בגישתו ההתקפית, לא ירתע מכך - עושה רושם ש"הילד הנצחי" אכן יקבל את הקרדיט בצד ימין של ההגנה. אני חייב להודות שאגף ימני המורכב מחוסייב וקונופליאנקה נשמע כתרחיש מגרה במיוחד...

3. U&U Member

יהיה מעניין. אני חושב שיש להם סיכוי להפתיע ולעלות מהמקום השני.

4. Milevskiy Member

בגרמניה נערך משחק ידידות בין אוקראינה לטורקיה, תוצאה במחצית 1-0 לטורקים.
    טורקיה אגב מרגישים בבית לכל דבר כשתשעים וחמש אחוז מהקהל בערך הם טורקים ולמען האמת מייצרים גם אווירה טובה מאוד.

עריכה: נגמר המשחק, הטורקים ניצחו 2-0.
    אוקראינה הציגה עד עכשיו את המשחק הכי גרוע שלה מבין שלושת משחקי ההכנה.
    בשער הראשון כרגיל ההגנה מחלקת מתנות, שלושה שחקנים אוקראינים לא הצליחו להבין מי יקח את השחקן הטורקי ופשוט ליוו אותו כמעט עד השער.
    בשער השני האוקראינים תירגלו יציאה לנבדל, אני ממליץ לנסות את זה קצת יותר טוב כי שלושה טורקים נשארו לבד מול השוער.(ונדמה לי שהיה נבדל באמת, אבל צריך לראות הילוך חוזר שוב)
    ההתקפה היום הייתה אנמית לחלוטית, מילבסקי ודביץ' התאמצו, אבל כשאף אחד לא בא לעזור לך הסיכוי שלך להבקיע זה רק בחימום שלפני המשחק.
    במהלך כל המשחק האוקראינים אולי בעטו שלוש פעמים לשער, הכי קרוב היה שבצ'נקו שנכנס בתחילת המחצית השנייה והדביק כדור למשקוף(לפני 4 שנים אני בטוח שזה היה נכנס).
    בקיצור - משחק המפתח מול שוודיה, השוודים עדיפים כרגע, והדבר היחידי כרגע שיכול לגרום לי להיות אופטימי זה התמיכה של הקהל הביתי בקייב.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/12
  5. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילבסקי,

על פי ההרכב שהעלה בלוחין (אשר כלל מספר לא מבוטל של שחקני משנה, כדוגמת בוטקו, חרמאש ואלייב - וכן סבל מחסרונו של טימושצ'וק), עושה רושם שהנבחרת ראתה בהתמודדות עם טורקיה הזדמנות להעניק מנוחה לברגים המשמעותיים; לכן, לא הייתי מתייחס לאנמיות ההתקפית בכובד ראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/12
  6. Milevskiy Member

לפי כתבה שיש בספורט 5 יש וירוס שמספר שחקנים חלו בו וכנראה שזאת הסיבה שאתמול עלה ההרכב השני,
    קצת מטריד האמת, אני מקווה שעד המשחק הראשון כולם יבריאו.
    באוקראינה מפרסמים שהנשיא של ההתאחדות הבטיח לשחקנים מענקים בגובה שני מיליון יורו אם יעברו את שלב הבתים, ושלוש מיליון במקרה של הגעה לגמר, נו טוב..זה גם מוטיבציה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Ice Cream חסה

תומר, אולח? ייבחן? אולקסנדר? אתה באמת משתף פעולה עם הבדיחה הזו?

לפי כל מה שאתם מתארים נבחרת אוקראינה באמת בקאנטים וקשה לי לראות אותה מוציאה משהו לאור הבית הקשה שלה והשובע והדעיכה של רוב שחקניה (גם אלייב שייך לקטגוריה הזו).
    ולגבי מחר- כל חולי הוירוס החלימו?

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כך הוגים את השמות בשפה האוקראינית. תתמודד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

אכן. יתרה מזאת, טימושצ'וק ו-וורונין אף צפויים לפתוח בהרכב.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/12
  10. Milevskiy Member

איזה חיוך על הפנים יש לי אחרי אתמול אין דברים כאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    האוקראינים שיחררו הרבה לחץ אתמול, הם רצו להוכיח מבחינה מקצועית שמגיע להם להיות שם וגם בתור מדינה מארחת שקצת נדחקה הצידה הם רצו להראות שהם גם חלק מהחגיגה הזאת ואת שני הדברים הם עשו על הצד הטוב ביותר.
    כל השחקנים נתנו את התחת אתמול, הרבה זמן לא ראיתי אותם ככה והפעם אפילו המזל היה איתם כי השיוויון של השוודים היה באוויר.
    עכשיו יש להם שני משחקים בדונייצק, קצת מבאס שזה שם כי אם לא קוראים לך שחטאר אז הקהל לא מגיע למשחקים(פלייאוף עלייה למונדיאל מול יוון ואיצטדיון חצי ריק) אבל אחרי החגיגה של אתמול אני מקווה שגם זה ישתנה.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

דונצק לא אזור של דוברי רוסית בעיקר?

12. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט: העיר מרוחקת עשרות בודדות של קילומטרים מהגבול עם השכנה הגדולה. אי לכך, אין זה פלא שכמחצית מאוכלוסייתה מורכבת מרוסים (גם האוקראינים אשר מתגוררים שם נבדלים באספקטים רבים מהאוקראינים של קייב או מהאוקראינים של לביב). בכל אופן, עם כל הצער שבדבר, מסופקני אם ההגעה של הנבחרת לדונבאס ארינה תוציא את תושבי דונייצק לרחובות (על הטירוף שהיה אתמול בקייב אי אפשר בכלל לפנטז); אחרי הכל, אלו אותם תושבים אשר מעוניינים בסיפוח עם רוסיה...

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/12
  13. Der Rotbart Member

שבצ'נקו סוחב פציעה משני המשחקים האחרונים לא התאמן היום ונמצא בספק למשחק ביום שלישי מול אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx