תקציב הרכש של וויגאן לא עולה על 20-25 מיליון שקל גג ברפרוף מהיר של כתבה עליהם בסוויס ראמבל, מה ההבדל הגדול בין זה למכבי ת"א? ואתה אומר לי שלהשאיר קבוצה עם תקציב כזה כמה שנים ברציפות בפריימרליג זה לא סיפור? ואברטון, מבחינת סדר גודל באנגליה, לא כל כך שונה מנאפולי באיטליה. מועדון עם לא מעט אוהדים יחסית, תארים יש הרבה יותר מנאפולי לשם השוואה והיא בשנים האחרונות מגיעה לאירופה בד"כ.
לדעתי נאפולי לא אמורה להתפשר על ההצעה הנוכחית- 35 מיליון ליש"ט (40 מ' יורו) ודז'קו תמורת קבאני. סעיף השחרור של קבאני עומד על 63 מיליון יורו, ולמרות שאני מאוד מעריך את דז'קו וסבור שהוא ירשים מאוד בנאפולי, אני לא חושב שהבוסני שווה סכום של 23 מ' יורו.
מישהו קורא איטלקית יכול לאשר את זה? OFFICIAL: Rafa Benitez signed a two-year contract with Napoli. Confirmed by president Aurelio De Laurentiis to Sky Italia -W. עכשיו קח איתך את טורס ותביא את קבאני...
השם המלא שלו זה Rafael "Rafa" Benítez Maudes. יש M, הכל בסדר. שיהיה לרפא הרבה בהצלחה. יש לו חומר לא רע בסגל גם אם לא יצליח להשאיר את קבאני (ובמצב כזה הוא בטח יוכל להשתמש בכסף כראות עיניו וזה חופש שרפא מאוד אוהב), אני מניח שהציפיות יחסית שפויות וכן יש פוטנציאל להצליח אפילו יותר ממה שמצארי השיג (בעיקר בזירה האירופית).
מסכים. חוץ מכך שהוא מתאים כמו כפפה לקבוצות כמו נאפולי, יש לו שם שמסוגל למשוך שחקנים רציניים מהעולם. יכול להיות ההבדל שיהפוך את נאפולי מקבוצה דרג ב' באירופה לקבוצה גדולה של ממש.
אף שחקן גדול לא יחתום בנאפולי ויוותר על מיליונים משכורת בסיטי/ריאל/צ'לסי רק בגלל שביגון אמר לו בטלפון שהוא יזכה לעבור ליד מראדונה פעמיים ביום. או שהיית סרקסטי (כן, זה עד כדי כך גרוע)?
לא ציטטתי את התגובה הנכונה - התכוונתי לבניטז. ולמרות שנאפולי לא עשירה, גם כשרונות צעירים רוצים להגיע לקבוצה עם מאמן מוכר יותר.
אה, אז הכל בסדר. במובן הזה אני חושב שאתה צודק. אבל עדיין, מקסימום יכול להיות שובר שיוויון במידה ונאפולי תציע סכום כסף דומה לזה שהציעה קבוצה שיש לה מאמן לא מוכר. בניטז לא עד כדי כך שם גדול.
הוא לא מוריניו ולא גווארדיולה, אבל הוא בלבל השני מבחינת השם שלו. בכל זאת, הוא מגיע בתור אלוף אירופה קטן והוא עדיין חי על הערב ההוא באיסטנבול. לקבוצה כמו נאפולי, שמעולם לא עמד בראשותה (בעבר הקרוב) מאמן מוכר (לקהל העולמי) על הקווים, זו הצהרת כוונות משמעותית בדרך למעלה. שמועות רצות על כך שהוא רוצה להביא את ראמירס איתו. כבר המוניטין מדבר.