מ.ס אשדוד והפתח תיקוואיות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏21/7/08.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מעניין גם מה הציפיות של ג'קי בן זקן והחבר'ה בהנהלה,
    השנה הם מסוגלים להאבק על כרטיס לאירופה, אין ספק על כך, אליפות הם לא יקחו, עם כל הכבוד, למרות שהם משחקים יפה ופתוח.

לדעתי, עם כל ההערכה שיש לי למועדון הזה, אני לא חושב שהוא יתקע יתד בצמרת הכדורגל הישראלי.
    כל זאת בהנחה שיעזבו לא מעט שחקנים, בין היתר גם המאמן, יוסי מזרחי, שאני מאמין שהוא יאמן את מכבי ת"א החל מהעונה הבאה, יש לי הרגשה כזו.
    בכל אופן, מ.ס אשדוד זה מועדון בינוני מאוד בקנה מידה של הכדורגל הישראלי,
    אף על פי ההצלחה העונה והכדורגל היצירתי, אני לא רואה את הקבוצה הזו ממשיכה שנים על גבי שנים להוות פקטור בצמרת הליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/1/09
  2. Gnus Avenue Member

לאשדוד חסר בלם ושוער. ברגע שהם מביאים בלם ושוער, הם יכולים לכוון למקומות 5-1

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני וזה נורא חבל. מדובר בקבוצה שגם במשחקים ה'לא מעניינים' מביאה לפחות 2,500 צופים למשחק בית ועוד מדובר בקבוצה שלא רק שעברה איחוד שהרחיק ממנה מספר אוהדים שעדיין שומרים אמונים להפועל אשדוד, אלא בקבוצה שמעולם לא זכתה בתואר. אם תיבנה שם קבוצה איכותית ויבנו שם אצטדיון חדש, לקבוצה הזו יש פוטנציאל להפוך ולהיות אימפריה. בטח כשלידה יש רק את הפועל באר שבע שיכולה לאיים עליה בדרום.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/09
  4. Raulito Madridista

משה אוחיון לא השתלב בבית"ר ירושלים. הוא לא קיבל כמעט צ'אנסים להוכיח את עצמו, וגם אם כן, הוא תופקד בעמדה אחורית יותר וזה לא הצד החזק שלו, והשנה, כשכולם כבויים, דיי קשה להצליח בבית"ר, אוחיון הגיע לקבוצה דיי שבעה. אוחיון איבד את חדוות המשחק שלו והוא לא שחקן שיכול להיכנס לרבע שעה ולעשות שינוי. אני חושב שהמהלך של אשדוד מצויין, גם כלכלית(היא הרוויחה עליו למעלה ממיליון שקל) וגם מקצועית - לברוך דגו תיהיה תחרות רצינית על המקום בהרכב. אני כבר צופה את הספסול הקרוב של דגו. אני גם מקווה לראות יותר את אמיר לביא, מדברים עליו ככישרון עצום, שרק האופי הבעייתי מונע ממנו לפרוץ קדימה. לאשדוד תמיד יהיה חלק התקפי משובח.

אתם צריכים להבין שזה לא יעזור - גם בעוד עשר שנים לאשדוד לא יהיה בלם רציני, וכנראה שגם שוער טוב היא לא תמצא(למה לעזאזל לא לקחת שוער צעיר שגילה יכולת טובה ולהאמין בו, בשביל מה כל הזרים הלא מוצלחים האלו כמו אדג'יי, שמוטולסקי והיו עוד). זו כאילו מסורת של המועדון. זה חרוט אצלה.
    גם ליוסי מזרחי יש חלק בזה, הוא מביא זרים לא טובים. לדעתי הוא לא מקדם מספיק את אשדוד ולא רואים בהכרח טביעת יד של מאמן, וחבל.
    אני לא רואה את אשדוד מסיימת העונה למעלה מהמקום החמישי. היא תישאר קבוצה צבעונית.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/09
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שלמועדון ספורט אשדוד נבנה גרעין אוהדים לא קטן שבשנה שעברה במשחקי ההישרדות פיצץ את האיצטדיון. מה גם שהשנה יש להם כל משחק לפחות 3,000 צופים משלהם שזה גם משהו בהתחשב שמדובר בק'בוצה קטנה.

בשביל שהמועדון ימשיך לגדול לדעתי אשדוד צריכה לזכות באיזשהו תואר וכן לבנות מגרש ראוי מאיצטדיון הי"א. קראתי על תוכניות לבנות מגרש חדש לא רואה את זה קורה...

6. מכבי.קריית גת Member

מסכים אם ראול בתור תושב העיר אשדוד ואחד שעוקב אחרי הקבוצה מאז ומעולם לאשדוד לא היה בלם טוב ובכלל ההגנה של אשדוד תמיד לא הייתה הצד החזק של המועדון הזה.
    באשדוד גדלו כישרונות גדולים כמו רביבו חזן אוחיון תורג'מן זריהן טלסניקוב ועוד אך כולם בתפקידים התקפים.
    יוסי מזרחי לא יודע להביא זרים ובכל שנה הוא מביאים בלמים ושוערים שמתברר שהם לא קשורים לענף אבל בדבר אחד מזרחי טוב וזה בלתרץ.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזרחי גם טוב בלאמן,ראינו מה קרה שהוא לא אימן באשדוד.

בכל מקרה אני חושב שבאשדוד היו עושים בשכל אם היו קונים רכש ישראלי לעמדות הבלם ולא מסתפקים בבלמים סוג ז' מחו"ל או בלמים ישראלים שלא הצליחו(ודראן וכו..).
    יחיאל כנראה ישוחרר ממכבי ת"א עונה הבאה ואשדוד יהיו חייבים לקחת אותו,הם יהיו חייבים גם להשאיל את מימון או קרופניק(תלוי מי נשחרר).
    בעמדת השוער,אם הם חכמים הם ילכו על אמיר אדרי בהשאלה לעונה הבאה.
    אבל הם חייבים,פשוט חייבים להפסיק להביא זרים זולים במחירים נמוכים ולא לבחון אותם.

8. Number 8 Member

בקיצור, ה-ג-נ-ה.
    אם רק לאשדוד הייתה הגנה ראוייה... החלק ההתקפי שלה פשוט מדהים, כמה יצירתיות, כמה חוזק, דוד רביבו, ברוך דגו, מקרייב, עידן שריקי, ועכשיו תוסיפו את משה אוחיון שיחזור להיות אותו שחקן שהיה בעונה שעברה באשדוד. החלק ההתקפי שלהם מצויין, אבל ההגנה היא זו שמפילה את אשדוד כל פעם מחדש. אין לי ספק שאם ההגנה הייתה יחסית טובה(לא צריך מושלמת, אבל לא שסופגת כל משחק 2-3 שערים), אשדוד הייתה רצה חזק חזק בצמרת.

9. Butragueño מנהלים

אשדוד קבוצה אתרקטיבית , קבוצה שמשחקת ונותנת לשחק . לפעמים זה בא לטובתה ולפעמים לרעתה .
    לדעתי אשדוד חייבת לכוון לחלק העליון של הטבלה (2-4) .
    ברגע שאדוד לא תמכור את מקרייב לקבוצות הצמרת האחרון או לחילופין קבוצה אירופאי, היא יכולה לבנות על שנה הבאה פוריה מאוד .

חוץ מזה , שאני ממש לא אובייקטיבי, אני פשוט לא רוצה לראות את מכבי פ"ת בפלג הגוף העליון של הטבלה .

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/09
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

צעירים חסרי מנוח
    המחאה נמשכת: אוהדי הפועל פתח תקווה לא נחים
    לרגע וממשיכים במחאתם נגד איש העסקים, מאיר שמיר.

היום הפגינו חמישה אוהדים בחניכת בית הכנסת אותו הקים שמיר בכפר אברהם,
    והביאו עימם שלטים עם פסוקים מהתנ"ך ביניהם: "הרצחת וגם ירשת".
    למקום הוזמנה ניידת משטרה שלא הצליחה להשתלט על אותם אוהדים בודדים שהתעקשו לא לעזוב את המקום.

http://img15.imageshack.us/img15/3227/10765844es9.Xxx
    אוהדי הפועל פ"ת. ממשיכים במחאה.

לאחרונה, כידוע, הפסיקו אוהדי פ"ת לעודד את הקבוצה במשחקים,
    וכמו כן תלו אלפי שלטים ברחבי העיר המאשימים את הנהלת הקבוצה בגזילת כספי ציבור.
    שחקני פ"ת כבר הביעו את מורת רוחם במשחק האחרון בבלומפילד מול מכבי תל אביב,
    על כך שהאוהדים לא מגיעים ללוות אותם וכי העידוד שלהם חסר להם מאוד והם ממשיכים לקוות כי למרות הכל העניין יגיע לסיומו בהקדם.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אלי מחפוד התפטר מאימון הפועל פ"ת

אלי מחפוד הודיע הבוקר לזאב זלצר על החלטתו להתפטר מתפקידו בהפועל פ"ת.
    כזכור, בימים האחרונים החליט בעלי המועדון, רונן אלעד, לקצץ בסמכויותיו של מחפוד,
    ששימש כמאמן הקבוצה, ולהפוך את זלצר, ששימש כמנהל מקצועי, לסמכות העליונה.

http://img17.imageshack.us/img17/623/5132145hc3.Xxx
    אלי מחפוד. לא קיבל את החלטותיו של אלעד והחליט להתפטר.

מחפוד בתגובה:"אינני יכול להמשיך במצב הנוכחי,
    אני מאמן כבר 14 שנה ולא אהיה עוזר מאמן, לא אתן שיפגעו בי, ולא אגיע כבר למשחק הקרוב בקרית שמונה."

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל מצידה של הפועל פתח תקווה. אני לא חושב שאלי מחפוד הייתה הבעיה שלהם. שמחתי לראות אותו בעונה שעברה מצליח לעשות מהפך בקבוצה, כשכל האוהדים היו מאחוריו. מעניין לראות מה יקרה עכשיו בקבוצה. לי נראה שזאב זלצר יקבל את תפקיד המאמן, אבל אני חושב שהוא יסרב.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני כמעט בטוח שזלצר ימשיך על הקווים עד סוף העונה, זלצר גם ככה כבר הפך למאמן השבוע, כך שאני לא חושב שזה משנה לו עם מחפוד לידו או לא. בקשר לעונה הבאה, אין לדעת.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חן עזריאל גמר את העונה

החלוץ, שרק לא מזמן שב מהיעדרות ארוכה בעקבות פציעה בגב,
    נתקל בשניר דורי באימון, שבר את קרסולו וכמו כן קרע רצועות במקום.
    החלוץ בתגובה: "זה פשוט מנחוס, חוסר מזל, למרות זאת אני חזק ורוצה לחשוב רק בצורה חיובית".

15. כחול לנצח! Member

כל עוד מאיר שמיר לא עוזב את הפועל פ"ת, כל מה שקורה שם לא רלוונטי. הפועל פ"ת במוות קליני. שמיר הרס את הפועל פ"ת