מ.ס אשדוד והפתח תיקוואיות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏21/7/08.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזורי בכלל בשנים האחרונות מרשים,גם בבית"ר אז הוא הצליח.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אחה"צ נערך משחק אימון מעניין בין מאמן מכבי חיפה היוצא, לעוזרו שהיה בחיפה.
    אני כמובן מדבר על רוני לוי, שכיום מאמן את מכבי פ"ת, וסלובודאן דראפיץ', מאמן הפועל כפ"ס.
    בסיום המשחק, גברה מכבי פ"ת של רוני לוי 3:1 על חניכיו של דראפיץ'.

בדקה ה-38, טל בן חיים הכניס כדור עומק לפאבלו בסטיאניני, שמ-4 מטרים לא התבלבל ובעט לפינה את הראשון של פ"ת.
    בדקה ה-45, דאבל פס בין עומר דמארי לפאבלו בסטיאניני, הסתיים ברגלו של הארגנטיני, שבעט מ-7 מטרים לחיבורים, וקבע את תוצאת המחצית, 2:0.
    בדקה ה-49, אורי לוזון הגביה קרן, היישר לראשו של הבלם המקדוני בובאן גרנצרוב, שנגח לפינה את השלישי של המלאבסים.
    הפועל כפ"ס הצליחה לצמק את התוצאה רק בדקה האחרונה במשחק, כאשר חן עזרא, המושאל מנתניה, כבש לזכותה.

*שחקן העבר של מכבי פ"ת, שמואל בן דרור, נפטר הבוקר בעקבות מחלה, והוא בן 85 במותו.
    בן דרור היה שחקן הקבוצה בשנות ה-50, ורשם מספר הופעות בנבחרת ישראל.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עוזר המאמן שמואל בוכריס, שעבד לצידו של יוסי מזרחי ושימש בתפקיד מספר פעמים במהלך השנים
    האחרונות, החליט לעזוב את המועדון ומי שמונה במקומו, נכון לעכשיו, הוא החלוץ הוותיק, שי הולצמן.

הולצמן יהיה מעתה עוזרו של מזרחי וכבר בשבת, מול הפועל תל אביב, יישב לצד המאמן בבגדים אזרחיים,
    אך במועדון מדגישים כי מדובר במינוי זמני, כשבד בבד נעשים נסיונות לשכנע את בוכריס לחזור.
    בוכריס נחשב לעוזר המאמן הנצחי באשדוד ומקורב לבעלים ג'קי בן זקן והמנכ"ל רפי נידם, כך שלא מן הנמנע כי הוא ישוב לתפקידו בעתיד.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שלא יהיה עוזר מאמן שחקן אם כבר?

5. Mehmet Member

קראתי עכשיו בדיחה טובה בוואן-סמי אג'יי מועמד רציני לחזור למ.ס אשדוד.

אני ממש לא מבין את זה. יוסי שקל מגלה יכולת לא רעה בכלל, ורוצים להביא שוער שבגללו איבדנו כל כך הרבה נקודות וכמעט ירדנו ליגה? הפעם היחידה שאני זוכר שאג'יי הביא לנו נקודות היתה באותו משחק נגד הפועל ת"א אשתקד שהוא עצר פנדל. מה הבעיה להשאיר את יוסי שקל בשער עד סוף העונה? זו בדיוק העונה התפורה עליו, כשיש רק יורדת אחת והסיכויים שלנו לרדת קלושים למדי, הוא בהחלט צריך לקבל את הצ'אנס. הרי אליפות כבר לא ניקח, ולאופ"א נגיע רק אם נתחיל לנצח גם בחוץ ונביא חיזוק רציני להגנה, מה שלא נראה לי שהולך לקרות...

בהחלט אידיוטי.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אכן כן, אני באותו ראש כמוך.
    חבל שבאשדוד מסתמכים על שוערים זרים לאורך השנים, במקום לפתח שחקן ישראלי, חבל מאוד שזו המגמה שלהם.
    למרות ההפסד, ליוסי שקל היה משחק לא רע מול הפועל ת"א, שיתנו לו את הקרדיט לפחות עד תום העונה.
    לא מבין את הפזיזות של יוסי מזרחי להביא זר בין הקורות, ועוד את אג'יי שעשה לא מעט טעויות אשתקד,
    כפי שציינת, ספג שערים שלא היה צריך לספוג ומיקומה של אשדוד בעונה שעברה היה הרבה באשמתו.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר שנים שאשדוד לא מצליחים עם שוערים זרים,יש לא מעט שוערים טובים בארץ שיספיקו לאשדוד,לא מבין למה לחפש כל כך הרבה כשלונות מחו"ל שיש לנו כשלונות פה :)
    ושקל דווקא די בינוני במקרה הטוב,בכל מקרה הם צריכים שוער אחר(אלימלך?)

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משה אוחיון חוזר למ.ס. אשדוד.
    חיזוק חשוב לאשדוד, שחקן שעשה שינוי גדול בעונה שעברה וצפוי לשדרג שוב את הקישור של אשדוד.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין ספק לאיכויות של השחקן, אך אני חושב שהוא לא יצליח לשחזר את היכולת הטובה שלו לפני שעזב לבית"ר.
    אני בספק גדול אם הוא ישחזר את אותה יכולת, אך קישור שמורכב מדוד רביבו ומשה אוחיון, התקפה עם מקרייב ועידן שריקי ... נשמע מפחיד.

10. Don Joan Roman Member

החלטה שכל הצדדים יצאו ממנה מרוצים מלבד האוהדים של בית"ר שמחזיקים מאוחיון.

אבל אין מה לעשות, עטר לא אוהב אותו ולא נותן לו קרדיט ובמצב הכלכלי הלא טוב של היום כל שקל חשוב ואין אפשרות תקציבית להחזיק שחקן שמקבל 10 דקות כל ארבעה משחקים בשכר של 250 אלף דולר נטו, חבל שלא נפטרו קודם מהבררה: עידן טל, טוטו תמוז וחבריהם, אבל עדיין יש בי תקווה שאחד מהם יתווסף לאלו שיעזבו את בית"ר ירושלים ויחסכו עוד קצת כסף למועדון כי אליפות לא ניקח ועם השחצנות של ברק יצחקי גם לא נגיע לאירופה.

11. Mehmet Member

משה אוחיון אחלה חיזוק, אבל לא הקישור הוא הבעיה שלנו העונה.
    הגיע הזמן להביא בלם, מגן ימני ומגן שמאלי! זה מה שצריך באשדוד...

12. Don Joan Roman Member

חבל שג'קי לא רוצה גם את יואב זיו, זה היה פותר לו את אחת מבעיות המגנים.

13. Butragueño מנהלים

אולי סוף סוף יהיה לאשדוד נציג בנבחרת .

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אתפלא אם הוא לא יוזמן יותר.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה המרכזית היא האם מועדון ספורט אשדוד מתכוונת להפוך להיות קבוצה שרוצה לקחת תארים. כל זמן שהיא לא, בעונה הבאה היא שוב תיפרד משחקן כמו משה אוחיון. אני חושב שזאת אחת הקבוצות המבוזבזות בכדורגל הישראלי, אם אני אומד את הצלחתה בהתאם לתנאים.