מ.ס. אשדוד- הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י AFC AJAX, ‏30/10/03.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

שכחתי גם את שי הולצמן המצוין....הוא בהחלט סקורר אדיר

http://images.one.co.il/images/d/gg35600.Xxx

2. יחיד בדורו Member

על אליפות אנו אוהדי אשדוד לא מדברים לנוכח הבעיות בעירייה ושכל יום יכולים לשלוח לנו שחקן זה או אחר הביתה.
    שלא נדבר על הביטחון העצמי הירוד של האוהדים אשר סבלו שנים רבות מליגה ב' ואינם רגילים למצב שאשדוד נאבקת בצמרת...
    אין משהו שאני יותר מתפלל לו שהקבוצה שאני הולך אחריה מליגה א' (הפועל אשדוד) תהיה חלק נכבד מהליגה כמו מכבי ת"א, מכבי חיפה וכו'...
    אבל שוב, עברתי הרבה דרכים, הרבה ליגות והרבה מאוד אכזבות, אז חוץ מצמרת אני לא מצפה לאליפות, זה לא אומר שאני לא מתפלל יום ולילה שזה יקרה...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אולי אתה בתור אוהד אשדוד (אני מקווה שאתה הולך למשחקים...) תסביר לנו איך לעזאזל הקהל של אשדוד מעדיף לשבת בכורסא בבית מול הטלויזיה מאשר לבוא למגרשים?

4. יוגב אסולין Guest

עד שהוא יענה אני ינסה להסביר את זה בקצרה לפחות את דעתי.

עד לא מזמן היה להפועל אשדוד קהל אוהדים שרופים משלה ולעירוני קהל שרופים משלה.
    כל אוהד ילך אחרי הקבוצה שלו ולא משנה מה כי הוא מזדהה עם השם עם הסמל של הקבוצה עם העבר עם המסורת וכו'. ברגע שהיה האיחוד אנשים חלקם איבדו את אהבה שלהם ואת החשק שלהם למשחקים וחלקם פשוט לא מתחברים לקבוצה החדשה. זה שיש קבוצה מצויינת וזוהרת זה טוב ויפה, אבל אני לא בטוח שעם נגיד אשדוד תבוא לראשון לציון יבוא קהל.. כי פשוט אשדוד לא מושכת רגשית את הקהל ולכן יגיעו אבל לא יותר מידי הרבה.

דבר נוסף. משיכת קהל זה לא תוצאה של יש קבוצה טובה יבוא קהל. יש קבוצה טובה יכול להחזיר קהל של הקבוצה שעזב אותה מתוך אכזבות. אבל קהל חדש יגיע רק בזכות עבודה של שנים. עם זה אומר שעוד בליגות הנמוכות קבוצות מכניסות ילדים עד גיל 13 חינם בסוף שהם גודלים הם יהיו אותם אוהדים שרופים שישלמו יקנו מנויים ויביאו את החברים שלהם. לעשות שיווק נכון לקבוצה ולהשקיע בכל הדברים האלה. מה שאני לא בטוח שקורה באשדוד.

5. יחיד בדורו Member

אני הולך למשחקים ואני מאוד קשור לקבוצה אבל לצערי לא כמו שהייתי קשור להפועל אשדוד

סיבות של אנשים שלא באים:
    אין רגש להיקשר לקבוצה, מחירים גבוהים וניסיונות להבאת שכירי חרב למען הבאת קהל.
    כשאשדוד היתה בתקופה של צעירים שהובילו אותה למקום 4 היה יותר קהל
    למה לאנשים לצאת מהבית?
    בשביל זה יש טלויזיה!!!
    חוץ מזה, רוב הקהל של הפועל אשדוד (שהיתה זאת שהביאה הכי הרבה קהל) התבגר, הזדקן וכו'...

אישית חוץ ממ.ס. אשדוד אני יותר מקווה שתהיה הצלחה להפועל אשדוד החדשה מליגה ב', אני הולך כמעט לכל המשחקים שלהם וכואב לי לראות אותם שם אחרי שהם ביססו את המעמד שלהם בליגה הארצית מתחילים הכל מחדש בצורה הקשה

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/03
  6. יוגב אסולין Guest

בהחלט קשה להזדהות עם שחקנים שהם באים מכל מיני מקומות שונים ולא ממש קשורים לקבוצה. עשו באשדוד ניסיון. שלפי דעתי יעלה להם ביוקר בשנים הקרובות הם בנו על הכנסות מהעייריה אחרי שז'קי יבחר וזה לא קרה הכנסות ממכירת כרטיסים וגם זה לא היה וגם אין יותר מידי ספונסרים. כל הדברים האלה יכולים להביא בקלות את אשדוד למצב שהיא בגירעון גדול בדומה לרוב קבוצות ליגת העל שלנו. וחבל... לבנות אימפריה זה תהליך של שנים לא של השקעה כספית חד פעמית.

7. יחיד בדורו Member

קודם כל, יש לאשדוד הרבה ספונסרים...
    דבר שני, הקבוצה ממומנת ע"י העירייה וזה דווקא טוב (למרות שמי לא רוצה משקיע פרטי), אבל העירייה לא מכניסה תקציב רחב וג'קי מכסה ערבויות מהכיס הפרטי שלו...
    אז היחיד שנמצא בסיכוןן לגירעון זה ג'קי ולא הקבוצה
    ולא, ג'קי זה לא הקבוצה...

יוגב זה אתה?? אתה לא זוכר אותי?

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/03
  8. יוגב אסולין Guest

SKZ???????!?!!?!??! זה אתה?

בכל מיקרה תיראה..ז'קי היה מנהל תיק הספורט בעיריית אשדוד ולכן מ.ס קיבלה תיקצוב טוב מאוד מהעירייה. השתוכנית היתה שהרשימה של ז'קי תיבחר וככה הוא ימשיך להחזיק בתיק הספורט ולתת הרבה כסף לקבוצה. הבעיה היא שהתושבים באשדוד חשבו אחרת ובחרו במתחרה שלו. וכבר ראש העיר החדש שיחרר הצהרה שאשדוד תקבל פחות תיקצוב ותיהיה פחות מבריקה. לז'קי אין יותר מידי כסף להוציא ואשדוד החל מהשנה הבאה תחזור לפורפורציות...

9. יחיד בדורו Member

כן זה אני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אז דבר ראשון, הרשה לי לתקן אותך...
    המתחרה של רשימת אשדודIN הוא מנחם גלילי (אבא של נאור)
    אשר במקומון שלו (השבוע באשדוד) דאג ללכלך מדי שבוע על ג'קי ובן-שמחון.

מי שלקח את המקום על ראשות העיר זה צבי צילקר, ראש-עיריית אשדוד כבר במשך הסביבות 30 שנה!
    הוא אינו היה מתחרה של אשדודIN אבל הוא אמר שהוא ייתן עדיפות במועצה למי שהלך איתו בכיוון ולא נגדו
    צבי צילקר אמר שיקצץ 10% מתקציבה של אשדוד אולם בינתיים יוסי אבוקסיס חתום על חוזה ל3 שנים, חיים רביבו מסתפק בשכר המינימלי של 25,000$ לשנה (שכר מצחיק ביותר)
    בכר ודומב לא מקבלים משכורות עתק
    והיחיד שמקבל הרבה הרבה כסף זה מיידן, השוער של אשדוד...

כרגע מתלחששים שמועות שג'קי, רביבו ועוד כמה אנשי עסקים מתכננים לקנות את הקבוצה

10. יוגב אסולין Guest

יהיה תקציב.. אבל לא יותר מאשר שיש בערים אחרות.. מה שהלך השנה זה בגלל שזה שנת בחירות זה יעצר. עם ז'קי יקנה את הקבוצה זה הייה צעד מעולה. אבל עדין לא מספיק. אם אשדוד תסיים תעונה הזאת במקום שלישי היא תקבל הרבה כסף מהתאחדות דבר שיולכ לעזור לה בשנה הבאה.

בכל מיקרה אני לא רואה את אשדוד נהיית קבוצת צמרת קבועה

11. יחיד בדורו Member

גם אני לא
    אבל כקבוצתבסיס של ליגת-העל כמו הפועל פ"ת של ימינו, אני ועוד איך רואה אותה...
    ועם הזמן שנים קדימה, נוכל לדבר על קבוצת צמרת לאורך שנים.
    בינתיים אני רואה את אשדוש קבוצת צמרת ל2-3 עונות

12. AFC AJAX Member

מ.ס אשדוד ביכולת שפל היום מפסידה בדקה ה-90 משער של לימה הברזילאי.

חשבנו כבר שאשדוד תנצח את סכנין ותתקדם קדימה, אבל ראינו את ההפך משחק עלוב אבל עלוב אפילו אני חושב שזה לא המילה המתאימה, משחק גרוע ביותר של אשדוד והפסד בדקה ה-90.

http://images.one.co.il/images/d/gg37287.Xxx
    לימה סכנין כנראה יותר טובה מאשדוד.

13. יחיד בדורו Member

תאמין לי, מה שהיה בטלויזיה זה לא כמו מה שהיה על המגרש
    הגשם היה נוראי ואפשר לתרץ את היכולת הגרועה במזג האויר הנוראי...
    אבל אי אפשר לתרץ את ההפסד.
    אבל אני לא חושב שיש מישהו שבאמת חשב שננצח 33 מחזורים ברציפות
    יש נפילות - ויש עליות

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אסור שאשדוד תיקח אליפות, פשוט אסור שקבוצה כזאת תיקח אליפות. קבוצה שלא מסוגלת להביא יותר מ- 400 אוהדים (ואני לארג') למשחק חוץ אסור לקחת אליפות. זאת תהיה נקודת שפל לליגה שלנו אם קבוצה כזאת תיקח אליפות.

למשחקי בית הם לא מסוגלים להביא יותר מ-2,500. אסור שתיקח אליפות.

15. AFC AJAX Member

אני מעדיף את אשדוד על מכבי חיפה בקשר לאליפות, זה יהיה יפה שלפעמים קבוצה מלמטה תיקח, לא כל המיליונרים והמאפיונר הראשי יעקוב שחר.