חשבתי שחסמת אותי קטארי מושתן. תבוא לפה ותחזור בחתיכות קטנות להורים הבדואים שלך. נשלח להם את קודם הראש שלך בקופסא עם דגל אוקראיני. עדיין מחכה שתלשין עליי לעבודה. חבל שטיל אירני לא לקח אותך ואת כל המשפחה שלך. היה עושה הרבה חסד. וגם חוסך עבודה לחמאס.
דגל אוקראיני? אתה רוסי לא? לבוא לאן? אפילו בבאר שבע העיר שלך אתה לא מסוגל להוציא את הראש מהמקלט של אמא. קל לקשקש ברשתות, במציאות כולנו יודעים שרועדות לך הביצים להשמיע קול. כנראה חווית עלייה קשה לארץ, לא נורא.
אה אתה לא רוצה להפרד מהראש? אבל אני לא ארד ממך בכל מקרה, כל עוד אתה רושם פה, או כל עוד אני לא חסום. אני מאמין שבסוף החמאס יעשה את העבודה בכל מקרה. אתם המיץ של הזבל. צריך להרוג אותכם.
כותב מי שאיים להלשין עליי בעבודה ועדיין משום מה לא עשה זאת. קדימה. עדיין מחכה. חזיר בדואי. צריך לשחוט אותך.
גם אם טראמפ "כופף לביבי את היד"... מה בדיוק המטרה באמירה הזאת? להוציא את ביבי קטן? היה בהיסטוריה ראש ממשלה ישראלי שקיבל יותר מנשיא אמריקאי? אני מקשיב. זה כמעט מזכיר לי שהיו פה מטורללים שאשכרה רצו שקמאלה תהיה נשיאה. הם כנראה מאוד אוהבים שיש איום גרעיני מעל הראש שלהם.
בוא ניפגש, סוף סוף נסגור את כל העניינים בנינו או שאתה מפחד? דרך אגב כל האיומים שלך לרצוח ראש ממשלה בטוויטר בשם מלא (אתה די מטומטם דרך אגב) עדיין שמורים אבל אני לא גורם שיכול לעשות עם זה כלום.