מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. Bitcoin Member

זו פרשנות אחת, השנייה היא שהם בעצמם די עלובים ואולי הוא סתם חשש מהם ללא סיבה טובה

2. Lebron Member

אם אתה חושב שהריאיון הזה זאת הסיבה היחידה שאני פוסל אותו, אז כנראה שלא הסברתי את עצמי.

אני פוסל אותו כי בעיני הוא אדם שאינו מחובר למציאות ואין לו שום סיכוי ליישם את כל הפנטזיות שלו על כיבוש הר הבית וגירוש והתיישבות על כל פיפס.

אני באמת ובתמים חושב שהוא טמבל.
    כשאתה מציע לי לכבוש את הר הבית, להקים שם את בית המקדש ומבטיח לי שזה יביא ניצחון או שלום (לפני ה-7 הוא אמר שלום), אתה חושף את עצמך.
    זה פחות או יותר חזונו של משיח עפ"י רמב"ם.
    מה אני אגיד לכם, פייגלין לא נראה לי כמו המשיח.

כמו שאמרתי, שיגעון גדלות לא מוצדק.

יש לי עוד סיבה. לפי פייגלין, אחמד טיבי אמר לו שהוא היה שמח אם הוא היה ראש ממשלה. זה בגלל שהוא יודע שהוא מטומטם.

ברמה האישית אגב, אשמח שתבזבזו עליו את הקול. ;-)

ועוד משהו - מי שנעדר כישורים פוליטים בסיסיים, לא מתאים לפוליטיקה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/25 ב- 08:21
  3. DRORIKO Member

לא זיהיתי פה שום חשש. מאז שהוא הכניס את גדעון סער לממשלה הוא כבר לא סופר את בן גביר, וגם בן גביר מתחיל להבין את זה ובגלל זה לא איים בפרישה. סמוטריץ' כמו שכתבתי מה שבאמת חשוב לו זה יהודה ושומרון, זה הלחם והחמאה שלו, עם זה לביבי בכל מקרה אין בעיה לזרום. לגבי עזה כמו שראינו סמוטריץ' הוא חייל של ביבי. נתן עכשיו נאום הגנה על ההחלטה להכניס סיוע הומניטרי, כשרק לפני שבועיים אמר שאסור להכניס גרגיר לרצועה, אז מי הבובה על חוט של מי?

4. DRORIKO Member

שימו לב באיזה זלזול האירנים מדברים לאמריקאים ועדיין האמריקאים מתחננים אליהם להסכם. ככה זה עובד, ככל שתהיה יותר קשוח יעריכו אותך יותר. לעומת זאת ביבי רץ להכניס משאיות סיוע מבלי שטראמפ אפילו איים עליו. האיש מפחד מהצל של עצמו.

5. Roma מנהלים

לא יודע איים או לא איים. צה"ל דרש, טראמפ המליץ מאוד וטען שיהיה קשה מאוד לתמוך בכם אם לא וגם נתניהו לא בדיוק אדם שרוצה להיות חתום על תמונת הרעבה ברצועת עזה.

אם סיוע כזה נותן את א' להמשך המלחמה מגורמים סוררים בצה"ל, ארה"ב ופוליטיקאים אז זאת עסקה שצריך לקחת.

לא סומך על נתניהו, סומך על סמוטריץ' לפחות בעניין הזה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 3)

1. Cup of Tea