אלעד, מה?? 5 טקטיקות שונות? הזכרתי 2 טקטיקות. ה4-4-2 הרגיל של ספרד בדר"כ וה4-4-3 של בארסה. רק אמרתי, שאחד היתרונות בשיטת ה4-3-3 זה, שבהגנה זה כמו 4-5-1 וכשעוברים להתקפה זה 4-3-3. במילים אחרות, אחד היתרונות הגדולים של ה4-3-3 היא הפריסה על המגרש. עכשיו הכל מובן?
אתם רציניים עם ה4-3-3 הזה? לא ידעתי שיש כיוון כזה. לדעתי חבל לוותר על חלוץ טוב כמו טורס\וייה בשביל עוד קשר באמצע, חו"מ זה אומר שאת העבודה של החלוץ שיוצא יצטרכו לעשות שני השחקנים שבצדדים. עם כל הכבוד לרייס, גולים הוא לא יודע להבקיע, כנ"ל חואקין, לואיס גרסיה וויסנטה יודעים אבל גם עליהם אני לא יודע אם כדאי לסמוך. כל ה-4 האלה מתאימים ל4-4-2 אבל ב4-3-3 הם יצטרכו לעשות יותר מאשר לעבור שחקן על הקו ולהגביה. המסקנה שלי- אם עושים 4-3-3 אז שוייה יהיה החלוץ, טורס הקיצוני ימני כי בתכל'ס לא חסר לו כלום לתפקיד הזה והוא גם יודע להבקיע, ובשמאל עוד אחד שהוא גם חלוץ וגם קיצוני- אלברטו לוקה אם יהיה כשיר. אם לא יהיה כשיר אז ויסנטה או גרסיה ואולי אפילו ראול, אבל לא רייס. באמצע כדאי שישחקו צ'אבי אלונסו, ולפניו בראחה ופאברגאס\צ'אבי. ------אלונסו----- -בראחה--פאברגאס- לוקה-----------טורס -------וייה------- איזה התקפה אינעל דינו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אבל מוריניו אם הכל היה כמו בראש שלך ספרד הייתה צריכה להיות אלופת העולם מאז ומתמיד, ברצלונה מחזיקת גביע האלופות 10 שנים ברציפות ואולגר שחקן השנה בעולם.
ואם הכל היה בראש שלך, אז דקו לא היה שחקן טכני, ברצלונה משחקת כדורגל משעמם, והסיכויים של ספרד הם כמו אלה של סרביה. ציני גם אני יכול להיות ------------------------------------------------- ההרכב של תונל לא מוצא חן בעיניי, לדעתי זה ההרכב הכי טוב: קסיייאס דל הורנו, פויול, פאבלו\מרצ'נה, ראמוס צ'אבי אלונסו צ'אבי, פברגאס רייס\ויסנטה, טורס\וייה, חואקין\לואיס גארסיה
עדיף, עדיף. אמרתי שהופתעתי מזה שארגונייס מתכנן 4-3-3, ושאם כבר הוא הולך על זה אז הייתי רוצה לראות את טורס ולוקה בצדדים. גם ב4-4-2 הייתי מעדיף את לוקה בצד שמאל, בימין חואקין או גארסיה אבל יש עוד חודש להחליט אז מה בוער לנו. *אה ואני מקווה שאני לא יוצא טמבל ואנגולו בכלל לא ספרדי, אבל למה הוא לא מקבל זימון?
לרקורד- לוקה שחקן ספסל בדרך כלל אצל קבוצת אמצע טבלה כמו ניוקאסל. רייס עדיף על פניו, אולי גם ויסנטה, תלוי בכושרו.
אני הייתי מעלה את ההרכב הבא: ---------------קאסיאס------------ --דל הורנו--ראמוס--מרצ'נה--פויול-- ------צ'בי--צ'אבי אלונסו--פאברגס-- ----ויסנטה-----------חואקין/לואיס גארסיה-- ----------ראול/טורס/וויה--------- 4-3-3,סטייל בארסה. זה לדעתי ההרכב הכי טוב שספרד יכולה להציג.