מתחילים בהכנות האחרונות למונדיאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏27/6/04.

1. EL Capitan Member

ארגונס שמח לאור ההגרלה: "על הנייר זה בית קל, על הנייר... ההגרלה הייתה טובה לספרד, בגלל שאני חושב שאנחנו ואוקראינה הנבחרות הכי טובות בבית, אבל צריך להוכיח את זה על המגרש".

עוד מארגונס על ההגרלה, המונדיאל והיריבות של ספרד: http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...s&anchor=dasftb

עריכה: פיפ"א שינתה את לוח משחקיה של ספרד- משחק ראשון נגד אוקראינה ב14 ביוני, שעה 16:00. משחק שני נגד טוניס ב19 ביוני, שעה 22:00. והמשחק השלישי והאחרון בשלב הבתים (נקווה שלא יהיה האחרון של הנבחרת בטורניר בכלל) נגד ערב הסעודית ב23 ביוני, שעה 17:00.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/05
  2. El Conejito Member

אל תנסה לצאת חכם, מאיפה בדיוק אתה קובע שישראל הייתה עולה מאסיה? גם באסיה קיימות נבחרות מצויינות כמו יפן ואיראן.
    ותאמין לי שגם אם ישראל הייתה עולה מאירופה, יש לה את הכלים להפתיע ולהבקיע שערים וזה לא סוד.

3. EL Capitan Member

בגדול, אני מסכים עם הגישה של אור (לא שכחתי את השם, נכון?), אבל לישראל של גרנט אין כלים לעשות את מה שאמרת. רק כדורים מהשפיץ של הראש של קייסי או נגחה אחורית של יחיאל, יכולים למצוא את עצמם ברשת.

בינתיים, ראיתי שלא ציינו זאת, אבל ה'מארקה' מסכים עם דעתם של חלק מכם כאן, כשאומר שספרד קיבלה את הבית הכי קל.

4. Mourinho Member

קים, זה לא המקום לדבר על נבחרת ישראל.

למה צריך לציין אתזה? זה הרי מובן מאליו. ספרד קיבלה בית נוח מאוד, ספרד צריכה לעלות לשלב הבא בלי שום בעיות.

5. EL Capitan Member

כי אני, בניגוד לאחרים, חושב שספרד עלולה להסתבך מאד בבית הזה, למרות שאיך שספרד צריכה להראות לדעתי במונדיאל, היא יכולה לעבור את הבית הזה בקלילות. אני אומר שאצל ספרד במונדיאל זה יהיה מקום ראשון אחרי תצוגות מרשימות בשלב הבתים, או הדחה כואבת אחרי כדורגל לא טוב, שנובע בעיקר מקריסה בלחץ.

גם הלגרה מאמין ש"ספרד לא תתקשה, למרות שבמונדיאל כל נבחרת יכולה להפתיע".

אנדרס אינייסטה הביע את רצונו לשחק במונדיאל הקרוב.

6. Engel Del Madrid Member

אוקראינה וספרד עולות בלי שמץ של ספק, טוניסיה היא אנדר-דוג אפשרי.

7. EL Capitan Member

אה? S:

המשתמש איקר קסיאס, הרגע סתרת את עצמך. מצד אחד, אמרת שאוקראינה וספרד עולות בלי שמץ של ספק, אבל מצד שני אמרת, שטוניסיה יכולה להיות הסוס השחור בבית הזה.

8. Waters Member

לא אומרים הכבשה השחורה? טוב נו, זה לא עקרוני

תפסיקו להגיד שלספרד יש בית שיכול להפתיע, זה לא נכון!
    אם ספרד תבוא כנבחרת מגובשת (ולא מה שראינו עד כה...) היא תיקח את הבית הזה בקלות.

9. אלי מתחן Member

גם טרינידד שנאלצה לעבור את המשוכה הבלתי אפשרית בדמות בחריין המעולה?

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

זה ממרוצי סוסים. משהו שהסעודים יודעים יותר טוב מכדורגל.

11. EL Capitan Member

היום התקיימה האסיפה של השחקנים מהם ארגונס יבחר את הסגל למונדיאל. מלבד צ'אבי, שעובר טיפולים, ושחקני ליברפול (שנמצאת ביפן במסגרת אליפות העולם לקבוצות), צ'אבי אלונסו, פפה ריינה ולואיס גרסיה, כל השחקנים שזומנו הגיעו, ביניהם גם אולגר, שהיה סיפור איתו, ומרקו סנה הברזילאי המתאזרח, שאמר: "זה צעד ראשון בשבילי ואני מקווה להיות במונדיאל". בנוסף, סנה חולם על גמר נגד מולדתו, ברזיל. גם ססק הגיע אומר: "אני צריך להאמין בעצמי".

חואקין, שהגיע וכנראה יהיה בסגל של ארגונס למונדיאל לאחר העונש שקיבל, כמו תמיד דיבר עם התקשורת באופן גלוי: "לבוא לסלקסיון זה תמיד טוב, למרות שזה רק בשביל אסיפה, אבל זה חשוב בשביל להמשיך להיות בקשר עם הסלקסיונר (ככה קוראים למאמן נבחרת בספרד)." חואקין הוסיף ואמר שארגונס מתנהג אליו "כמו לכולם". על ה'עונש' שנתן לו ארגונס: "זה משהו מהעבר ואני לא אוהב לחזור אחורה. אני רוצה להתרכז בזה שאני כאן בגלל שהוא (ארגונס) בוטח\סומך בי". וכמובן, הוא לא יכל לא להגיד מילה על הבית שסידרה ההגרלה לספרד: "לאף אחת מהנבחרות לא יהיה קל".

12. EL Capitan Member

לואיס ארגונס ביקש מההתאחדות הספרדית 3 משחקי ידידות, כאשר היריבות שהוא רוצה הן: מקסיקו, רוסיה ומרוקו.

13. w2k1 Member

באיזה הרכב ספרד צריכה לשחק על מנת להמנע מלשבור לאוהדיה את הלב...........??
    אשמח לראות מגוון דעות.... :aaa21:

14. EL Capitan Member

סוף סוף מישהו נותן כבוד לספרד וסופר אותה. שבצ'נקו, שישחק עם ספרד באותו הבית: "ספרד היא אחת הפייבוריטיות שלי למונדיאל".

15. w2k1 Member

לדעתי היא תזכה ותמצא סוף סוף את פוטנציאל שחקניה ששני רק לברזיל... ובכל מקרה ההרכב המועדף עלי הוא:

-----------------------------------------קסיאס------------------------------------

דל הורנו-----------------הלגרה------------------פויול-----------------ראמוס------------

----------------------צ'אבי אלונסו-----------------צ'אבי-------------------------------

ויסנטה---------------------------------------------------------------חואקין---

-------------------ראול-------------------------------טורס----------------------

הרכב מנצח........... :aaa21: