ההרכב הרשמי להיום: קסיאס, סלגאדו, פאבלו, פויול, דל הורנו, גארסייה, אלבלדה, צ'אבי, רייס, טורס וראול. ההרכב של הסלובקים: קונטופאלסקי, זבאווניק, סקרטל, קראטוצ'ויל, חאד, חלינקה, קארחהן, הודור, ואלאצ'וביץ', ויטק ונמת'.
אתה ענית בדיוק לעצמך , הסיבה שספרד לא מצליחה כבר הרבה זמן הוא דבר שקשה מאוד להסביר. כשאתה מסתכל על הנבחרת הזו, אתה רואה שיש לה את אחד הסגלים המוכשרים ביותר בעולם . הליגה הספרדית היא הטובה בעולם ( כך לפחות אני טוען). ספרד פשוט לא מצליחה לנצל את הפוטנציאל העצום שקיים בה , היא חסרת ביטחון עצמי דבר שלא מובן משום שפשוט אין סיבה שזה יקרה. ספרד פשוט צריכה לאסוף את עצמה , והלתחיל להבין שהגיע הזמן להגיע להישגים והגיע הזמן להילחם ולא להיות שאננים. רק כך נראה ספרד שכולנו חולמים לראות.
לרגע חשבתי אני רואה משחק של ליברפול ולא הבנתי איך הם משחקים כדורגל כזה התקפי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx עכשיו ברצינות, הכניסה של ויסנטה הביאה את השווונג למשחק הספרדי, איזה שחקן. לואיס גרסיה משכיח את השם חואקין, פשוט משחק נהדר שלו שלושער+ הפנדל אותו הוא הביא! ולפני שאני מסיים, ספרד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ממש נהנתי(למרות שראיתי רק את המחצית השנייה).
ספרד עשתה את שלה. כמו שחשבתי, המערך היה 4-2-4 ולא 4-4-2. לואיס גרסיה ממש היה חלוץ שלישי, ורייס עשה הרבה מאד בעיות לסלובקיה באגף שמאל. זה גרם לספרד להרבה אופציות בהתקפה, הוביל להרבה מאד מצבים, ומהם ספרד, למרות כמה החמצות, הצליחה גם להבקיע. זה התחיל עם לחץ של הסלקסיון הספרדית, וקרן של צ'אבי הגיעה למקום שבו היו 3 ספרדים בלי אף שחקן מסלובקיה,ש ניסה להפריע אפילו. לואיס גרסיה נגח את זה פנימה וזה 1-0. משם היה לספרד הרבה יותר קל, כי הלחץ שלה ירד קצת. בגול השני של גרסיה לא היה נבדל, ושגיא כהן טעה בחשיבה שלו (ושאולי מישו ילמד אותו שאומרים ארגונס ולא ארגיונס?). לאחר מכן עם פתיחת המחצית השנייה גול לסלובקיה, וספרד משלמת על כך שלא עשתה את השלישי עוד במחצית הראשונה. כאן היא הייתה צריכה מין ולרון כזה, חואקין, או מישו שיוכל עם הטכניות שלו והשליטה בכדור שלו, מהאמצע לעשות את הפירצה. למזלה של ספרד, רק יד מקרית של סלובקיה, הצילה אותה ונתנה לה פנדל. טורס שם את זה בפנים ומשם המשחק היה גמור. לואיס גרסיה השלים שלושער ומורו עשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב- לנגוח לרשת. משחק טוב לספרד, היא עשתה את מה שהיא הייתה צריכה לעשות, ונקווה לטוב בגרמניה.
ספרד עשתה את העבודה שלה. התחלת המשחק הייתה שוטפת, ראו שינוי בנבחרת הזו. השחקן הכי חשוב, ללא ספק, צ'אבי. איזה הבדל בין צ'אבי של ספרד לצ'אבי של ברצלונה. הוא הברומטר הספרדי, הקשר הקלאסי, עושה הגנה והתקפה, הטכניקה שלו נהדרת, ואין ספק שברגע שהוא השתלט על מרכז המגרש, העניינים נראו קלים מבחינת ספרד. אחרי הטעות של גארסיה המומנטום קצת נהרס, הייתה יותר הנעת כדור אבל שום איום ממשי, עד לפנדל המפוקפק מאוד, ומאז, ספרד שלטה לאורך כל המשחק. השילוב בין טורס לראול פשוט לא עובד. חואקין יכול היה לעזור, רק בקטע הספציפי של המשחק, למרות שגם אז ספרד הסתדרה, כך שארגונייס במשחק הזה נתן הברקה(עם הרבה מזל), וגארסייה ללא ספק הוכיח שהוא הימור משתלם.
לא יודע, אני לא קונה את זה. סלובקיה קבוצה שגם ישראל הייתה עוברת. עם כל הכבוד למשחק הטוב של הקטלונים. אגב שאבי - לאחר הבישול השני שלו, גם אני תהיתי למה יש כזה הבדל בין השחקן של הנבחרת לזה של בארסה. הבעייה היא שבין הבישול השני שלו (דקה 18) והדקה ה- 80 הוא כרגיל לא נראה על המגרש.
לואיס גרסיה, גיבור הניצחון נותן קרדיט לארגונס, שדירבן אותו לפני המשחק ואמר לו: "תעלה למשחק ותשחק כמו בליברפול". גם קסיאס יודע ש"אחרי 5-1 אנחנו יכולים להיות רגועים". אבל ארגונס רוצה להמנע מהפתעה גדולה, ואומר: "גם כאן אנחנו הולכים לנצח". בינתיים, ארגונס מתחיל לגבש את ההרכב לגומלין, בו צפויים שינויים למרות התבוסה. צ'אבי, לואיס גרסיה וראול סובלים מפציעות, שיכולות לגרום להם לא לפתוח בהרכב. גם צ'אבי אלונסו סובל מפציעה קלה, ואם הוא יתאושש עד למשחק, הוא יפתח במקומו של אלבלדה, שייעדר מהמשחק בגלל צהובים. וייה אמור לפתוח בהרכב וגם סרחיו ראמוס בתכניות של ארגונס. עריכה: פרננדו מוריינטס הפך להיות המבקיע השלישי של הסלקסיון בכל הזמנים, ביחד עם אמיליו בורטגיניו, ידידו הטוב, עם 26 שערים במדי הנבחרת. בוטריגיניו: "אני שמח בשבילו". מלפניו רק פרננדו היירו עם 29 שערים וראול עם 42.
http://www.sientelo.net/ הפרס של אהוד הקהל הולך ללויס הזכן שעל הדרישה של השופט לחזור אל תוך הרחבה של המאמן אמר: O.K. , אבל אתה אל תדרוך על הסמל הזה כי הוא של אטלטיקו מדריד. :aaarse: :aaarse: :aaarse:
בוריס, אה? ראול: "בתשע שנותיי בנבחרת לא ראיתי כזאת איכות. הנבחרת הזאת מסוגלת לתת עוד הרבה מאד". עוד מראול: "אם נעפיל, נלך למונדיאל במטרה לנצח אותו". ראול לא צריך הלגיד אם נעפיל, אלא כשנעפיל, כי גם גאליס, המאמן מורחק של סלובקיה, יודע: "יש לנו 0 אפשרויות לעלות".
ארגונס: "יש 99.9 אחוז שנעלה למונדיאל". למרות שגאליס כבר אמר שלנבחרתו יש 0 אחוזים לעלות, היום הוא אמר: "לקסיאס שמו כבר 3 בליון". בכל מקרה, אסור לספרד להיות שאננית, כדי להמנע מהפתעה גדולה. פויול: "צריך להעלות באותה מוטיבציה כמו במשחק הקודם". ברור שזה לא יהיה כך אצל רוב השחקנים, אבל כן אצל וייה, שאומר: "אני רוצה להוכיח שאני יכול להיות בהרכב". למרות זאת, מסתמן כי וייה לא יפתח בהרכב, מכיוון שלואיס גרסיה ימשיך לקבל את הקרדיט בהרכב לאחר השלושער במשחק הראשון. מי שכן יפתח בהרכב, יהיו 4 שחקנים שלא פתחו בהרכב במשחק הראשון, וישחקו ב11 של ספרד: אנטוניו לופז, רובן בראחה, צ'אבי אלונסו, וויסנטה. ההרכב המסתמן- קסיאס: מיצ'ל (בסוף סרחיו ראמוס לא יפתח), פאבלו, פויול, אנטוניו לופז: צ'אבי אלונסו, בראחה, צ'אבי, ויסנטה: ראול וטורס. כאן ארגונס מחחליט לעבות את הקישור עם עוד שחקן מרכז שדה. רייס, שסובל פציעה קלה, יהיה על הספסל.
עיזרו ללואיס ארגונס לבחור את 23 השחקנים שאתם חושבים שמגיע להם להיות בסגל למונדיאל. http://www.marca.com/futbol/encuestas/conv...2006/index.html אין סוף לטמטום של התישקורת הספרדית.