סגל רצחני יש לאראגונס. אם ספרד לא תעלה מהמקום הראשון מהמוקדמות למונדיאל , צריך לזרוק אותו לכל הרוחות.
כמה דברים: אני לא מבין את ההתעקשות של ארגונייס בהגנה על מרצ'נה שפותח על חשבונו של פאבלו הנפלא מאתלטיקו . אם ראול לא ישתפר השנה,אין לו מקום בהרכב ,נקודה. באמצע הייתי פותח עם שאבי וצ'אבי אלונסו כמובן ,אבל צריך לחכות ולראות מה יהיה בעונה הקרובה עם צמד הקשרים של ולנסיה -בארחה את אלבלדה ,שלפני ההגעה של הליצן מפירנצה נחשבו לצמד הפיבוט הטובים באירופה. צריך להתחיל לקחת בחשבון את ססק פאברגס.הקשר הצעיר של ארסנל ממשיך את היכולת המדהימה שלו מהעונה שעברה ,מול צ'לסי הוא היה השחקן הטוב ביותר בשורות ארסנל,וכבר עכשיו מחשיבים אותו לאחד הקשרים הטובים ביותר באנגליה .אם ראמוס הוזמן בגיל 19 ,אז אני חושב שגם ססק שווה זימון. בצד שמאל יש שלוש אפשרויות -לוקה,ויסנטה ורייס .ואני סומך על ארגונייס שיתן לשחק שימצא בכושר הטוב ביותר לשחק.
רגע, דה לה פנייה זה אותו אחד שגדל בבארסה ועבר ללאציו ונעלם ומאז לא שמעו ממנו כלום? איפה הוא משחק היום? נוסטלגיה מימי פיפא 98....
בוריס, באמת ובתמים... אתה לא חושב שמורו יכול לתרום לנבחרת ספרד? מי היית מביא במקומו? ארתור, http://www.el-mundo.es/papel/2003/05/19/Library/19deportes.Xxx
אני מסכים שמדובר בשחקן מצויין, אבל אני ממש סולד מהנסיבות בהן הוא חוזר לנבחרת. את העונה שעברה הוא בילה בחצי של ספסול וחצי של בינוניות, והנה ארגונס מנצל את הצמד שהוא כבש אתמול כתירוץ כדי להחזירו באופן מיידי לנבחרת. אם הוא יפתח באותו הקצב את הליגה, אז מורו בהחלט צריך להיות בסגל לקראת המשחקים החשובים בעוד כמה שבועות. אבל כרגע, בחירתו היא יותר מחווה/ברירת מחדל/הרגל.
בדיוק ארתור שאל מה שאני רציתי לשאול- מי היית מחליף במקומו? וחוץ מזה, מורו משקם את עצמו בצורה טובה והעונה הוא יחזור להוביל קבוצה גדולה גם בליגה וגם באירופה. לסגל הנבחרת בטח שהוא מתאים. לגבי ההרכב, כמו המון דברים בעולם, תלוי בראול.
http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_121417_CAS.Xxx סוף סוף, ויקי ואלדז זומן לנבחרת במקום קסיאס הפצוע.
בסדר, כי הוא שוער יותר טוב לדעתי. אין לו בכלל הגנה, ובכל זאת הוא מציל את הקבוצה שלו פעם אחר פעם. ואלדז עוד יהיה ככה. אני מאמין שהוא יהיה יותר גדול מקסיאס. אבל בינתיים קסיאס יותר טוב, ככה שאלא אם כן יפצע, או יראה יכולת חלשה מאוד במדי ריאל, ואלדז ימצא את עצמו על הספסל, במקרה הטוב.